Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka, ahoj, ako sa mas? Ako sa ti dari, co nove? Pisala som inak dnes Carey, ze co je s nou, nebola tu cele tyzdne, tak snad si to precita a ozve sa nam.
Dakujem za gratulaciu k malemu uspechu :D, no konecne sa to trocha pohlo.
Pokracujem samozrejme dalej.
Inak, dufam, ze sa nasa Maruska na mna nenahneva,ale chcela som ju tu pochvalit, v inej teme sme sa bavili a nasa Maruska schudla takisto :DD a uz je na 168cm/57kg!!
Takze je z nej velka kocka.
Ahoj baby, ja len ze som na vas nezabudla a zdravim vas.
tesi ma, ze sa vam dari - aspon podla toho co pisete - v chudnucich a sportovych veciach. Len tak dalej. Ved dnes to bola uz nie priprava na leto, ale hotove leto! :)
najdi si velmi dobreho psychologa
inak ktovie,ako pokračuje naša Carey s priatelom:)
Zdravím baby :) Vidím,že táto téme už nie je taká rozbehnutá ako bývala.. Snád je to len dočasné :) Ja sem chodievam skoro každý deň. ale posledné asi 2-3 týždne, mám stále niečo milion vecí do školy, mimo nej ... Neviem nejak nemám svoje obdobie+ plus dnes som mala úúúplne hrozný deň,nič sa mi nedarilo,nechápem. Čo pomáha Vám ked sa cítite ako totálne vygumovaný človek,ked vám robí problém odpustiť si každú chybu čo spravíte a ked máte pocit že ste ten nejnešikovný človek široko daleko... ? Dajte prosím nejaké rady, dakujeeem.
Ja sa meriam a vazim len raz mesacne a klape to. Proste vyberiem baterku z vahy :D a je.
No a raz za mesiac ju tam vlozim a odvazim sa, zasa ju vyberiem :D.
Aspon by si mala aktualny prehlad. Ale urob to len, ak ty sama naozaj chces a len, ak sa na to naozaj citis.
Nasa tema je skoro mrtva :-//, to ma velmi mrzi, ale taky je zivot...
VaMo, ak chces, ak mas chut, mozes prist k nam do temy Kto bude chudnut so mnou, ja som tam uz clenkou, lebo tu uz nikto nechudne a vsetky baby odisli skoro :-///, su tam zlate baby vsetky rocniky od 17 do 50r. :D
Vela bab je tam z BA, su velmi zlate a hlavne: vsetky chudnu a podporuju sa :D.
VaMo: ja som vcera zazila historicky okamih, ked som ZAPLA RIFLE CISLO 28! (velkost 36/38) styri roky trcali zahrabane na najspodnejsej casti satnika.
Maoam tak tedaaaa!!! GRATULA! :-) Super, tesim sa s tebou. Ja svoje miery neviem, ani vahu, mozno by som sa aj mohla odhodlat niekedy, len ja sa bojim, aby som potom nesklzla niekam, kam /uz/ nechcem - teda pozorovanie, meranie, vazenie...ked sa budem na to citit, tak sa posledujem aj ja, pocit mam momentalne dobry, ale aj dost posilujem - vyslovene silove treningy, ziadne take aerobne "sracky" na tepe 130, ake som robievala doteraz, ale tak bavi ma to zatial a nevyzeram jak Schwarzi ale skor citim pevno pod spekom a to je dobre :-)
ahojte kocky moje! tak u mna mensia zmena planu, kedze MS este meska a nedorazila, kazdu chvilu bude, tak 30.04. by som mala skreslene vysledky zadrziavanou vodou, tak som sa rozhodla pomerat a odvazit dnes rano o 6 :D, dufam, ze to nevadi, tie 4 dni skor, uvadzam vam aj miery z februara a marca, aby ste mohli porovnat:
mesiac: februar/marec/april
vyska 165/165/165
vaha: 58/57/56
prsia:89/88/87
pas:74/73/72
boky:96/95/94
speky:89/88/86!!
(to je ta pneumatika, co trci z rifli nad zadkom, pre ostatne :DD)
stehno:55/54/53
lytko:35,5/35/34,5
takze som celkom spokojna,
od 31.03. do dneska som dala dole dalsie cele kilo a 1cm zovsadial a co ma najviac a najprijemnejsie prekvapilo, ze som dala z tej pneumatiky nad zadkom dole za mesiac cele 2 cm!
takze aktualne miery teraz
165cm/56kg
87-72-94, stehno 53, speky86
:-))
baby, pokracujem dalej
Ahoj baby,
tedaa, chvilu mi trvalo najst tuto temu :)
Vcera u mna uplne HROZNY den, myslim tym, ze bol cely zaplneny povinnostami. A aj ked som v noci spala jak zarezana, bolo to maaalicko! :(
No dnes ma tesi, ze to (snad) bude take light.
V stravovani sa mi tak dari-nedari ..nic extra, priklad by som si veru zo seba nebrala :)) i ked nejem velmi sladke ani nezdrave, nejako nie som spokojna... Dnes konecne posilka. Velmi sa tesim uz. Vcera som bola behat - VaMo, teraz vzdy ked stojim na krizovatke a mam pocit, ze som cervena, si spomeniem na teba :DD
ale slnko svieti, tak uz ma pri tom aspon opali.
Babyy, a poculi ste, ake maju byt teploty cez vikend? Uf..to uz si ozaj budem musiet tie plavky zohnat. Asi tie celotelove - plavecke :DD
VaMo, nemam inu moznost, lebo pri akutnych horuckovitych zapaloch je kazda nezdrava strava pre telo hrozny jed, cukor a Co. eeeee, takze cim zdravsie jedlo mu dam, tym lepsie pren...robim to hlavne pre to.