Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - cafko moja, no vies co vcera som sa odhodlala a ukazala rovnych 63kg, takze stale sa mi to drzi, i ked jem ovela viac hlavne sladkeho, cize tuky...ale tak som relativne rada teda.
Inak tiez pozeram ze baby nepisu, tak neviem mozno toho maju vela.
Mna teraz cakaju najtahsie 2 skusky, tak makam poriadne ale dnes sa radujem ako cele Slovensko :))
inak, kde je xdanielax? a Inga22? Baby, zijete? Maruska?
Carey, dakujem, ako sa mas? A co vaha, co ukazala?
Ja sa budem najblizsie merat a vazit 31.05., som zvedava, co bude. Snad to bude uz len lepsie a lepsie a do Vianoc budem snad v cieli :-).
Chcem to mat toho roku z krku.
Maoam - wau vyzeras super teda aspon tu cast co som videla. Skoda ze nemas celu postavu v niecom obtiahnutom, to by bolo fain. Tak sa tesim, ze tusim sa aj ja zacnem preorientovavat.
Inak dnes som vstala a povedala som si ze tak dnes sa budem zdravo stravovat a moje udivenie, mi to aj ide, na obed som si spravila kuracie prsia s kuskom a zeleninkou... viac pijem vodicky... dnes idem na pilates, medzitym pocitam matiku :D a skusky sa nam na valia ako velka voda. Ale zvladnem to, priatel ma velmi podporuje, vcera mi hovori ze musim viac jest, ze za chvilu budem mat 5kg aj s topankami, tak neviem jemu sa to asi fakt paci ked som trosku pri sebe. Asi sa tento tyzden aj odhodlam a stupim si na vahu.
Haertherka - ahoj, tak super tesim sa s tebou ze ti to takto pekne ide. Len tak dalej :)
no vidis nasledok hladovky :-/
tak vidis sama, ze musis prepnut v hlave a hlavne ist na to cele s trochou viac rozumu
musis poznat zaklady, bez toho to dlhodobo nebude nic
radim ti, nauc sa jest cim viac surovej stravy + chlieb LEN tmavy s celymi zrnami, lebo to ti pekne vystabilizuju postupne hladinu glukozy a hlavne ti prestanu postupne ataky na sladke, lebo ataky na sladke = telo nema energiu a hlavne nema dlhodobo ziviny, proste je podvyzivene napriek kalorickym bombam
musis pochopit pozadie a potom mat plan, vytrvat...
presne tak,som si to vsimla a odskusala na vlastnej kozi ze zit na jogurtoch a tvarohu sa neda vecne:Dved dnes rano som zjedla celu cokoladu a dva keksiky po ranajkach co som mesiac nejedla sladke a vcera aj zmrzku
je ti jasne,ze takto to nikdy nic nebude? v lepsom pripade jo-jo, v horsom naberies este viac, hned ako prestanes vladat hladovat a pozeries, co budes vidiet?
sorry za uprimnost, ale musis sa naucit spravne jest a hlavne sa postupne oducit od sladkeho, presoleneho a vsetkych nezdravych veci, pizze, bielej muky
maly tip: cim viac suroveho ovocia a zeleniny (najmä tej), kazdy den aspon 3x, kvalitne bielkoviny, tmavy celozrnny chlieb na vystabilizovanie hladiny glukozy v krvi, vela tekutin aspon 2,5l denne (cista voda, nesladeny caj, voda s citronom) - tym lepsie
a
nastav sa na DLHODOBU ZMENU, mesiace, mozno aj rok
je to vsetko o celkovej zmene zivotospravy, ak sa ti podari pridat aj pravidelny aerobny pohyb, aspon 3x do tyzdna (tanec, bicykel, stacionarny bicykel, beh, fitko), tym rychlejsie ti to pojde a najmä postava bude pevna, postupne aj vytvarovana, ked pridas pohyb, nielenze schudnes ale hlavne uplne inak budes vyzerat
ale chce to cas, vytrvalost, disciplinu a fakt neocakavat zazraky a ze rychlo, hned
lebo to potom mozes hned zabalit
Ahojte pripajam sa k vam,pocas tehotenstva som pribrala 10kg,ide ma slahnut proste take chute na sladke za jeden den mam poviem si ze uz zajtra budem pekne jest a nic,ale dufam ze tu na internete to zvladnem mne by uplne stacilo najprv schudnut 5kg a nepribrat,mam 160cm a 65 mala som aj menej ale za tieto dva dni som nabrala naspat to co som hladovala dva tyzdne
Carey, inak mas maila + foto :-)
Heatherka, este daco - nerob si stres z toho, ze vaha neubuda alebo prilis pomaly, pozri, mne to trvalo ROK, kym to uz fakt ze vidno :-),ale rok je dost dlha doba na to, aby sa celkovo telo pomenilo aj inak, prisposobilo sa tomu, prechadzas aj mentalnou zmenou, pozri ja som este aj u kadernicky skoncila :D, no a zacnes sa inak vnimat, inak chodit, inak obliekat...to je ta zmena postupna. Ja by som nechcela LEN chudnut a rychlo-rychlo, podla mna ked uz ,tak nech sa pomeni cely clovek a zacne zit celkovo inak.
Nelutujem, ze som to vydrzala a hlavne taku dlhu dobu. Ale este stale nie som v cieli, ale dojdem aj tam.