Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

ahoj Maoam, no ako vravim, bola som dost zaneprazdnena posledne tyzdne, takze asi tak. Ani vlasy som si nemala kedy nafarbit, ani nic :D tragedia. Ale dnes od piatej konec! Takze okamzite rovna ciara do lesa a uplne som vypla, fucala do kopca..parada :-)
Inak vsetko uplne po starom. Jedlo, vaha aj sport :DD Raz dobre, raz horsie. Nejako to neriesim, kym sa citim ok. Ked (AK) koencne dostanem kramy, tak po nich si pojdem dat zmerat tuky a svaly atd atd - ako sa to pohlo od minula.

Velmi sa tesim, ze zajtra ma NIC, co sa tyka prace, necaka :-)

pozerate hokej?? vsetci su zrazu aki poblazneni :D

Maoam

xdanielax cauko, ako sa ti dari? co vaha, jedlo, sport?
ozvali sa Carey, Inga22 a urcite sa ozve aj Maruska, len momentalne je asi mimo.
Mne sa s jedlom celkom dari, ako si uz citala, tento rok to chcem komplet dorazit a mat to z krku :D.

xdanielax

Ahoj :)

dlho som tu nebola, ale nemala som vobec cas.. posledny tyzden bol uz uplne hrozny, a ja som bola rada, ked som si vecer precitala maily a nic viac sa mi ani nechcelo.
navyse, uz to tu aj tak nejako upadlo, a ked som sem poslednu dobu nieco napisala, ziadna reakcia. Maoam sa obcas zastavila, a odpisala ako sa jej dari ..takze no asi tak.
Ale zda sa, ze to tu znova ozilo, co ma tesi :-)

aj tento clanok: www.fitmagazin.sk som citala na tri krat..a odporucam ho aj vam.

Zelam vam pekny piatkovy den, a uz nech je poobede.. :)

pipina

ahoj.chcela by som schudnut....mam 60 kg, achcela by som na 53-55kg...a ake cviky lebo mi treba spevnit brucho,aj cviky na stehna....:(
poradi niekto??? do posilovne nemam cas chodit.:(

Inga22

Maoam, áno, máš pravdu, ale záleží od toho, z ktorej strany sa na to pozeráš. Ja som poukázala na pozitívum a Ty na negatívum.
Každopádne, ak kamoška tiež schudne, bude so sebou spokojnejšia, tak to bude fajn....A môže Ťa to istým spôsobom uspokojiť. Vidíš, opäť vidím pozitívum :D
Ale chápem Ťa. Jednoducho, akoby si bola na všetko sama, to veru nie je príjemný pocit.
Ale aj tak si myslím, že je potešujúce byť vzorom pre ostatných :) aj keď to prináša so sebou nevýhody.

Maoam

Inga, co sa kamosky tyka, ja to vnimam tak, ze neverila, ze to bude mozne, ze este nieco schudnem, ale doslo jej, ze je to realita a zlakla sa :D

lebo by popri mne casom vyzerala ako buchticka, tak sa zacala snazit aj ona :DDDD

Maoam

a dalsie minus je, ze nikto ti nikdy neda radu ani pomoc - lebo kazdy to caka od teba :-/

takze ked mas problemy ty, nema kto pomoct (alebo nechce)

takze dost blbe, byt vzorom pre ostatnych :-/

Maoam

Inga22 - hej, cely moj zivot je to tak, problem pre ludi ako ja je to, ze kto motivuje nas :D, rsp.kto je pre nas vzorom, ja som za 32r takeho cloveka spoznala iba jedneho, teda jednu zenu