Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
inac teraz jak sa oteplilo som bola pozriet pri nasom malom jazierku (drazdiaku) ..... no okrem 2 zien s uplne hrozne spravenymi prsiami som videla este par ks tak vychudnutych ze to urcite nebolo OK. .. a tak sa tam promenadovala jedna ako hviezda a pritom uplna kostra a ked som sa za nou otocila tak na tom vyschnutom chrbte jej visela koza. bleee.
Danielka, jasne, som rada, ze si to pochopila, ako som to myslela.
Podla mna je klucove zistit, kto vlastne clovek je, aky je typ. Aj ohladne stravy, aj ohladne pohybu a zivotneho stylu.
Lebo vsetko ostatne je len trapenie a 'clovek ide proti sebe samemu', co automaticky vedie k blokadam a problemom.
Vsak to vidno vsade naokolo, ked si zeny volia pre ne nevhodne sposoby a dostavaju sa do bludnych kruhov.
Len najst to 'spravne' pre seba trva.
Vidis to na tom, ze ked polavia, zasa vpadnu do povodneho stylu. NO preco? Lebo nebol pre ne ten spravny, necitili sa s nim dobre, len sa do neho nutili, tlacili na seba.
Maoam - ok ok uz chapem :-) Jasne, ved psychicka pohoda je velmi dolezita. Trapit sa nema vyznam.
Ale ako vravis, jest zdravo treba.
myslela som to tak, ze ona sa skor potom trapi, v tych fazach, kedy sa snazi daco zhodit
k nej mi ide proste taky pohodacky styl zivota, dopriat si, na co mam c hut, neriesit a byt spokojna s tym, co je :-)
tak som to myslela
Danielka, ja som to nemyslela zle, ale ked som si premietla ten skoro rok, tak som dospela k tomu zaveru, ze proste nie, radsej sa zmierit s tym, ake to je a byt stastna.
Nie kazdy je ten typ ako ty, alebo VaMo, alebo niekedy aj ja(ohladne stravy), ze vrtula v zadku, zatnem sa a idem ako pitbul. Ja sa nie vzdy viem verbalne spravne vyjadrit, takze dufam, ze to chapes, ako to myslim.
Proste su ludia, ktori na to nie su 'stavani'. Tym nemyslim, ze sa nemaju snazit zdravo sa stravovat alebo obcas sportovat, to vobec nie.
Maoam - noo praveze pravdupovediac sa aj bojim odvazit :DD Aj ked si nemyslim, ze by som vyzerala nejako hrozne, posledne dni, prave naopak no hadam sa po MS odvazim :) Stravu mam fajn, okrem tej vcerajsej zmrzky .. nemienim zit len na bielkovinach so zeleninou.
To s carey si ako myslela? :))) ze nie je typ na chudnutie?
Podla mna chudnutie je vzdy vyzva. Nikto (okrem ludi kt. to maju dane geneticky, ze nepriberu) predsa nechudne nejako zazracne, vzdy je to o tom, ze si nieco odoprieme. Ide o to, aku ma kto pevnu volu a pristup. Vies jak sa hovori: bud mas vysledky, alebo vyhovorky :-))
caute baby,
Danielka: diky, drzim sa, fakt :D, inak ostatne na ****
a ty ako? ty sa uz nemerias ani nevazis? lebo sa mi vidi, ze som tu na to ostala sama ako prst :D
Carey: ja si myslim, po dokladnom zvazeni a premietnuti toho skoro roka, co ta poznam, ze ty nie si typ na chudnutie, co nemyslim nijako negativne
asi by si zila podstatne viac 'relaxed', keby si to uplne vyhodila z hlavy
najlepsie je zmierit sa s tym, aki sme, so svojou podstatou a typom
Baby inak toto horuco, no ja neviem, ale mna to vcera skoro polozilo, dufam, ze sa ochladi. Cakaju ma zbesile a tazke dni, tak drzte palce.
A kde mame VaMo????????? Pani ucitelka, haloooooooo. :-)
Danielka vies co toto je este len zaciatok mojho kolotoca teraz :D lebo idem na predtermin, klasicke skuskove este len zacne...
Dorabam este posledne veci co treba odovzdat a popri sa ucim. Tak vies co by bolo super? Kebyze si privstanem aspon o 5 a idem si aj zacvicit :) ale na to teraz nemam.
Nam sa v Ba trosku zamracilo a mierne ochladilo, co mna velmi tesi.
Cez vikend sa chystame s priatelom na racianske hody, nejdete dakto?
Prajem vam pekny den
carey - ja teraz vsetko hadzem do mrazaku alebo do chladnicky. Uz som si dala zamrazit aj jogurt :-))
A ty si super v tom, ako sa dokazes ucit, este si aj rano privstanes! Dokedy mas este taketo hekticke obdobie?
ahojte baby, tak moj dnesny den bol taky, ze som vstala o pol 7, ucila sa, potom o pol 9 isla do skoly, potom som bola asi 2 hodiny s frajerom a doteraz som sa ucila.
Priatel mi dnes dal velke srdiecko milku ze aby som mala energiu na ucenie :)
Zajtra opat skola a ucenie.
Maoam - super ze sa tak drzis v strave !!! :) obdivujem ta ako to vsetko zvladas
Danielka - ja som mala zmrzku broskynovu vyborna bola :)