Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
prave som zbadala toto: encrypted-tbn1.google.com - najvacisa chut, MNAAAM !! taky vychladeny.
VaMo - potomok :-)))) no dnes uz bolo pekne pocasie, konecne ziadny vietor. Dobre si davas do tela!! neni si z toho unavena? podla mna to trochu aj prehanas - ale vzdy je lepsie mat pohyb ako ho nemat, takze ak ta to bavi, je to len dobre ;-)
Skoda, ze na mna tie kavy tak neucinkuju. Ja tiez dnes tusim 4 - ale u mna to je klasika. A bola som si zabehat. Len v kratkom rukave, asi hodinku v prirode, uplne super.
Teraz uz lezim na posteli a relaxujem pred tym, nez zalahnem, co bude asi o chvilu.
Ja vstavam zajtra 5:05 :-)) tiez nic moc. Alee tento tyzden len 4 dni!!
baby, ja vas nechapem, preco tolko posilky a este aj doma?? vsak pisete ze sa iba udrziavate ale toto je tvrdy rezim normalne :DDD
Hlasim - ja celkom ziva :-) Odcvicena hodina v posilke, potom dve hodky vonku s potomkom a este teraz dokoncena hodina na elipticali, ale tak 4 kavy vo mne takze som jak zajacik duracel :-)))
cauko :D, no tiez tak podobne :D, zajtra vstavam o 4:30
Dobry vecer :-)
ja polomrtva po celom dni. Ako sa mate vy, co noveho?
VaMo - ahoj, som rada, ze sa ti dari dobre. Budes svalnacka? Mas taky typ postavy, ze lahko naberas svaly a su viditelne? Ved to je dobre, no nie?
A ano, bola som aspon omrknut tych bezcov, dokonca som to vystihla a v eurovei som bola akruat ked vyhlasovali vitazov. Super boli, ako bezali niektori z poslednych sil..fakt perfektne!!
a cestou domov, slnko, vietor, sneh.... vsetko :D nevadi, kapucu som mala, aj slnecne okulare, takze vybavena :-)
VaMo: dakujem ti za podporu :D
to je fakt strasne zaujimave, s tymi vitaminmi, nebolo to nahodou tak, ze ti to sposobilo zadrziavanie vody v tele? ked pises, ze si doslova splasla?
Tak ano, ja sa nevazim, je to pre mna viac stresujuce ako prinosne. Riadim sa len pocitom vo veciach...
Inak prestala som pred 3 tyzdnami trepat do seba tie vitaminy a verte ci nie, splasla som jak bublina :-)
Fitko davam teraz 4x tyzdenne, uz to kaslem, ze budem mat svaly, nech mam ale odreagujem sa tam 100%tne a to je pre mna teraz prvorade.
Dnes som mala "len" hodinu eliptical.
danielka - bola si na ten beh pozriet? Inak to co dnes za pocasie - SNEH, vietor, slnko...
maoamka - podla mna - pri takej voli, aku ty mas, ti aj minimalny pohyb velmi pomoze, tak nevyuzi to, ze?
Inak si uzivam "dvorenie" a sluby, neznervoznuje ma to uz, som zvedava, ako dlho vydrzi :-) Som tak max. nad vecou, ze sa az sama divim.
alicka: aku mas vysku a vahu? aky mas ciel?
tiez sa pytam, ako to vsetky tie baby robia