Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka, ani mi nehovor :DD. Budem sa snazit to ustat :DDD.
Maoam - to bude ako vianoce :DD
no jasne, z kazdej strany! a este aj na navstevy pojdem ;DDD a tam asi duplom
Maoam - no klasicky sa tesim na jedno: ako sa zajtra vyspim trochu :)) A netesim sa, ze ma caka upratovanie...keby bolo pekne, tak radsej pojdem niekam von :D (takze dufam, ze bude).
Inac ok vsetko, dnes prijemny den s prijemnyymi ludmi.
Len som zas nedodrzala svoje predsavzatie mensich porcii jedla..no vyskusam zajtra :-)
Ty budes obkopena pokuseniami cez sviatky?
Danielka, len tak, ze ako sa mas, ako sa drzis (psychicky, fyzicky, emocne ;DD proste allround).
Vsimli ste si, ze nam tu zmizla Carey? Asi nas nestiha kvoli milemu ;DD.
VaMo halooo ako sa mas? ;D
Baby, idu sviatky, vsade kopa pokuseni, no to bude drina :DD.
Ahoj baby,
presne ako hovori Maoam, konecne volno!! Ja sa z neho tesim uz od obeda. bola som asi tri hodinky vonku, som sa vyhrievala na slnku, prechazka..parada. Akurat som to stihla domov, kym sa rozprsalo, a teraz uz po super veceri ( na panvici hodena cibulka, na to kapusta, cesnak, korenie .. mrkva + cottage a paprika - mnam mnam!! najedena som najviac.
Maoam - co si myslela, svojou otazkou?
Zajtra je post, rozmyslam, ci si nedam aj ja nejaky.
caute baby, tak mame vikend :D
Danielka, ako sa drzis?
smilestarr - tamto som citala uz davnejsie, a len suhlasim. na tej (inak podla mna neprehladnej) stranke, sa zvyknu objavit celkom dobre rady.
pridavam: erun.hnonline.sk
ahojte baby, ako? :DD
u nas bolo dnes 4 az 5 stupnov a lialo a sem-tam boli aj krupy a potom sneh a lad z oblohy :DDD
no krasne velkonocne pocasie, co vam poviem
chcela som vam len povedat, ze je uzasne uvolnujuce neriesit jedlo :DDDD
Ahojtee baby :) No konečne už aj ja prispievam , po dlhom čase.Inak čítam vás každý deň..Ja stále cvičím 3 krát do týždna, strava neni uuplne ukazková , ale tak snažím sa no:) Dnes som našla jeden super článok na nete:
Pokial chcete sledovať ručičku váhy, aby stále klesala,tak k tomu nepotrebujete nič ani jesť ani cvičiť,je to jednoduchá záležitosť,stačí k tomu stáť doma v kúte a zjesť jeden pomaranč denne.Vašu váhu si môžete potom napísať na chrbát,a ukazovať ju iba dovtedy iným,kým zas niečo nezjete.Potom sa vaša váha začne rapídne zvyšovať a zas čísla na chrbte môžete prepisovať.Poučenie:Stravujeme sa pre dlhodobý efekt a nie pre chvílkový,kde sledujeme ručičku na váhe.Čísla nás nezaujímaju,lebo nato je matematika a náš dlhodobý efekt riadí metabolizmus,kde sval je ťažší ako tuk.