Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Inga, ak by som to dala, tak budem mat taku vahu, ako naposledy v 15 :D

to by bola pecka
no a kamoska, ked vidi, ako som uz dala dole, tak chytila paniku a zacala chudnut aj ona :DD

tak sa na nej teraz bavim, ako ju chytila sutazivost

no co, zena :D

Inga22

* bude dobre

Takže zmena farby...zatiaľ :). Ale darí sa Ti, tak snáď v novembri nebudeš bez vlasov. A vôbec, november je už chladný, tak dávaj na to pozor! :)

Inga22

No veď áno, všetko zlé je na niečo dobré. Sú dni lepšie a horšie. Ale verím, že jedného dňa sa to ukľudní a budem dobre.

No, tak sa tešme spolu, že aspoň táto oblasť nám prináša radosť :)

Maoam

Inga22, no ja to mam v ostatnych oblastiach tiez pekne na ****, takze ma tesi, ze aspon jedna oblast mi prinasa nejaku malu radost a ze aspon toto klape :D.
Neboj, bude lepsie, len vytrvaj.
Niekedy sa vsetko sype a clovek nevidi vychodisko, ale vsetko sa deje pre nieco.
Sama vidis, kolko sa pri tom ucis ;D.

Inga22

No darí ako darí, mohlo by to byť aj lepšie, ale na druhej strane, aj horšie. Takže budem rada za to, ako to zvládam momentálne.
Dejú sa aj iné veci, s ktorými nie som príliš spokojná a berie mi to všetko veľa energie, za posledné mesiace som sa toho od života dosť naučila, zažila veľké sklamania a podobne, tak ma naozaj teší aspoň to, že s tou stravou mi to zatiaľ ako tak ide. Cítim sa taká ľahšia, keď jem výživne a zdravšie. Len ako som už spomínala, zatiaľ to je iba pár dní.

A ďakujem Ti :). Je to veľmi milé od Teba, z Tvojich príspevkov ide taká úprimnosť, naozaj ma to teší, nabíjaš ma energiou, budem musieť chodiť častejšie a čítať si Ťa :)

Maoam

Inga22, tesim sa, ze si sa ozvala a najväcsiu radost mam z toho, ze sa ti konecne dari lepsie :-), to je perfektne.
No hej, ja som uz konecne vo faze, ze som uplne relaxed, co sa vahy tyka :-), myslim, ze najhorsie mam za sebou a posledne kg dako dorazim a mam na to cas do konca roka, takze pohoda :D.
A ano, so stravou sa mi dari, uplne som sa prepla.

Inga22

Ahojte dievčatá,

tak dnes som sem zrovna zavítala. Je pravda, že vás sledujem pomenej a zároveň pomenej navštevujem túto stránku.
Maoam, potešila si ma, že si si spomenula :). Je to milé, najmä, keď som sem neprispievala pravidelne, naozaj máličko. Tým si ma teraz prinútila zaregistrovať sa :), inak by som nemohla reagovať.

Takže, tá moja váha. Trošku sa to zlepšilo. Posledné dni sa snažím kontrolovať a zatiaľ mi to aj ide. Raňajky klasika celozrnné pečivo s kúskom zeleniny, šunka, syr. Neskôr jablko. Obed zelenina s kuracím a menej prílohy. Potom jogurt, tvaroh, cottage, zelenina, poobede sa snažím sacharidy obmedzovať. No, jednoducho, snažím sa to robiť správne, tak akoby to malo byť, tak ako to každá z nás vie. Sladkému sa snažím vyhýbať, ale ak mám veľkú chuť, tak si dám a hotovo.
Cvičiť cvičím, ale nie je to nič extra, 1 - 2x týždenne, čo nie je žiaden zázrak. Ale aspoň niečo.

Maoam, čítala som v niektorom Tvojom príspevku, že so stravovaním Ti to ide, to ma naozaj teší. A tiež som pred pár dňami čítala, ako Ťa pekne pochválili :). Je to super pocit, ak si niekto všimne, že so sebou niečo robíš a vyzeráš lepšie. Len sa drž, len tak ďalej.

Carey je zase spokojná s chlapom a to sa odzrkadlilo asi všade :)

Tak nech sa vám všetkým darí v akejkoľvek oblasti.