Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
bingham - aj si si zabehal na tom drazdiaku?
Ja som dnes bola pozriet pri dunaji na ten Crossfit, tak som uvazovala, ci by som to dala a myslim, ze hej. Baby to tam mali dost ulahcene oproti chalanom :))
VaMo - ty budes zachvilku vhodna na fitness sutaz ;))
Caute :-)
Dakujem za povzbudenie v behu - cervena som bola definetely :-) uz na semafore, nie az doma, ale nevadi.
Dnes som bola v posilke - uz neriesim, ze mi narastu svaly /co narastu, lebo sa tam nemienim flakat s kilov. jednoruckami/, takze cislo na vahach ma vobec nezaujima /neviem ho uz dlho/, preto aj ty, maoamka, akonahle budes mat pocit, ze spevnievas, teda ze to svalstvo sa trosku buduje, nefixuj sa na "57" /radsej sa "fixuj na 69" - :-))) - aby som zostala "verna svojej povesti"/
Ale jemnu svalovku som po tom "behu" mala, co je super, lebo z ostatnych mojich cinnosti uz nemavam.
danielka...no tak ano bol som aj ja...len som sa pytal...lebo som videl ludi v kabatoch a zimnych bundach :D...
dnes som bol aj na drazdiaku uz...a bolo tam par bezcov :)
Maoam - no ja tiez budem trochu pracovat, ale tak snad to zmaknem a vikend nebude cely uprsany.
Dnes sme sa pekne znicili, uplne som polomrtva, ale mam rada takuto unavu.
bingham - no dnes urcite bolo na kratky rukav. Ja som bola v kratkom rukave na slnku aj ked som nebezala :-)
danielka...ty si v podstate moja suseda...myslis ze uz to je na kratky rukav ??? :)
Danielka, vidis, ako to je :D, ale nechcem tu vyplakavat, akurat vcera som obdrzala par velmi neblahych sprav (zle vysledky aj zo sona, aj labak, no :-///), posledne tri noci som nespala vobec, ale tak co to tu budem kazdy den pisat, snazim sa urobit z kazdeho dna to najlepsie, co sa da, lebo viem, ze moze byt aj horsie.
Tento tyzden bol napriklad hrozny, vikend mam bohuzial zavaleny vrchovato :-/, ziadny oddych a buduci tyzden ide do tuheho a budem tu minimalne, ak vobec.
Tak ale hlavu hore, ide sa dalej.
Prajem ti pekny vikend! Uzi si ho s havom :D.
Maoam - jaaaj! ja som si hned spravila zaver, ze ked si nemohla a uz mozes, tak je to aspon trochu lepsie.. skoda no :( ale aspon ze dovolil.
No uvidime, ako to bude v lete, potom to bude objektivny posudok, ako velmi ti to pomohlo.
U nas svieti slnko konecne, velmi sa tesim. Pojdem sa pozriet niekde k vode aj so psom a knihou. Teraz je fascinovana zabami a rybami, tak dokaze "hodiny" cumiet do vody, mam pokoj, mozem si citat:))
Danielka, no citim sa tak nejako 'mohutne', tazsie akoby, neviem cim to je :-/, a take su pevne (az na brucho, ta pneumatika + rit sa zdaju byt rezistentne na akykolvek pohyb).
Tak este som len zacala, uvidime...
a ja som pisala, ze na tom tak uz nie som??? :-O
som :-//
ale lekar troska dovolil, vid nizsie opisany rekreacny sport a la dochodcovia 70+
Maoam - smejem sa, ale na tom ako si to napisala, nie na tom co robis :-)))))
a vzhladom na to, ze viem ako si na tom zdravotne bola (a som rada, ze uz nie si), na tom nie je nic smiesne, prave naopak, je to super, a postupne sa to zlepsi. Ale..v tom pripade zase nechapem ze sa ti zda, ze naberas svaly, to mi nejako nesedi.. - no ale neviem, nevidela som :)