Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Heatherka, jasne, ze si ta pamätam, preco si od nas vtedy vlastne odisla? Ake lieky beries? Na aky problem? PCO alebo?
ahojte baby. som tu zase :D urcite si ma pamatate. mam jeden problem. a musim ho riesit. mala som pred tym tak 54 kg. potom som schudla kvoli zdravotnym problemom na 46-47 kg. po ustaleni a brati liekov som mala 50 a tie som si drzala. kedze som malicka vsetko mi bolo velke, komplet som vymenila satnik, co sanohavic tyka. lenze teraz som zacala brat hormonalne lieky, a som tam kde som este nebola. 57 kg. nehovorim o tom, ze do nohavic sa nevojdem. a ked sa vojdem, komplet ich mam presuchane na vnutornej strane stehien. uz som schudla 2 kg, no to len preto lebo tie hormony beriem len 5 dni za mesiac ( z gyn. hladiska). tak som tu zase. nech sa troska ovladam. lebo to nedopadne dobre a hlavne ide leto a zahalena chodit nemozem.
Ahojte baby, ja som mala vcera taky super den :)
Doobeda ucenie a potom raciansky hody, isli sme s priatelom a jeho neterou, postretavali kamaratov, pokecali, dali kofolku a potom ze ci mi priatel nieco nevystreli, tam na 1x mi vystrelil ruzicku :) bodka na zaver hih.
A dnes, zajtra, pozajtra ucit :)
Maoam - to je perfektne, len tak dalej!! :) Hlavne, ze sa citis dobre aj v ramci diety, nie len kvoli vysledku, to je fajn :)
a s tou prirodou, jazerami atd, presne mi hovoris z duse, ja som sa prave vratila z lesa, takze som trochu pookriala. ale aj tak, malo! :-))
Danielka, uplne ta chapem.
Tiez mi strasne zacinaju vadit ludia a velmi mi chyba bezprostredna blizkost prirody (les, jazero, alebo voda, proste vies co myslim), ten bozsky klud....parky...ach.
No inak uz si ludkovia zacinaju vsimat, ze som schudla :D.
Vlani o takomto case som vazila skoro o 7kg viac, takze to uz fakt vidno a hlavne zeny chytaju paniku :DDD.
Venovala som znamej trojo rifli, lebo su mi velke.
Lekar mi tiez povedal, ze to uz velmi vidno a ze je to super a co je najhlavnejsie - ja to velmi citim. Ovela lahsie sa mi chodi.
Vlani som normalne fucala, fuj. A to som mala 62-63/165cm, cize nadvaha to teda nebola. Ale teraz, to sa neda porovnat a ked si predstavim, ze dam dole este dake tri kg, tak budem chodit ako srnka :D.
Je to obrovsky rozdiel, kolko vahy clovek so sebou teperi, nech mi hovori kto co chce, je to velky rozdiel.
Maoam - noo, ja mam par povinnosti, ale nic, co by som musela s nechutou odkladat a cely vikend na to mysliet :D Ale tiez som rada, ze je vikend, tiez mam take ranne vstavacky ako ty, takze ked si mozem pospat do osmej je to pre mna luxus. A dnes mi preplo a sla som si rano nalacno na polhodku zabehnut. Zobrala som aj flasu s vodou a bolo super! Aj brucho prestalo boliet:)) Normalne som bola zo seba prekvapena, ze v duchu nefrflem, ale ten vzduch mokry, a vtaciky v lesiku, parada!! :) No a ked som videla ako sa pes vytesuje a beha kade-tade, mala som este lepsi poit.
cim dalej tym viac mam chut odist niekam prec, kde taketo vtaciky a rana su skoro stale. Niekde do vacsej prirody. Zacinam mat pocit, ze potrebujem zmenu.
Dnes su vselijake majalesy, a neviem ake podujatia, tak mozno niekam zabludim :)
ahojte baby,
sialeny tyzden za mnou
(vstavanie o 5-5:30, do postele o polnoci a tak dokola), vcera velmi zle vysetrenie :-//, nic dobre z toho nevzislo ale to sem nepatri
Danielka: cez vikend mam pisacky, dohananie nestihnuteho, a ty?
Carey: to som mala na mysli, pochopila si ma spravne, ty sa vzdy vratis spät na 63, myslim, ze to je ta 'tvoja' skutocna vaha, ano vies schudnut, ked makas ako dabel par mesiacov, odopieras si, cvicis o dusu, ale len co s tym prestanes, si spät na tom istom, cize ti to neostane
teraz mas chlapa, ktory ma rad baby s krivkami a neriesi somariny, zboznuje ta presne taku, aka prirodzene si - super!
ide vzdy len o to, zistit, kto sme, aki sme, zmierit sa s tym/sebou a potom je vzdy perfektne mat partnera, ktory je v tomto taky isty
nezmyselne kladenie poziadaviek ci vedome chcenie menit partnera, ci uz povahovo alebo vyzorovo, je nonsens a tvori len blokady a problemy
aj tak sa na konci zisti, ze to bol len jeden zo symptomov toho, ze ti partneri sa k sebe vobec nehodili
mne je dnes tiez nejako divne ..... brucho ma boli uz od vcera, neviem z coho, aj zaludok sem tam vymysla. Zeby pocasim? :-//
nejake plany na vikend, baby?
Ahojcek, vidim ze ste ma trosku rozoberali :D
Inak maoam asi mas pravdu ako vzdy... ono asi si treba najst cloveka, ktory je ako vy a ktoremu to ako vyzerate vobec nevadi a potom by nemal byt ziaden problem. Teda jasne ze ak by mi nieco vadilo, tak s tym zacnem sama nieco robit. Ale teraz je pre mna len skola, takze sa nestresujem zbytocne.
A neviem ale dnes mi je tak divne ako na vracanie. Este ze nemozem byt tehotna :D Ale to asi z toho pocasia.
Ja som si dnes napr. dopriala aj gastanove pyre, neviem ci to lubite, take dobre vychladene...hih a potom ze mam 63kg :D
na druhu stranu vcera som sa musela zase obzriet za takou dlhonohou kockou na ulici - ci ma vobec nejake kratase alebo co.. :DD ale ta mala fakt dobru postavu aspon.