Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Inga, len vaha rano je relativna, vecer moze byt kludne o 2kg viac, najmä, ak pijes cez den vela tekutin
(+ jedlo)
to, ci mas PPP v zmysle zachvatoveho prejedania, moze zhodnotit iba odbornik, preto som ti aj pisala, ci nechces zajst za psychologom, hanbit sa nemas za co, kedze na to je nejaky dovod, pricina, ktoru asi nezvladas inak riesit a riesis to takto impulzivnym prejedanim, ktore nevies ovladat
je to cele bludny kruh, aj tie vycitky a neustale myslienky, ktore ti okolo toho kruzia
celkovo si myslim, ze prilis vela rozmyslas, aj o sporte a planujes to
nerob to, proste si natiahni gate, bundu a chod behat
hotovo
nad cim tam este premyslat? chapes..
cim spontannejsia budes, tym lepsie pre teba a hlavne budes v mensom napäti a sport ti to napätie este viac uvolni
a mozno by si m ohla skusit aj jogu a pod. na to, aby si sa naucila lepsie sa uvolnit
dolezite: dost spis? lebo zravost je casto len krik tela po energii, ked je unavene a vycerpane
To je tiež pravda...
Alebo toho fakt toľko popchám, že mi to telo nestíha spracovať a mi to tam zostáva...a keď spím, teda keď nič nekonzumujem a nedopĺňam, tak vtedy sa tie "zbytky" rozkladajú ľahšie...no a ráno už je to takpovediac spracované...a som ľahšia...aj o tie 2 kg.
ale zas vaha nemusi byt taka presna....
maruska_123, fajn, ja chápem, že to čo človek zje a vypije aj niečo váži, ale 2 kg navyše za deň? Veď niečo z toho, čo zješ a vypiješ aj z tela dostaneš...energia...niečo stráviš, niečo vypotíš pri športe, ak teda...niečo spláchneme do wc. Mne sa tie 2 kg zdajú až priveľké výkyvy. Ale tak ja neviem...
inga rano ma kazdy menej..a vtedy sa ma vazit...pocas dna totiz zaplnis zaludok a creva a to aj nieco vazi
Ahoj Maoam,
som rada, že mi venuješ kúsok zo svojho času.
Nad psychológom som už premýšľala, či by mi to nepomohlo, ale stále nie som rozhodnutá...možno hanba ma drží a tiež sa pýtam či ho naozaj potrebujem...nevyznám sa v sebe, keď mi je lepšie, tak si poviem, že to zvládnem a inokedy som už rozhodnutá konať.
Momentálne mám do 60kg na 157 cm. Čo už je naozaj veľa. Tie hmotnostné výkyvy sú aj 2 kg. Ráno sa postavím na váhu a mám 57,8 kg a večer pomaly 60. Ak by šlo o pár gramov, tak ok, ale 2 kg rozdiel sa mi zdá dosť.
Prejedanie - či je večer, či ráno, či obed, jednoducho ma to chytí, ja som asi neustále v napätí, zajedám stres, nespokojnosť rôzneho druhu...a asi najmä nespokojnosť so sebou. Stane sa mi to cca 3x do týždňa.
Pravidelne nešportujem, aj keď si v hlave plánujem, že pôjdem behať, pôjdem na spinning a podobne. Viem, že človek ak chce, tak si čas nájde, ale momentálne nestíham kvôli povinnostiam. Keď som v práci, tak nie je kedy, pretože to je celodenná záležitosť, ibaže by som vstávala ráno o 5tej a predtým si šla zabehať...ale áno, aj to by sa dalo, len asi som až príliš hnilá.
No a ďalej, neviem sa zaprieť a jednoducho si povedať "nežer". Príde to a nedá sa to zastaviť. Väčšinou mám chuť na sladké, ale v podstate mi to je jedno, jem čokoľvek. Fakt som obeťou PPP?
Inga: u teba to trva uz hodne dlho, ja ti dam tip - chod k psychologovi, myslim, ze to sama asi nedas dokopy, neviem, s cim konkretne mas najväcsi problem, ale vidim, podla toho, co pises, ze na to sama nestacis, vsak skus, za to nic nedas
no a k vahe: aku mas teraz vahu na aku vysku? vsak napis konkretne cislo, aby sme mali predstavu
to prepchavanie je ako casto? hlavne vecer, ci pocas celeho dna? co je spustac? stres?
co pchas, hlavne sladkosti? alebo vsetko?
ak si este nezacala s pravidelnym sportom, zacni, aj kazdy den, aspon 30min, ale kazdy den, musis si na to najst cas
jednak budes mat viac endorfinov a viac spalis + svalstvo, ktore sa ti bude tvorit na ukor tuku, spali viac aj v pokoji a spanku a hlavne budes aspon trocha zmiernovat prejedacie dni
kazdy den polhodinka beh, alebo nieco ine, musis si najst cas
Ahojte,
tak ja sa sem votriem na chvíľočku. Taká nejaká psychická podpora a milé slovo by sa mi zišli :). A niekomu sa tak vyrozprávať, to je tiež fajn.
Ja už vám neviem, baby. Moja váha sa zvyšuje. Momentálne sa nachádzam na takej úrovni, na akej som doposiaľ ešte nikdy nebola. (!!!) No, nič moc. Starosti stále, ale kto nemá, však? Navyše sa prepchávam. Buď si až moc dávam pozor alebo sa prepchám. Nemáte nejaký fajn tip na dobrú motivačnú literatúru? Ja to potrebujem celkovo, nejak tak nakopnúť. Už som v "tomto" stave dosť dlho, je to vyčerpávajúce, deprimujúce, no proste hrôza. Každý večer zaspávam s tým, že zajtra to už bude fajn a dám to....a každé ráno sa budím s "snáď to dnes vydržím, budem jesť zdravo a neprepchám sa"....no a nie vždy sa mi to podarí....resp. častejšie opak je pravdou...:(
Zúfalstvo.
ahojte kocky, dosla som vas na momentik kuknut
Carey: dakujem za fotky, pozrela som si ich a nevidim absolutne ZIADNE zhorsenie oproti tym poslednym
podla mna vyzeras rovnako, vidno, ze si odvlani pochudla a ze sportujes, so sirkou panvy neurobis nic a kedze si typ hruska, boky+stehna budu vzdy problematickejsie, ZATO mas krasne ramena, stihly driek a krasne ploche brusko, o ktorom ja ako jablko mozem len snivat ;DDD
babule, o 2 dni sa vazim a meriam, s jedlom sa snazim, aj prechadzkujem, ale to nestaci.....
normalne uvazujem, ze zacnem pomalicky so stacionarom po polroku, jezis 6 mesiacov 0 sportu, fakt to vidno :-////////
jej Danielka dakujem, ze si sa pozrela. No ja teraz vacsinou cvicim len kardio, ale asi by som mala zapojit aj činky. Hm a na ten tuk jedine kardio, zacala som teraz trosku s behom ale len na pase dam tych 30min v kuse a potom chodza, alebo orbitrek davam. Na tych stehnach ja vidim normalne tu vrstvu tuku, ach kebyze tam nie je je to super, ale tie boky ma stvu omnoho viac...a asi by som mala aj stravu upravit, teraz som sa zasa nejako rozjedla :/ priatel kupuje cokoladky a potom to tak vyzera :)
Idem do skoly, vecer tu budem, potom napiseme.
Prajem vam pekny dnik