Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Danielka, ahoj, ako sa mas? Ako sa ti dari, co nove? Pisala som inak dnes Carey, ze co je s nou, nebola tu cele tyzdne, tak snad si to precita a ozve sa nam.
Dakujem za gratulaciu k malemu uspechu :D, no konecne sa to trocha pohlo.
Pokracujem samozrejme dalej.
Inak, dufam, ze sa nasa Maruska na mna nenahneva,ale chcela som ju tu pochvalit, v inej teme sme sa bavili a nasa Maruska schudla takisto :DD a uz je na 168cm/57kg!!
Takze je z nej velka kocka.

xdanielax

Ahoj baby, ja len ze som na vas nezabudla a zdravim vas.
tesi ma, ze sa vam dari - aspon podla toho co pisete - v chudnucich a sportovych veciach. Len tak dalej. Ved dnes to bola uz nie priprava na leto, ale hotove leto! :)

smilestarr

Zdravím baby :) Vidím,že táto téme už nie je taká rozbehnutá ako bývala.. Snád je to len dočasné :) Ja sem chodievam skoro každý deň. ale posledné asi 2-3 týždne, mám stále niečo milion vecí do školy, mimo nej ... Neviem nejak nemám svoje obdobie+ plus dnes som mala úúúplne hrozný deň,nič sa mi nedarilo,nechápem. Čo pomáha Vám ked sa cítite ako totálne vygumovaný človek,ked vám robí problém odpustiť si každú chybu čo spravíte a ked máte pocit že ste ten nejnešikovný človek široko daleko... ? Dajte prosím nejaké rady, dakujeeem.

Maoam

VaMo: dakujem ti velmi pekne :*
VaMo, neboj sa odvazit sa a odmerat sa, preco by si mala do niecoho vpadnut? Vsak to mas za sebou a si silna zena.
Ja sa meriam a vazim len raz mesacne a klape to. Proste vyberiem baterku z vahy :D a je.
No a raz za mesiac ju tam vlozim a odvazim sa, zasa ju vyberiem :D.
Aspon by si mala aktualny prehlad. Ale urob to len, ak ty sama naozaj chces a len, ak sa na to naozaj citis.

Nasa tema je skoro mrtva :-//, to ma velmi mrzi, ale taky je zivot...
VaMo, ak chces, ak mas chut, mozes prist k nam do temy Kto bude chudnut so mnou, ja som tam uz clenkou, lebo tu uz nikto nechudne a vsetky baby odisli skoro :-///, su tam zlate baby vsetky rocniky od 17 do 50r. :D
Vela bab je tam z BA, su velmi zlate a hlavne: vsetky chudnu a podporuju sa :D.

VaMo: ja som vcera zazila historicky okamih, ked som ZAPLA RIFLE CISLO 28! (velkost 36/38) styri roky trcali zahrabane na najspodnejsej casti satnika.

VaMo

Maoam tak tedaaaa!!! GRATULA! :-) Super, tesim sa s tebou. Ja svoje miery neviem, ani vahu, mozno by som sa aj mohla odhodlat niekedy, len ja sa bojim, aby som potom nesklzla niekam, kam /uz/ nechcem - teda pozorovanie, meranie, vazenie...ked sa budem na to citit, tak sa posledujem aj ja, pocit mam momentalne dobry, ale aj dost posilujem - vyslovene silove treningy, ziadne take aerobne "sracky" na tepe 130, ake som robievala doteraz, ale tak bavi ma to zatial a nevyzeram jak Schwarzi ale skor citim pevno pod spekom a to je dobre :-)

Maoam

ahojte kocky moje! tak u mna mensia zmena planu, kedze MS este meska a nedorazila, kazdu chvilu bude, tak 30.04. by som mala skreslene vysledky zadrziavanou vodou, tak som sa rozhodla pomerat a odvazit dnes rano o 6 :D, dufam, ze to nevadi, tie 4 dni skor, uvadzam vam aj miery z februara a marca, aby ste mohli porovnat:

mesiac: februar/marec/april

vyska 165/165/165

vaha: 58/57/56

prsia:89/88/87

pas:74/73/72

boky:96/95/94

speky:89/88/86!!

(to je ta pneumatika, co trci z rifli nad zadkom, pre ostatne :DD)

stehno:55/54/53

lytko:35,5/35/34,5

takze som celkom spokojna,

od 31.03. do dneska som dala dole dalsie cele kilo a 1cm zovsadial a co ma najviac a najprijemnejsie prekvapilo, ze som dala z tej pneumatiky nad zadkom dole za mesiac cele 2 cm!

takze aktualne miery teraz

165cm/56kg

87-72-94, stehno 53, speky86

:-))

baby, pokracujem dalej

xdanielax

Ahoj baby,

tedaa, chvilu mi trvalo najst tuto temu :)
Vcera u mna uplne HROZNY den, myslim tym, ze bol cely zaplneny povinnostami. A aj ked som v noci spala jak zarezana, bolo to maaalicko! :(
No dnes ma tesi, ze to (snad) bude take light.

V stravovani sa mi tak dari-nedari ..nic extra, priklad by som si veru zo seba nebrala :)) i ked nejem velmi sladke ani nezdrave, nejako nie som spokojna... Dnes konecne posilka. Velmi sa tesim uz. Vcera som bola behat - VaMo, teraz vzdy ked stojim na krizovatke a mam pocit, ze som cervena, si spomeniem na teba :DD
ale slnko svieti, tak uz ma pri tom aspon opali.

Babyy, a poculi ste, ake maju byt teploty cez vikend? Uf..to uz si ozaj budem musiet tie plavky zohnat. Asi tie celotelove - plavecke :DD

Maoam

VaMo, nemam inu moznost, lebo pri akutnych horuckovitych zapaloch je kazda nezdrava strava pre telo hrozny jed, cukor a Co. eeeee, takze cim zdravsie jedlo mu dam, tym lepsie pren...robim to hlavne pre to.