Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

dakujem Danielka a ty si na tom ako? kedy sa merias/vazis, ci uz vobec nie? :DD aj VaMo sa prestala, baby, baby.....

inak Danielka, som dnes rozmyslala nad tym, ci je uz Lucka v cieli :DD.

xdanielax

Maoam - nazor "odbornika" je asi taky, ze co si pamatam z fotiek, si pekna stihla baba, a nemas dovod sa stresovat! Myslim ze tych 1,5 cm na bokoch nie je nijako vidno - nam ostatnym - takze ciel mas pekny chod do toho, ale netreba sa citit nejako zle,ani teraz na zaciatku.
neviem ako si na tom momentalne, ale ak sa da, urcite zacni s pohybom.

IkkkaTikka

ja spim cca 8 hodin denne, ale tiez makam jak sialena prakticky kazdy den minimalne beh, kazdy druhy den v posilke... k tomu idem dukanovu dietu - -odkaz odstránený-

carey

Maoam - hej mas pravdu. Ja som dakde uplne inde, ale si aj preto ze som si dala odstup od chlapov na nejaku dobu a venovala sa len sebe...mi to velmi prospelo, ale on hned zacal s hentou. A neviem nenapisal preco nie je stastny, ale ze si pripada na obtiaz ci take nieco. A ze ked sa pozrie dozadu tak mu je smutno.

Maoam

Carey, on je za to ako zije a ako sa citi zodpovedny sam, toto nie je o priani 'zleho', ale o tom, ze len zaziva nasledky vlastnych rozhodnuti, vlastneho spravania, chapes, on si to zasluzi, moze si zato sam. Len on to moze zmenit, ale vidis, ze sa nemeni nic. Stale by si bola na tom istom leveli s nim, co, ovela horsie, lebo by si bola este viac frustrovana ako vtedy.

Pozri akym vyvojom si presla ty odvtedy a on kde ostal visiet.

carey

Maoam - no asi ano, ako ja nechcem aby bol nestastny, nikdy som mu nic zle nepriala ani nebudem, ja taka nie som.
Ale aj z toho jeho pisania som videla ze je stale uplne rovnaky.

carey

Maoam - nemas zaco, sak vies ja ti vzdy napisem co si myslim.

No babka mala narodeniny takze bola oslava, vsetko mozne slane, sladke a ja som len papala ako take prasiatko :D ale uz zajtra normalka snad.
Inak byvaly sa mi ozval mailom ze ako mi ide skola...tak som mu napisala, nemam s tym daky problem uz a on odpisal ze nie je stastny s priatelkou a ze keby mohol tak by vratil cas a zmenil veci. Som mu napisala ze ja som teraz stastna a ze niekoho mam a ze sa k minulosti uz nevraciam ze by mal spravit to iste...

A inak terajsi priatel, no je to skvele, je uzasny...inak stvrtok mame vyrocie mesiac spolu hih, ale on je v praci, tak sme si povedali ze piatok si spravime romantiku a v sobotu ideme na velku oslavu jeho kamosov, budu tam cele rodiny s detmi, havo, jeho sestra s manzelom... tak bude to zabava :)