Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMo - no ak sa rozhodnes ten stav zmenit, asi by bolo fajn, keby ste sli za nejakym psychologom spolocne, nie?
Lebo viem si predstavit, ze aj keby si si povedala, ze ok, odpustam, tak by ta to stvalo a vlastne by to tak nejako nicilo stale ten vztah, ktory by ste sa nanovo pokusali vybudovat.
To je moj nazor.
Ale mas moj obdiv, ako sa aj s potomkom ;) drzite. Sikovnici ste.
Ja ani neviem, ci lepsie...chyba nam, ale nemienim /este/ popustit, hoci chodi, pise, slubuje...Je to uz mesiac a viem, ze prejdu este dva-tri a zvykneme si vsetci na stav, ze uz nie sme spolu. Niekedy mam tendencie uverit tomu vsetkemu, co rozprava...vzapati nato si ale spomeniem, ako som bezhranicne doverovala a napriek tomu dovolil niekomu inemu, aby ho nazyval "pokladik"... brrrr...stale ma pri tom strasie.
Na druhej strane ale toto, co zijem teraz, nie je "dlhodobo udrzatelny stav" - snazim sa byt v akcii stale - praca, sport, potomok, domacnost, spanok...dookola a rychlo, aby nebol cas mysliet na ine :-(
VaMo - tedaaaa, vzdavas? Ale jasne, ja by som tiez nerobila nieco, co ma nebavi, to nema vyznam, ked z toho nemas radost.
Ale myslela som aj na teba dnes, ked som stala spotena na krizovatke :D tiez som vyzerala ako po maratone minimalne :DD
S tym jedlom to co ma byt? Posledne dni som sa ani ja nevedela nejako kontrolovat,som sa nespoznavala - asi bolo nieco vo vzduchu :)
VaMO - A inak?? V pohode, lepsie?
Aj ja som tu este!!!
A tiez som myslela posledne dni na teba, maoamka, len pravda je taka, ze uz neviem, ako ta povzbudit, co napisat...hoci ma to neskutocne mrzi, ze ti nie je dobre :-(
S mojim pokusom o behanie to asi zostane pri tom jednom pokuse - pocasie neprialo a dnes, kedy sa uz aj dalo, som zasla radsej do fitka...hmmm, neviem, ci sa mam silit do niecoho, co mi az tak nejde.
So stravou u mna v poslednej dobe nic moc, sladke, slane...bez rezimu, ale aspon sa snazim hybat kazdy den, takze snad to aj vydam, nie ze tu vsetky budu po "dukatoch" v lete jak prutik a my, co jak dukaty :-)
carey asi zvysuje metabolizmus prijemnejsim sposobom ako my a samozrejme jej to aj prajem...
Maoam - vsak to som si vsimla, stale viac ich tu pribuda :))))
Ale ja ked vidim, ako sa tam ti ludia stale opakuju s tymi otazkami .. fuuu, nemala by som nervy im to tam furt vypisovat :D
Inac, s jednym takym mladym susnom , co som mu tu raz nieco radila si este stale piseme maily :DD (dufam, ze toto teraz necita, ze susen :))))) )
No.. mne sa to tu uz tiez zda mrtve, len by mi bolo luto, keby sme uplne stratili kontakt. Vsak ked budeme nieco potrebovat, vieme kam napisat.
Mas nejake spravy od carey?
Maoam - drzim ti palce, vsak vies.
Ja som dnes bola behat (po asi 2 tyznoch? - des a hroza ) a bezim si tak cez lesik a hovorim si ako sa priroda prebudza ake je to krasne, vtaciky a tak.... uplne nadsena a zrazu som sa tak potkla...a TAK som zahresila :DDD cela "meditacia" v pr.eli, teda v keli :DDD
Danielka, ale kuk na ine temy v sekcii o chudnuti :DD, vrece sa roztrhlo s dietami, mliecnymi, dukanovymi, bezzacharidovymi, no vidiet, ze je jar a ze IDE LETO :DDD
no, mam za sebou pekelne dni, to neprajem ani najväcsiemu nepriatelovi, ale som zatial medzi zivymi
Danielka, ja to tu v tejto teme povazujem uz za skoro mrtve, pripadam si tu (este spolu s tebou) ako umela udrziavatelka a ak mam uprimne povedat, prestava ma to bavit.
:-//
Ahoj - no ja som na vas dnes myslela... :( aj klucik nam dali a co z toho?
Maoam - na teba som myslela hlavne, ako sa mas? Lepsie ? povedz ze hej :-))
Baby, co ste tu pomreli, ci co?
Tato tema moze byt uz pomaly povazovana za uzavretu :-/.
a darcek som oslavencovi tiez poslala kurierom :DD a vraj bol jeden z najlepsich, lebo dostaval same flase a kvety (chlap!!!) a nejake prachy este dostal, tak tomu bol rad, ja som mu poslala poukazku na brunch pre 2 os v jednej super restike, kam rad chodi, tak je cely happy