Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax - ako my nechceme zrusit nasu temu, ja si myslim ze to je normalne ked niekedy toho piseme menej a inokedy viac.
aka odozva takto v nedelu :DD
Baby, ja som si dala teraz mensiu prestavku tak ze nakuknem :) Mne maminka nesie kolaciky od babky tvarovoho-hrozienkove a makovo-jablckove mnam... dufam ze vam nerobim chutky hih.
Ja s tou stravou si vsimam na sebe, ze jeden den je fain a druhy sa prejem a takto sa mi to strieda :/ co je dost nezdrave a zatazujuce pre moje telo... inak moje miery uf, dnes som sa odmerala, vaha 63kg ale boky 98 a pas 71, takze ide to hore, ale to sa dalo cakat. Inak ja som dobra ze, viem co robim zle aj preco to tak robim ale ziadna naprava. Niekedy si vravim ze som strateny pripad...neviem kiez sa to raz zmeni.
Inga22 - prajem ti dobru chut, inak so spenatom sa da toho vela spravit, teda ja napr. milujem kuracie plnene spenatom alebo aj spenatove halusky su fain - ale to asi nie je zdrave :D
Maoam - ty mas dnes vela prace?
Maoam, presne tak ako si napísala. Ak niekomu na niečom záleží, tak to vidieť, ak mu na niečom nezáleží alebo záleží čiastočne, tak aj to je vidieť. Takže...uvidíme :)
A ja idem spracovať ten špenát :). Nikto žiadne rady, tak budú cestoviny. A hotovo! :)
baby, potesili ste ma
je to len na nas, co z toho urobime, ak vam na nasej teme zalezi, ukaze sa to :-)
Ahojte,
tak ja mám 2 celodenné pracovné dni za sebou, no a dnes som sem nakukla a to čo čítam ma trošku zamrzelo. V podstate ja som iba taký okoloidúci, vy sa tu vzájomne poznáte viac, komunikovali ste intenzívnejšie.... Obvykle to tak v živote býva, nastala recesia, snáď sa to tu nezvrhne až do depresie...a čoskoro nastane opäť expanzia :). Ja som tu tiež pocítila taký útlm a možno aj to bol dôvod, prečo som prestala toto fórum navštevovať, ktovie... Ja som vás sledovala už dávno, len som neprispievala. Snáď to tu opäť ožije, tak nenútene, prirodzene, tak ako na začiatku...
Ale nebuďte smutné, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie :). No a dnes musíme mať plne energie na povzbudzovanie, nech to večer dáme...Neviem kto to tu spomínal ten hokej, či maoam-ka alebo xdanielax...Takže žiadne smutné tváre :)
No a teraz k môjmu obedu :D Dala som si rozmraziť špenát a mám takú chuť experimentovať...Niečo rýchle, chutné, neklasické? :)
Baby nic sa tu rusit nebude, neblaznite :)
Ja viem ze tiez som sem nejaku dobu nepisala, ale nasu temu uz beriem ako taku nejaku sucast mojho zivota.
Ako kazdeho je to jeho vec, ci sem bude aj nadalej prispievat alebo nie.
Smilestarr - ahoj, vidim ze my dve sa stale drzime tych 63kg, mozno to bude aj tymi skuskami (stres) a malo casu...ale ja verim ze sa rozbehnem. Toto leto to s mojou postavou nebude to prave orechove, ale verim ze bude skvele.
Vcera hovorim priatelovi, ze malo by som zasa trosku sportovat a on mi na to, ze teraz mas skusky, nemas cas ze si to mam nechat napotom ze nieco vymyslime aj spolu :) tak ma tesi jeho reakcia.
Maoam - nebud smutna prosim
baby a vy stale pravidelne cvicite ??
hej maoam stale sa drzim tak nejak 63-65kg. Ale ako som teraz necvicila tak necitim tak fajn a taká pružná ako vtedy... Musím to opat rozbehnut . Mam teraz jednu brutalnu skusku, tak som neni ani v takej psych. pohode. A v utorok zacinam na 112 tke :))) Zachranovať zivoty...
Danielka, no ktovie, kolko Vianoc ja este odkrutim :D, kym budem v cieli.
Ale hej, urcite to daco prinieslo, uplne som prepla v mnohom.
Smilestarr: takze sa drzis na tom istom cisle uz dlho, Carey tiez drzi 63-ku.