Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Maoam - tak to ti gratulujem. Snad ta chute na sladke nezradia :-)) Drzim palce! Som rada, ze sa ti dari bojovat s kilami.

Ja som prave zjedla trochu zmrzky! :D pre zmenu :-))

Maoam

Danielka, no za seba - tak zdravotne nebudem sa vyjadrovat a kazit vam ostatnym letnu veselu naladu, inak sa mozem pochvalit tym, ze sa stravnostne drzim uz dlhu dobu excelentne!

xdanielax

carey - vitaj :-))

aj som sa pobavila, ako si vravela, ze si nas tu citala - lebo ani velmi nebolo co :DD no nie? A dnes ake prekvapko, dve nove strany :)
Tak som rada, ze sa dari, vyznievas, ze mas fajn naladu, si v pohode a to je dolezite.

Ja dnes taky polo-oddych. Uz som bola porusit zakon dnes pri drazdiaku aj so psom :D vydrzala som asi 15 minut na slnku, namocila sa po kolena do vody :D a cela upachtena dosla domov, rovno do sprchy. Veru, tiez si nemyslim, ze taketo horucavy nam uz treba. A tie zeny tam vytulenene vsetky brrrrr.

a zajtra co? VOLNO !! :))

dnes vecer vecer este snad stihnem posilku. Este mam nieco vybavit tak snad to stiham vsetko, uvidime, alebo aspon zabehnut niekam pojdem. Vcera som lenosila poriadne teda.

smilestarr

no carey u mňa to momentálne nie je žiadna sláva, ale neberiem to tragicky :) Posledné 3 týždne som dokonca nebola ani cvičiť,mávala som dosť plné dni a ja ked nemám trocha pokoja, neviem sa prinútiť ani cvičiť, radšej sa dobre vyspím, aby som tie tažšie dni lepšie zvládala. Vidím,že sa tu rieši aj vola, no a tá mi tiež dost chýba. Od mojej 61 som zasa dosť daleko A aj to na sebe cítim... Ale už týždeň mi meškajú krámy, napriek všetkým tým klasika príznakom. Neviem čo sa deje, ale asi nervy, ja som na toto dosť háklivá. Apríl bol jednoducho o mna bláznivý , no v každom smere :D ALe ide sa dalej a ide sa opať makať ... Len chvílku potrvá,kým sa opať naštartujem do toho svojho tempa.

carey

Maoam - daj mi kusok z tvojej a hned mi to pojde lepsie :) Kedysi som si povedala dost a fakt som si sla len za tym svojim a teraz som stale tak na vazkach ako keby, ide mi to a nejde a stale dokola :D

carey

maruska - spion baba :D gratulujem ti k zhodeniu kileciek :)

Maoam - ja viem ze neschudnem kym sa nezacnem hybat. Aj teraz som si dala fasirku na obed och. Kde je moja pevna vôla?