Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - :-)) pribrala 2 kila... inac, to je ako mozne? Aj mne sa to obcas stava, ze sa snazim jest zdravo a nakoniec sa citim pribratejsia, nez za normalnych okolnosti, ale doteraz som ten stav nepochopila. Ale ono to bude asi v tom, ze clovek kompenzuje to, ze neje hluposti vacsim mnozstvom jedla, lebo ine vysvetlenie mi nenapada - pokial clovek je pravidelne.
A pohyb by mal pomoct, ved s tym mas uz svoje skusenosti :-)
Danielka, jem uplne vsetko, len som sa zacala trocha hybat. Na mna diety vseobecne vobec neplatia a ked platia, nedokazem to vydrzat dlho. POtom by na mna prisla zravka a konec.
KOniec koncov som superzdravo jedla niekolko mesiacov asi len s 3 prehreskami za cely cas a pribrala som 2kg :DDDD.
Takze uplne zbytocne cele trapenie bolo, uz jedine pohyb a ked nezaberie ani ten, tak smola :D.
Ale dufam, ze to zaberie.
Maoam - brokolica s hovadzinou neznie vobec zle! No mne sa hned ta dieta nezdala, velmi obmedzujuca, ale ty si vyzerala nadsene, tak si hovorim, ze fiha! :D a jes aj sladke a tak? alebo sa neobmedzujes v jedle, ale sa hybes?
mimochodom, brokolica s hovadzinou je urcite lepsia ako moja dnesna vecera: brokolica s tuniakom vo vlastnej stave ... bleeeeeee, uplne bez chuti. nezachranila som to ani zajedanim cerstvou zeleninou :DD moje dnesne "kulinarske umenie" (zbuchaj veceru za 10 min) dopadlo fiaskom. priznavam. ale tak..ucel splneny: najedla som sa :DDD
Danielka, ale prosimta, to by som mohla jest uz asi iba brokolicu a hovädzinu :DD. To sa neda, takze som stavila na obcasny pohyb :DD.
VaMo: pri dennom treningu su grahamove tycinky vecer cosi, co nestoji ani za zmienku :DDD
no mne sa ovu blizi, uz zacinam mat zbesile chute na sladke
Ahooj :)
tak ja dnes podobne polomrtva.
Bez sportu, ale tak, aspon som si dala prechadzku z prace domov. Bolo nieco po siestej a slnko este hore na oblohe, som sa tesila, spominala ako som v zime davala tu trasu a dufala, ze mi celkom neodmrznu prsty na nohach kym dojdem do ciela a po tme navyse!! Takze som sa vytesovala.
Ako vravi VaMo - volno sa blizi!! Zajtra light den u mna, takze doobeda stiham posilku, na co sa uz velmi tesim, i ked nohy unavene este trochu, zadok citim..ale dobre mu tak! :-))
Co sa jedla tyka, aj u mna zdrava strava funguje, ako vlastne vzdy pocas tyzdna. Taku "normalnu" sladkost (vratane cokolady) som nemala ani nepamatam. Ale cez vikend som mala jablckovy kolac a hrozienka, a hrozienka su sladkost u mna :-)
Maoam - ty sa stravujes podla tych krvnych skupin, ci ako?
Mimochodom, okrem toho vcerajsieho melonu, mam dnes chut aj na zavinace :D a to ani kramy nemam :))))
VaMo - to s tou ovulaciou, vidis ..asi to tak malo byt :-) Lutujes?
Mile moje :-) Ja som dnes v robote mala dost vela roboty, ale tak volno sa blizi :-) S mojim jedenim je to uz dlhodobo stabilne - jem zdravo, ale neberiem velmi ohlad na casy a zlozenie - teda aj teraz tlacim do hlavy grahamove tycinky, ale neriesim to.
Intimna info: mam taku ovulu, ze by som asi len sa suchla o chlapa a som v tom - ako sa len veci v zivote menia, co by som bola byvala dala za to pred mesiacom :-) Takze bolesti v podbrusku, chute na sladke - klasika.
Dnes som stihla "iba" hodinu na elipticali a prechadzku taku "aby sa nepovedalo".
ahojte koceny, ako? ja som ten dnesok fakt prezila :-//
uuuuuuuuuuuuuuuf
ale som skoro mrtva
ako jete, sportujete, zijete, ved piste, piste :D
genau :-)
aktiver Frustabbau :DD
Babule, ja to momentalne prehanam, ale pri cviceni nemyslim na ine a nekumulujem v sebe zlu energiu, takze len preto. Pred tym som mala dva mesiace skoro bez cvicenia, jasne, ze takto to nemienim robit stale, ani sa to neda...takze u mna faza nemyslenia na blbosti, len praca, potomok :-) a cvicenie, nech nie je cas analyzovat