Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Vy ste ake vestice :-)
Presne tak - VaMo vyletovala s potomkom cely vikend - a samozrejme sme obaja "pripeceni" /teda aj tak BEZ uvodzoviek/ Mame nachodene kilometre, bolo super, btw. stale sami dvaja... ale vlastne to uz ani nevnimam, zvykla som si na "ficanie na 120%" takze myslienky a samota tak jedine tesne pred zaspavanim, ale kedze som vacsinou zmorena, tak to dlho netrva...
Dnes som mala pauzu od posilky, zajtra planujem, ale ked bude prilis horuco, tak este zvazim.
S jedenim - skor menej ako viac, aj teraz som si dala cottage ale len preto, aby som nieco zjedla, pocit hladu nulovy, ale to bude tym teplom.
V utorok volno - veeeelmi sa tesim :-)
Danielka, troska ano :-), mam tiez kafe + film teraz :D.
Ani mne sa to nepaci, ale ako som uz pisala, v poslednej dobe sa s tym stretavam veeelmi casto a zvlast u zien.
Druhu skupinu tvoria ludia,ktori sa ozvu len, ked nieco potrebuju. Nie je ich cele tyzdne a potom sa objavia a zachranujte ma.
A hned zvolaju okolo seba regiment pomocnikov, pomozes im a zasa zmiznu bez slova, dokym nepride dalsi problemik.
Na tych mam podobne nervy, ako na tu prvu skupinu.
Vyuzivaci a egoisti prvej triedy.
Ale ked mas problem ty, tak ti povedia 'bude dobre' alebo 'ty to zvladnes, ty si silna' na ten styl 'ty sa nemas co stazovat, nemas na to pravo'.
Ale zabudli uz na to, ako si ich podrzala ty....
Klasika.
Ludia su niekedy hrozni.
no neviem, mne sa taketo spravanie nepaci. Ale vsak, dobre pre tych ludi .. aspon im nepride divne, ked to raz niekto spravi im. Budu to mat jednoduchsie.
Uz pozeram film a pijem kafco, nedelny relax. Maoam, dufam, ze dnes mas trochu volna aj ty.
myslim ale, ze nie vzdy je to zamerne, proste mnoho ludi funguje tak, ze myslia iba na seba, v poslednej dobe tento fenomen vnimam velmi casto a uplne 'vypnu' vsetko ostatne a ostatnych, proste iba 'JA' a nik iny
uplne zameranie sa na seba
minule mi to vysvetlovala jedna kocka z inej temy, ze aj ona je taka, ale v inych sferach je napr. velmi fajn
je to asi aj otazka ega ako takeho, nie kazdy je taky 'socialny' (ako ty, ja)
Danielka, viem, co myslis, s tymto mam u ludi tiez velky problem. Je to otazka vychovy, slusnosti, zodpovednosti (voci ostatnym), proste ucty.
No myslela som to tak, ze Lucka bude stale chciet vazit menej a menej a nebude spokojna s nicim. Aspon tak sa mi to poslednu dobu zdalo, z toho ako sa prezentovala.
Co sa tyka toho "venovania sa sebe samej" , to beriem, ale co to ma spolocne s tym, ze jednoducho nepoviem nic nikomu a zmiznem, to nepochopim. Ale taketo veci sa bezne stavaju, a ja stale nechapem, takze asi by som si mala zvyknut, ze je to nejaka (asi) normalna reakcia.
K tym rifliam gratulujem! To ja som zas mala problem natiahnut jedny neelasticke cez stehna a ked a mi to podarilo v pase a cez boky samozrejme uplne volne, takze asi tak :P
Danielka, ako to myslis, ze nebude na svojej vysnivanej vahe, myslis ze neschudla alebo ze ak schudla, ze jej to iste nestaci?
Mna by zaujimalo, co je s nou, uz len cisto z terapeutickeho a ludskeho hladiska (choroba z povolania), vsak sme tu s nou 'zili' tristvrteroka a nejaky feedback by nebol zly.
No Carey, neviem co s nou je, ale tak mozno sa venuje vylucne seba samej, to mala od Noveho roka tak v plane, tak neviem, dufam, ze sa ozve, inak zdravotne nemala nic, vzdy bola zdrava, tak snad nic negativne.
Dufam, ze mi odpise.
VaMo nasa vyletnicka iste beha kade-tade s potomkom, alebo odisla na nejaky wellness-vikend ;DD.
Inga by sa tiez mohla ukazat, ktovie ako sa jej dari.
Co sa mojej stravy tyka, mne to vobec nevadi, tie blbe dva dni, vsak bolo prijemne :DD, ale uplne nezvyk davat do seba to sladke a nezdrave, bleeee.
Inak, Danielka, uz nosim rifle 28! 29-ky su odlozene v skrini definitivne.
Tesim sa. Ale este treba dat dole dost.
Maoam - no podla mna Lucka - a to nechcem byt zla - na svojej vysnivanej vahe tak skoro nebude. Co je dost smutne.
Ja ked sa realne zamyslim nad tym, co mi prinieslo to, ked som mala o 2 kila menej, tak mi to neprinieslo vobec nic, len asi 5 minut radosti ked som sa postavila na vahu :D Ale ok..mozno je to tak trochu motivacia.
Ja by som tiez bola rada, keby to tu ozilo, ved sme si tu vedeli fajn pokecat vsetky. Ozaj, ktovie co je s carey. Neverim, ze by si nenasla 5 minut za cele tie tyzdne. Potom daj vediet, ak by napisala.
Maoam - nevadi ak zhresis - ved si mala pekny vikend, a predsa ide aj o psychiku, vsetko so vsetkym suvisi. Sama by si vedela o tom napisat :-))
VaMo urcite vyletuje. Ale ved je krasne, i ked na mna uz trochu moc teplo. Vcera sme boli v lese a aj tak som sa spotila, ze fuuu jak sme chodili. A dala som si taku studenu capovanu kofolu ze MNAM! :)) jedno, ze to je pohar plny cukru.
Danielka,
ja som bola v piatok mimo, vcera pol dna mimo ;), no a dnes trocha iny program. Tie dva posledne dni co sa jedenia tyka dopadli katastrofalne, vid oslava + to ostatne, to je tak, ked si u inych a musis jest co ti daju ;D. Ale nevadi.
Snad nam to tu opät trocha ozije, lebo je smutne, ze to tu tak velmi upadlo.
Snad sa Carey objavi, Maruska mozno tiez (ta paradne schudla) a VaMo, ta iste niekde vyletuje s potomkom :D.
Ktovie, co robi Inga22?? Ta tu uz tiez dlhsie nebola.
A ktovie, ci Lucka je uz na svojej vysnivanej vahe, preslo uz dost casu.
Maoam - mna dnes bolia nohy, vcera sme pochodili zase vela km,piatok posilka - takze vcera som citila aj najmensie stupanie :D
Inak sa mam celkom fajn, nic zasadne sa nemeni, akurat peciem kuratko na obed .. chuda male :)))
uvazujem, ze dnes poobede/vecer si pojdem opat zacvicit, alebo zabehat. Uvidim podla pocasia a ako budem stihat.
Prave sa snazim objavit, nejaky dobry filmik, co by som si pozrela cez obed... samozrejme, ziadny napad. to mi vzdy pripomenie ako ked som bola mala, som tuzila po videoprehravaci a ked sme si ho kupili uplne som bola nadsena a vzdy sme si vedeli nieco pozriet. Teraz mam na vyber milion veci a nic :D