Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - no tak to si dopadla ..... :-// nespravodlivost!
ale len nedavno si o tom pisala a uz je to tu, a pritom, ako sa to zdalo dlho, ze? aky dlhy cas na chudnutie :-))))))
no, ta oslava je...dnes...
Maoam - a kedy ma byt ta oslava? Ved uz aj saty mas, nie? :( Myslis, ze uz je to bez sance na ucast?
No .. zelam ti vela sil. Nemozem nijako pomoct, tak aspon takto.
Ja som si namiesto pozretia filmu zdriemla - cez den!! :)) nechapem. Ale urcite to bol jeden z mojich lepsich napadov dnes :DD
Danielka, ten klucik som si vsimla aj ja a odhadujem to tak, ze to bude teraz uzamknuta tema, cize do nej mozu prispievat vylucne registrovani uzivatelia a malo by tu byt snad uz menej spamov od ady a Co. na temu Dukanova dieta a ine zazraky, alebo plasticka chirurgia eu ci nejak tak, kde by sme boli zarucene stastne, krasne naveky vekov, amen
takze to admini asi tak urobili, aby tu bol klud
mam a velmi velke, ako asi este nikdy, dostala som uz 3 inj analgetika
blbe je, ze tym padla ta velka oslava, na ktoru som bola pozvana a na ktoru som v zime chcela ist s 53kg :DD
tak taka oslava je len raz za 10rokov a ja dopadnem takto, klasika
Maoam - :(((
liec sa a oddychuj. Nech ti to prejde. Snad nemas velke bolesti.
inak, preco mame ten klucik pri nazve nasej temy? to sme tam mali vzdy? lebo ak hej, tak som si to nevsimla :))
ja som polomrtva, sice som uz poupratovala, ale inak pracu este trochu odsuvm a pozeram film - Wicker park. Nechapem, ze som to este nevidela, je to fajn film.
caute, ja v posteli s horuckami a silnym zapalom ladvin
Zdraviim baby,
mrtva som z posilky, idem kavickovat a pozriem si film. Potom ma caka nejaka pracicka + nejake domace prace, ale nevadi, nie je sa kam ponahlat.
Vonku to vyzera vselijako, ale je teplo - som rada, ze opat raz nevysla predpoved o hroznom celodennom dazdi :-)) aj vcera vecer bolo pekne. bingi ma pravdu, nase pocasie konecne!!
ako travite dnesny den? Uz ste pojdedli velkonocne vajicka? :D
smilestarr - a co ta trapi? Ze nemas s kym von, alebo?
ahojtee..:)
No takže- streda, štvrtok bolo fitko a zajtra idem zasa :) Snád som sa opať nakopla :) Váhu neriešim , vobec neklesá , tak čo ... Radšej cvičím a hotovo. Dnes , posledný deň 20, od zajtra ta už bude jednotka.. Ach staarnem:)
Baby mňa začína trápiť že som stáále sama...
Inak vy sa ako mávate ??