Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - tak zase do vianoc :DD Ved je to dobre, nieco sme sa naucili, a hlavne, ze sme nepolavili, ale nasli sme nieco, co nam vyhovuje - teda hlavne ty si zmenila styl, takze drzim ti palec!:-)
x danielka, ja chápem, a viem že v poslednom časae to nebolo nič moc... Ale rovnaké to bolo aj u mňa. Necvičila som už cely mesiac, mala som teraz také blbé obdobie. Ale ked som sem občas zablúdila, tiež som si všimla že je to tu mrtve. No ved uvidime, ešte nie je nič stratené a nebudeme hádam z toho robiť tragédiu :) Ja naopak verím,že sa opať naštartujeme... Tak ako aj ja s cvičením :))
Inak mám 171 a 64. TAkže tak .. :D
Je to divne.
:-/////////
Kazdopadne mam skusenost, dalsiu do zivota, ze marna snaha, zbytocne vela energie vynalozenejj na inych ludi, co uz.
No ja este chudnem :D, obcas sem napise aj Heatherka, ta tiez chudne :D.
Ja urcite este do konca tohoto roku ostavam aktivna v tomto smere :D.
Smilestarr: uznas, ze nas prestava bavit to tu tahat samotne, vsetky ste prec.
smilestarr - mozno keby si sa zapajala do konverzacie, tak by sa nerusila :P
Maoam - ale ja som to nemyslela na teba. Vsak viem, ze ty si tu posledne tyzdne bola uz snad jedina .. Urcite to nebolo na teba.
Ja som len napisala, nech sa mate pekne a potom si sa ma spytala ci odchadzam, tak som napisala dovod. Ale nie adresovany voci tebe, ale ako celu situaciu vnimam.
Moznooo ked zas niekto bude chcet chudnut, a nebude vediet ako sa ma stravovat, alebo cvicit ...tak nam zase nieco napise :DD ja uz neviem. pride mi to smiesne prave v tejto chvili :-)))
baby takže táto téma sa ruší ??
Danielka: este som chcela napisat, ze ja osobne mam pocit, ze väcsina bab si proste od isteho casu ide vlastnou cestou a riesia vylucne seba a svoje zivoty. Co uz :-/.
Bude mi to chybat, fakt to tu bolo isty cas super :-/.
Such is life.
Danielka, vies, co mna osobne mrzi najviac? Ze som sa babam venovala velmi intenzivne, cely ten skoro rok, aj v pracovne ci osobne velmi nabitych a vypätych obdobiach, proste som si na 'vas' vsetky nasla cas aj vtedy, napriek vsetkemu. Casto aj osobne (na maili).
A posledne mesiace, vies, ake to tu bolo, boli sme vlastne skoro uz len samy dve.
Proste a teraz si to takpovediac 'zliznem' za vsetky, lebo tu prave som, aj ked chapem, ze to nemyslis vylucne na mna osobne. Ale chapes, ze sa citim tak, ze je to voci mne vzhladom k tomu, aky to bol rok a ako som sa fakt vzdy snazila a robila maximum pre baby, NEFER.
Proste sa citim teraz ako prefackana.
Viem, ze si to nemyslela zle, ale skus si to premietnut v hlave, co som teraz napisala a mozno sama uznas, ze som si to nezasluzila.
Je mi luto, ze to tu takto dopadlo. Je pravda, ze to tu velmi upadlo a mozno zasa raz plati, teda aspon u mna ze 'za dobrotu na zobrotu'.
Je to blby pocit :-//.
Baby, mate moj mail, ak bude z vasej strany zaujem o kontakt na moju osobu, potesim sa.
Prajem vam vsetko dobre.
Maoam - ja som sa tiez citila ukrivdene.
Tak navrhujem, brat to ako fakt, a neriesit to.
Zhodneme sa na tom, ze to uz nie je to, co to bolo, a kvoli comu sme sem vlastne chodili.
Baby, moj mail mate, nemam problem, kedykolvek zareagovat..
skoda, mala to tu celkom rada, ako sme si vzdy vedeli pokecat.
a ak mam byt uprimna, za posledne mesiace kedy sa tu nic nedialo som sa fakt velmi snazila to tu ozivit :-/
teda beriem to ako trocha nefer teraz - voci mne
sorry,ale taky mam pocit teraz