Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - no moje nohy - to uz je taka klasika .. to uz berem tak viacmenej ze ok. Ono to bude tym, ze som vynechavala tu posilku poslednu dobu a tym padom vrch nevyzera tak, akoby sa patrilo a je tam ten nepomer. Uplne vidim, ako sa mi "zmensili" ramena, ruky...a to si ja nemozem dovolit a ani sa mi to nepaci. Viem, ze sa to da vykorigovat okrem cvicenia aj inym strihom tricka atd, ale bola som sklamana, ze ako to vyzera, takze idem viac cvicit trosku vrch. Z predu je to este ok, kedze tam mam prsia ale zozadu fuuuu :D
Moj plan: este dva tyzdne dam tento trening co mam a potom, si pojdem pohovorit s trenerom :))a uvidime. Zase zacnem chodit 3x tyzdenne do fitka, udrziavacia faza skoncila.
carey - pozerala som foto. Ziadna tragedia! :-) Na ten tuk jedine kardio - ale nie je ho tam vobec nejako vela. Podla mna, ja mam vacsie stehna ako ty :)) Ale urcite zarad aj ty posilnovacie cviky na vrch tela, kludne aj s tazsimi vahami, nech sa ti vyformuje. Ked si v posilke, civicis aj s cinkami, alebo davas len kardio, alebo ako?
Baby cafte, tak ja som prave dojedla krajec chleba s kleopatrou light, ako nic moc...ale tusim sa blizia kramy mam teraz take rozhadzane chute.
Maoam - dakujem moja, ja viem ze kosti su kosti, ale ten tuk je na tych kostiach...ach jednoducho kebyze tam neni tak moja postava vyzera omnoho lepsie.
xdanielax - ahoj, hej vlastne myslim ten prevysajuci tuk, takze len kardio...ja ti neviem lebo sak cvicim uz dlho ale ja to na sebe nevidim.
Ale poslem vam fotku dnes co som sa fotila v plavkach v tych novych a same uvidite co tym myslim...idem teraz
smilestarr - boze to su nazory :/
Danielka,ale nechapem, ze si sklamana ty, vsak cvicis, behas, sportujes cele mesiace? ja som sa nehybala celu zimu, takze sa ani nemam preco cudovat obrazu v kabinke ;DDD.
Maoam - no otras proste!! este aj take debilne svetla. Som objavila take pekne tricko s dlhym rukavom, lenze bolo obtiahnute, a ked som sa v nom zbadala, mala som pocit ze mam uuuuplne uzky chrbat a driek a mega rit. Potom som si skusala take pekne saty (!!!) - ze idem byt zena :D no tak v tych som si zas zbadala nohy a bolo po nakupoch. Uz som skoro isla do sportoveho, ale tak, nebudem si z nasratosti kupovat teplaky alebo co :DD ..sa cudujem, ze som neskoncila v potravinach ako vzdy - tam vzdy nieco nakupim :-)))))))))
Danielka, ja som sa tiez videla v kabinke a tiez som mala pocit, ze som chodiaci tuk ;DDDDD.
Carey - co sa tyka tych bokov, mas dojem, ze ti pretrca to sadlo z gati? To je to, co myslis? Na to ti pomoze jedine kardio, schudnut tuk. Ale ak sme sa nepochopili, tak blizsie identifikuj (lokalizuj) problem a uvidime :-))
Ahoj baby,
ja som prisla z fitka asi pred hodinkou, plna energie. A teraz som ale UPLNE mrtva :D som sa znicila.
Fitness sutaze su za rohom, dnes okrem chalanov co idu, prisla aj baba - mamina maleho decka, ta ked si zdvihla tricko, skoro som odpadla, ake brucho! (samozrejme, okrem ineho).
Zato ja, som vcera bola v skusobnej kabinke a tiez som skoro odpadla - a tiez ma to motivovalo.. :-/
Carey: este som ti chcela napisat, co sa tvojich problematickych bokov tyka (teda tak ich ty vnimas, ja z fotky nie) - kosti su kosti, tie nezmenis, je kopa velmi chudych bab, ktore maju siroku panvu a vidno to, o to vyraznejsie, ked su inak chude, takze ak tam mas len kosti, to nezmenis, neviem kde ti previsa ten tuk? na fotke, ktoru som videla, mas uplne normalnu panvu a pekne boky a ploche brucho, dokonca velmi pekne brucho
a aj tvoje miery v bokoch vzhladom k tomu, ze si vysoka, vsak mas 174cm, su uplne v pohode, kebyze mas 160cm, tak ta chapem,ale takto si myslim, ze si sa mozno na to dost fixovala, ako na tvoju problematicku zonu, moze byt?
ja mam napr. uz geneticky sirsi pas, nemyslim brucho, ale pas, proste ja aj ked stiahnem brucho a vidim rebra, tak proste ten driek je sirsi ako u inych typov postav, zato mam zadok tak akurat a nemam tendenciu mat velku rit, no kazdy mame daco...
podla mna ak budes pravidelne behat na pase vo fitku, bicyklovat a tak, tak to bude super
caute babule, ako sa mi mate? dalsi dlhy den za mnou :-//
jedlo celkom fajn, vy ako?
čaute kočky..
Carey z toho si nič nerob, z takých rečí, fakt ! Mne minule sesternica čo má ledva 47 kíl zapotila, že vieš , nič proti, ale nie je pekné ked to máš také obtiahnuté na bokoch . (nohavice) ona nemá ani zadok , nič.. ťažko sa potom takým ludom vysvetluje že ja mám proste iný typ postavy. škoda sa rozčulovať ...
momentálne vážim 63,5 chute mám stále nejaké čudné, aj chuť do cvičenia chýba. Musím to zasa naplno rozbehnúť ..Potrebujem už na sebe skutočne vidieť viditelné výsledky.
Pekný deň.