Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Heatherka, gratulujem k zmene zivotospravy, toto bolo presne aj u mna TO, co ma pri tom udrzalo a aj nadalej drzi, ide o pocit :-), to proste citis, ked do seba davas mrtve jedlo a ked zive, relativne rychlo sa to ukaze :-).
No Heatherka, tak 7-8kg si uz ludia vsimnu :D. Uz si to tak naozaj vsimam aj ja, tak nejak naraz to prislo.
No a este 3 dole a finito :-). Ale pri prevazne vita strave asi ostanem.
ahojte :) no maoam, dnes to je nejak 3 tyzdne, co sa snazim naozaj zit v sulade s prirodou a poviem, ze sa citim neskutocne dobre. vaha nejak extra nesla dole, ale to nevadi, zase mam duphaston, cize aj preto :/ ale ovela lepsie mi travi, citim sa sviezejsia ovela. chodila som korculovat, kym sa nepokazilo pocasie a cvicila som zumbu. no rozmyslam, ze zacnem to, co kedysi lucka P90x. uvidim, co to da:) fotim sa, tak snad uvidim nejake vysledky :) aaaa blahozelam, zeludia takto pozitivne vnimaju tvoju premenu :)
Carey, VaMo - dakujem vam velmi, ste zlate :-*
Carey, ale este 3 a konec potom :-), finito!
ahojte, maoam - velmi sa s tebou tesim :) vidis aka si kocka, uzasne nieco. Inak chcelo by to aj fotku, ked uz si blond :) vidis ty si isla na blond a ja do hneda, sme si to vymenili hih.
Co sa tyka zdravotne tak ti drzim vsetky 4 palce aby to dobre dopadlo.
VaMo - ahoj aj tebe :)
Som skor naklonena dat tomu sancu, ale este pockam. Neponahlam sa nikam, nech ma aj on aj ja cas na to, aby sme si uvedomili, ci a ako dalej.
Takze "scharfes Weib" ;) Geil!
VaMo dakujem ti pekne :-), doslova to znelo takto: 'Sie sind jetzt aber ein scharfes Weib!' :DD
no tak to je uz kompliment a to od zeny :D
inak na ****, caka ma par OP a oblicky sa maju velmi zle :-/,proste ein absolutes Tief v tejto oblasti
Ako sa dari tebe? Co ex? Ako si sa rozhodla, das sancu ci nie?
maoamka - radost velka spolu s tebou :-)
Baby, chcela som sa vam pochvalit, dnes som bola na krv a stala som potom este v ambulancii, cakala som na recept od sestricky a dalsia sestricka presla zozadu dopredu na recepciu a mi vravi, wow, XY, ja som vas vobec odzadu nespoznala!!! to co ste so sebou urobili? normalne si ma vyobzerala a ze wow, ako ste schudla, no toto, tak uz vyzerate uzasne, wow, uplne skoro odpadla :DD
isla som potom poobede este do inej ambulancie po listok a to iste! lenze ina sestricka, ale ta ma nevidela asi dobreho polroka, takze si to vsimla tiez :DD
baby, to je uplne SUPER POCIT, fakt :DD
tak sa tesim, ze aspon toto, no to uz fakt musi byt vidno, vsak som sa zmensila skoro o 2 konf. velkosti za rok ;D
ale musim uznat, ze ked je clovek stihlejsi, hned sa aj inak oblieka, asi to vyniklo aj preto, ze som dnes mala na sebe dost uzke veci, vysoke stekle, blazer, mam blond vlasy ;D, no uplne iny clovek ako pred rokom ;D
caute, ja mam dost nabite obdobie
inak sa drzim, co sa jedla tyka - to je jedine, co klape
Ahojte zienky, ako sa mate ?
Ja tak pomaly, mam po tej prvej skuske, ale este neviem vysledok tak netrpezlivo cakam. A od dnes ratam matiku. A Inak mam kramy teraz, tak ma dost boli brucho. V utorok idem na pilates s kamoskou sa trosku ponatahovat, uz sa tesim :)
S priatelom je to super, vcera som si uvedomila ze to co k nemu citim je skutocna laska, uplne si ma ziskal tym aky je :) Zajtra ideme spolu pozerat svetla do noveho bytu a tak. Vlastne vsetko je teraz take pozitivne a velmi sa tomu tesim.
Tak snad ani u vas to nie je take hrozne a tesite sa trosku aspon z malickosti ked uz.
Prajem vam pekny den, mas vas rada