Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey, mnohe zeny su taketo...vies, neber to v zlom, ale ak je taky dobry clovek a vsetko pre teba robi, ako pises, tak mas dve moznosti:
1. bud si toho vaz a bud rada, ze ti ho zivot poslal do cesty po tom, co si mala pred nim (viem, na dobre sa rychlo zvyka...a potom clovek zabuda aku to ma cenu)

2. ak nie je tvoj typ a casom zistis, ze nie je ten, ktoreho chces (na co mas pravo, samozrejme), nechaj ho ist a neurob tu chybu, ze s nim budes dlho vo vztahu a budes z neho tazit, lebo takito ludia ako on si zasluzia to najlepsie

pisem to preto, ze ja som to zazila z tej opacnej strany (ex) a je to zle

viem, ze ty nie si taka, ako bol moj ex, ale davaj na toto pozor, ak fakt budes mat pocit, ze NIE, tak ho nechaj odist a nie ze po styroch rokoch a tak...

carey

Maoam - no priatel ma velmi podporuje najviac ako sa len da. Vlastne on stale mysli na vsetko :)
A vie skola je u mna na prvom mieste a uplne to respketuje.
Len niekedy mam taky zvlastny pocit, neviem ako to povedat, ze ci je to presne to co chcem. Mozno to tak beriem z toho dovodu, ze to nie je uplne moj typ, ale si ma ziskal tym aky je. Mozno fakt len vymyslam

Maoam

Carey, tesim sa, ze mas takeho podporujuceho priatela. To je uz 50% uspechu vsetkeho. Poznam to, tie 2-3kg, ktore clovek naberie, ked nic nerobi (sport) a ked sa vrati k starym stravovacim zvyklostiam. Ale kym to nie je viac, tak v poho. Vsak su to u teba len 2kg. To das za mesiac dole.

carey

Maoam - nie nepracujem myslim to tak ze robim si veci do skoly ako projekty a pod. Ale uz musim makat ako ďabel aby som to vsetko postihala.
Inak mam novy notebook, mi priatel zariadil este aj 80eur zlavu na nho, cez jeho svagra tak sa vytesujem, lebo na starom sa uz ani pisat pomaly nedalo.

a ano pamatas si dobre mam 174cm, hej no vaha je taka ze by som mala rada 61kg ako pred mesiacom a pol. A miery sa tiez zhorsili sak to vidim.

Maoam

Carey cauko, ty popri skole aj pracujes? Tak drzim palce, nech skusky vyjdu. Ja sa drzim viac mier ako vahy, sice ta je tiez orientacna, ale miery su dolezitejsie. Lebo na tvoju vysku 174cm (pamätam si spravne?) je 63kg vlastne idealna vaha, ide ale hlavne o miery.
Ja som sa rozhodla merat a vazit 2x do mesiaca, lebo 1x je malo, musim mat lepsi prehlad, takto sa spolieham, ze vsak este koopec casu do konca mesiaca ;D no...

carey

Ahojte zienky, ako sa dnes mate?
Ja som sa dnes zobudila uplne spotena, strasne toto teplo, nejak to prislo skoro, este na to nie som pripravena :)
Pracujem a potom sa mam stretnut s kamoskou, s ktorou sa uz stretavam 2 mesiace a caka ma dalsie ucenie. Som uvazovala ze mozno vecer zacnem trosku behat, lebo momentalne na fitko nemam.

Rano som sa odhodlala zasa na vahu a ze 63kg, tak nic moc...ja to vzdy pokazim. Ale pijem aspon 1.5-2 l vody, som zasa pekne zacala a sladke mi tiez uz tak nechyba ako pred tyzdnom

Maoam

Carey, citala som prave a prave som chcela napisat babam, ze si pisala a ze si OK, ale uz si napisala sama :DD. Si ma predbehla.
No u mna zdravie :-///, total brutal, ale male potesenie vo forme:
165cm/56kg
miery 87-72-94, stehno 53

:D

carey

Maoam - hej som v poriadku, inak ja som ti aj odpisala uz na mail. Ma potesilo, ze si mi napisala :))

VaMo - vidim ze ty stale behas s potomkom a ficis na 120%, aj ja by som tak mala ficat.

carey

Ahojteee :) no uz som sa registrovala konecne, prepacte mi, ze som sa dlho neozvala.
Danielka mas pravdu, 5minut si clovek vie najst, ja som si vas citala aj nadalej len som neprispievala, ani neviem preco.
A mate pravo sa na mna hnevat.

Inak mne sa tak ze dari - nedari, co sa chudnutia cvicenia tyka tak ze nula bodov, pribrala som. Ale tak teraz ma trapi skola, ta je na prvom mieste.
Inak zijem celkom normalne, s priatelom je vsetko v poriadku.