Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Ahojte baby, ja sa ospravedlnujem ze som sa neozvala skorej, ale v piatok som bola znicena a cez vikend sme sli babke a prisla som az teraz.
Maoam - vidim ze si uviedla miery a ja nie, mam pred menzesom, tak neviem radsej uvediem po. K tvojej vahe a mieram, hm ja si myslim ze to nie je zle, kazdopadne pohyb nemas skoro ziaden a stravu mas ok. Mohlo to byt aj horsie. Skus sa nestresovat a zbytocne ten organizmus nepretazovat. Uz aj tak stale pracujes, to sa ti vsetko na tom odrazi aj tvoj deficit spanku.
Kazdopadne ja ta obdivujem ako vsetko zvladas, si sikovna, mlada, krasna zena, plna zivota, takze ziadne depky :) verim ze sa dostanes k tvojmu cielu!!!
Inak moj vikend bol prezieraci, no klasika u babky, radsej sa dalej nevyjadrujem.
VaMo - inak dobre ze hovoris o tom filme, lebo reklamuju to ako nieco super. Ja by som teraz v aprili chcela ist na snehulienku :)
xdanielax, ostatne baby este pekny vikend zelam :) ja idem pracovat
Ahojte chystam sa prave na prechazdku citim sa ako bomba po tom obede,musi to ist dolu uz si to aj iny vsimli ze som tucnejsia:(
Danielka, mozem ta poprosit o uprimny nazor na moje parametre, ktore som tu uviedla 30-teho? Potrebujem nazor odbornika :), kludne but kriticka a uprimna.
DAKUJEM.
A ano, 2x mesacne, lebo 1x nestaci, ako vidim. Musim si fakt sama sebe kopnut do zadku, lebo sa to nikdy nepohne vpred. V novembri som bola na 55,5kg, boky 93,5, vies jak ma to stve??? preslo polroka a mozem zacat odznova a kym sa dostanem na level z novembra, tak je leto.....proste krok vpred, tri vzad a stale takto, uz nevladzem, musim zmenit system
Zdraviim!
peknu nedelu vam vsetkym prajem :-)
VaMo - neraz sa mi stane, ked si stiahnem film, kt. davaju v kine a pozriem prvych par minut, ze sa tesim, ze som za to nevyhodila 7e, ci kolko.... az neuveritelne, co dokazu premietat.
Maoam - 2x mesacne je ideal, tak snad to prinesie zelany posun!
ahojte babule,
zijete vobec? nikto nikde :DD
VaMo, ahoj moja, ako sa inak citis? uz lepsie?
Baby, hlasim vam, ze sa budem merat a vazit nie raz za mesiac, ale kazdych 14 dni (teda 2x mesacne). Lebo takymto sposobom, ako doteraz, som sa nikam nedostala, teda dostala, k + na vahe a to ma s..ie.
Takze najblizsie v polovicke aprila.
Caute baby,
vcerajsi vietor - OTRAS, nedostali sme sa vonku, takze len bezne sobotnajsie motanie
Vecer som bola v kine na HRY O ZIVOT - vacsiu chu...vinu som uz roky nevidela, takze vobec neodporucam!
Danielka, este k povinnostiam, no to proste zavisi od toho, co kto robi a aku ma pracu, vsak to poznas aj sama :D.
Je to blbe, ze vlastne nemam normalny vikend, ako mnohi ini, ale tak co uz.
Momentalne je toho hrozne vela.
Pocasie sa nam dost pokazilo a ochladilo sa z 20 na 6-7 stupnov, prsi, leje, vetrisko :-/.
No tak aspon budem moct v klude popisat tie veci :DD.
caute baby, bo*a, to bol tyzden, nenormalny fakt,
som trocha z vas sklamana!!! :-P
tak som vam sem vcera vycapila take infosky a ledva-ledva Danielka vecer skomentovala ;DD,
fnuk :-/////////
Danielka, no, vies co, tak na to, ze je to par dni po MS, cize mam najchudsie obdobie v mesiaci, som frustrovana, ano :-//
..na druhu stranu, mat doma taku handru namiesto chlapa, asi by ma vystrelo :DD
Maoam - ahoj :) zase tie tvoje vikendove povinnosti, ze? Ale aj mna cakaju. Jedine, co sa tesim je, ze sa vyspim. Zase som z celeho tyzdna unavena.
Co to vazenie? Cakala si lepsie/horsie? Dufam, ze ti to nepokazilo naladu ;)
Viete co prave pozeram pri cajiku? Zamenu manzeliek na nove (archiv). Akurat tam v zavere manzelka dala cez hubu svojmu muzovi a on nic! No ma moj obdiv. Krava jedna hystericka. Presne takejto by som bola schopna vrazit jednu aj ja.
A co planujete na vikend?
Ja som si dnes aj zabehat bola, som sa bala vetra, ale nebolo to az take strasne, a ta jarna priroda stala za to. akurat som vystihla chvilu, ked neprsalo a dokonca aj vykukovalo slnko :-)
V nedelu je maraton, mozno sa pojdem pozriet - aspon ako divak, ach.. :(