Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
to sa bojim aj napisat, lebo je to tak trapne, ze sa budes smiat
no tak skusim, stacionar 4x tyzdenne 30min najnizsi stupen, co je asi tak pre babky a dedkov 70+ po dvoch srdcovych infarktoch
Maoam - a ako sportujes?
a podla mna to je super, keby to neslo, bolo by to horsie, nie?
Danielka, jasne, super, ale tak rychlo a skoro po nicnerobeni, no ja neviem a hlavne si pridem este tazsia a mohutnejsia :-O
:DDDDDD
ahoj :))
som prisla pozriet, ci sem vobec este niekto chodi a mile prekvapko!
ja som dnes dostala kramy ..takze hladna som uz par dni vkuse :D nastastie moje chute sa prejavuju v chuti na strukoviny a KARFIOL, takze jem karfiol uz treti den :DD a orechy - sem tam. mnam!
carey - noo drzim palce nech sa ti ta strava upravi. Skus sa s tym stresom popasovat inac - napriklad prechadzkou na cerstvom vzduchu, to je podla mna najlepsie.
ja som bola posledne dni uplne nemozna, fakt na facku - asi tym pocasim. nic sa mi nechcelo. ale vobec.
Maoam - a co ti vadi na svaloch? Ved predsa si zacala znova cvicit, aby si spevnela, ci nie? Ja som stastna, ze po dvoch tyzdnoch v posilke uz zase naberam povodne kontury ruk :)) a uz ani svalovicu nemam. Urcite casom zajdem za trenerom, nech mi zmeni trening.
VaMO - GRATULUJEM! :-) k behu!! to s tymi gatami :)))))) hah, aj mne sa to stalo. A ver, ze guma nestaci. Bezecke nohavice MUSIA mat snurku v pase! A perfektne si to zvladala pri tak vysokej TF - viem o com rozpravas.
Mimochodom, neviem ci to tak je u kazdeho, ale ja vzdy aj ked mam pocit, ze musim byt ako paradajka, tak zistila som, ze vobec nie som cervena, len mokra, ocerveniem az potom, doma (co je super :D ) hlavne nezabudni na pitny rezim a velmi sa nenanobliekaj.
Niektori ludia chodia taki poobliekani, ja sa pri mojej TF hned zohrejem :DDD
caute kocky, kks to kto tu stale spamuje s tymi bludnymi dietami? uz ma chytaju nervy z toho
baby, odkedy som zacala trocha s pohybom, mam pocit, ze nejak svalovo mohutniem, ja sa pod 57kg jakziv nedostanem, nejak rychlo budujem svalstvo a to som robila iba tyzden m inimum na najnizsej zatazi
ja to kaslem vsetko, nech je ako ma byt!
Mam novinku:
Bbola som BEHAT! Prvykrat v zivote. Bolo to zvlastne...ale poporiadku:
- nezvladla som to TECHNICKY- obliekla som si leginy, co nosim do fitka - nemaju v pase gumu, proste zo mna leteli celu dobu som ich vytahovala "predozadnym uchopom", znervoznovalo
- zobrala som sluchadla, co mi vypadavali z usi ALE TAK uz som POUCENA, tomuto sa dnes vyvarujem :-)
"Bezala" som 40 min. - realne tak 25min. beh a 15min. chodza, TF nad 170
Ked som sa vracala, bola som cervena jak paradajka, takze som sa na semafore musela tvarit, ze sa natahujem a tak - akoze minimalne maraton som dala :-)))
Vcera som behat nebola, "len" polhodina veslo, polhodina eliptical doma, uvidime dnes.
Ahojte baby, neostali ste len vy dve, len teraz je to take vselijake. Teda ja asi nechudnem ale priberam, co je fakt, sakra, ale teraz nie som v stave, kedy by som mohla papat len zdrave veci. Strasne stresy v skole :(( ani s priatelom teraz nie som, nestiham.
No inak ja sa bojim odvazit a stale som nedostala kramy, tak neviem ci vobec dostanem. 2 dni dozadu ma tak strasne bolelo brucho a dnes mi uz nic nie je, nechapem.
Ako sa dnes mate? Ja som 3x kvalitne zmokla :/
Maoam - tak nakuknem aj ja do tej temy, ked bude viac casu. Ale bolo by mi luto, keby nam to tu skoncilo.
No..mozno s prvymi teplejsimi slnecnymi lucmi to tu zase ozije :D
musim teraz utekat, ale vecer sa este zastavim. Pekny den zatial :)
Danielka, TIEZ SOM SI TO VSIMLA! ja som sa ciastocne uz prestahovala do temy Kto bude chudnut so mnou, lebo tam su baby aktivne, ale tu to vsetko zaspalo, ja som uz ostala aj uplne sama samucicka, ktora sa este vobec meria a vazi.
Maoam - sikulka :-)))
tak sa mi zda, ze sme tu zostali len my dve, pche!
mali by sme spravit nabor nejakych novych clenov :D