Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
babule, tak ja som sa pomerala a odvazila uz dnes, lebo zajtra kvoli povinnostiam nestihnem, no takze o den skor a je to par dni po MS, cize som teraz fakt odvodnena, takze tu su:
165cm/57kg
88 - 73 - 95 , stehno 53,5
:-//
no nic moc teda
Cawte baby ja som bola 2 mesiace v nemocnici,bez uplneho pohybu mozno pol hodinu prechadzka denne totalne som pribrala,teraz saa bojimm ako s chudnutim chcem ist na to pomaly a budem stastna ked schudnem 5kg ako blcha
Maoam,
nemyslím si, že spím málo. Tých 6-7 hodín určite. Ako kedy sa mi dá, podľa povinností. Ale je pravda, že chodievam spávať neskôr večer/v noci. Je dôležité, aj kedy si človek ľahne, či o 22hej alebo o druhej po polnoci. Napríklad aj momentálne cítim, že nie som tak oddýchnutá, ako by som mala byť. Ale musím za povinnosťami.
Ďakujem Ti za všetky rady. Snáď to zvládnem aj sama....či s vami :)
Pekný deň všetkým.
pekne veci treba zabalit :D
ale tak realne som to zhodnotila tak, ze minus 5-6kg tuku a bude to YES!
no, baby, tak som sa ja pofotila a presne identifikovala zony, ktor sa musia podrobit zmene :DDDD
v podstate som na zaklade fotky musela uznat, ze mam vlastne velmi peknu sumernu postavu, ja kebyze pravidelne trenujem, tak suuper :DDD len ten tuk nejako zaclana vyhlad na to pekne telo pod tym ;DDD
Inak vazit sa rano a vecer je uplne ZLEE !!
a celkom v pohode moze mat clovek o 2 kila viac, ved si len zober, kolko toho vypijeme + jedlo tiez vazi dost (to moje urcite :D )
moja motivacia bolo vcera toto: i1.squidoocdn.com
a 2 zrnka mudrosti na dnes:
1. Pri cvičení premieňajú svaly uloženú telesnú energiu na zlúčeniny, ktoré nám umožňujú pohybovať sa a produkovať telesné teplo. Hlavným energet.palivom sú sacharidy a tuky. Okamih, v ktorom počas pohybu pocítime únavu, často súvisí s vyčerpaním zásob sacharidov. Po ich spotrebovaní telo siahne do zásob tukov a začne metabolizovať mastné kyseliny,aby mohlo uvoľňovať energiu.
2. Čím viac svalových vlákien máte,tým viac kalorií spalujete aj v kludnom stave!! ,aj vtedy ak doma ležíte pred televízorom...a relaxujete !
:-)
Ahoj baby, aky bol den?
ja som dnes taka unavena ! Ale svalovicka ma hreje pri srdci :D mam to rada.
evik1 - kazda zmena v zabehanom rezime je fajn, takze ak mas moznost, urcite si do toho fitka aspon 2x do tyzdna zbehni, a ak ti ma kto spravit plan, tak este lepsie. Presne to prisposobi tvojim casovym moznostiam a narokom :-) Super napad! Zelam skore uzdravenie, decka roznasaju vselijake bacily, zrejme este chvilku potrva, kym si vybudujes imunitu, esteze uz ide jar a bude dostatok takej naozajstnej vitaminovej zeleniny a ovocia.
Dnes som snivala o majovkach - ceresniach (v nich este ani cerviky nie su :-))) )
Maoam - panelak nepozeravam vobec, ale poucula som, vraj tam stale jedia, teda je to asi pravda :D
Ja mam zas od vcera, ako som bola v posilke a potila sa tam asi do piatej minuty vkuse tak, ze zo mna kvapkalo - chut na pivo. Take studene, niekde vonku na slnku v prirode. Lenze sobota ma byt hnusna .. tak snad o tyzden :-))
čaute baby dlllllllllllllllho som tu nebola,práca a teraz choroba,v piatok som dala beh ráno aj večer po 10 a potom to prišli,detičky na mňa naniesli kultúry ušľachtilé a som sa zmietala v horúčke a zimnici,na beh som na týž.zabudla a ,len do práce a domov,ani pomyslieť na niečo navyše!ešte mám kašeľ ,ktorý každý obdivuje,ale aspon tie prvé stavy pominuli-otras! čítam,že tu robíte ressumé tréningových plánov,inak,aj ja by som rada do fitka,teraz ked som v meste už som googlila,Danielka poraď,mala by som asi pokombinovať,že?Vraj mi urobia tréningový plán a všetko zmerajú,Ty chodíš.no ja sa furt nevážim,aj som si hovorila cez týž.,že aký by som mala jednoduchý život bez behania,ale už teraz sa mi zdá,že som skysla!Vidím,že nie som sama,koho trápia nohy,ale už som z tých všetkých článkov na nervy.
baby, pozerava niektora z vas Panelak? :D, vcera tam koceny tlacili dobosky a puncove rezy aaaaaach taka chut mi na ne prisla, vlastne na ne cely den podvedome myslim :DDD