Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Caute babule moje, tak vam prajem pekny tyzden.
Danielka: no, 4 su mozno prilis, tak 3 by aj stacili a dost :-). Aj tak si myslim, ze je to mozno aj nemozne, uvidim sama.
Vsak mam cas do Vianoc a uvidime, co bude realne :D.
Carey: drzim palce na skusky
Inga22: haha :D, ze premyslas nad tym, ze ako behas :DD, super, si ma pobavila, ale myslim, ze na to, ake to bolo v minulosti, si sa uz dost dobre dala do laty aj so stravou, aj s pohybom. Urcite je to ovela-ovela lepsie, ako byvalo.
Baby moje, dalsi blby tyzden a od stredy tu nebudem, tak aby ste ma nezhanali, ja sa potom ozvem :-).
ahojte baby, je tu zaciatok noveho tyzdna, tak vam prajem vela uspechov a co najmenej nervov :)
Ja som vstala zjedla chlebik so syrom a pojdem sa ucit. Dufam ako kazdy tyzden ze tento nebudem tolko jest. Inga22 inak presne aj tieto moje dodatky mi to velmi nicia, vsimla som si ze jem aj vecer kludne o 8-9 si dam chlebik a pod...lebo idem spat okolo tej 11-12hodine, ale viem ze to nie je dobre.
A s tym behanim nie si sama co len premysla :D
Daniela, práve tým Tvojim "dodatkom" si to kazím :). Aj keď teda posledne sa naozaj snažím, ale aj tak to nie je stopercentné a určite robím veľa chýb. No a toho spinningu a walkingu vôbec nie je tak veľa ako sa možno zdá.
A tie moje botasky na behanie, čo som asi dva mesiace vzad riešila, sú využívané akurát tak na ten walking :). Nebehám, iba nad tým intenzívne každý deň premýšľam :D. Spôsobom..."dneska by to šlo" :D
No Inga, ja myslim, ze ked davas taketo aktivity ako spinnig a walking tak by tych par kileciek malo ist dole bez problemu - ak ale nebudes na tom ako ja dnes, ze sice idem zacvicit,ale aby som nahodou nemala energeticky deficit, dam si vecer zmrzku a jablko :DDD
baby ... 6 :2 - nevadiii!! :-)))
Xdanielax, ona bola na prvý pohľad tenká a na druhý hrubá, no a možno ja som na prvý pohľad hrubá a na druhý tenká :D. Hlavne asi so stúpajúcim promile :D :D No a teda tie faldy na bruchu u mňa...keď sa vidím na tom bicykli, nič moc..(oproti máme totiž zrkadlá)...zistila som, že čierna farba je fajn :D Tam to nie je tak vidno.
Walking je super. Nezdá sa mi, že by to bola až taká drina ako spinning. Na spinningu idem tak všakovako, tepovka hore, tepovka dolu, ale teda viac v tom vyššom tepovom pásme sa držím. Tento walking (aj keď som tepomer nemala) sa mi zdá taký kľudnejší. Kľudnejší v tom zmysle, že tie rozdiely v tepe nie sú až také rozsiahle. Ale to iba pocitovo, odmerané to nemám (zomrela mi baterka a akosi nemám čas ísť kúpiť novú :) ). A tiež záleží od toho, kto je na druhej strane, kto tú hodinu vedie. Ale myslím si, že walkingom sa viac precvičí telo ako celok ako pri spinningovaní. Takže toľko z môjho subjektívneho ponímania :).
smilestarr, to ja tam mám uložené všetky tie čokolády čo som popchala od januára až po cca marec, kedy som mala čokomániu :). Toľko čokolády čo som zjedla, to boli kilogramy. Naozaj sa ľahko priberá, ale veľmi ťažko chudne. No ale, základ je sa uvedomiť :D
A kto vyhrá? No, nevyzerá to s nami veľmi ružovo. Ale verme! :)
Carey, ja som v takom stiahnutom stave asi ako pred skúškou :D. Tak čudno ma žalúdok pobolieva.
fuuuu teda :( snad sa v poslednej tretine zobudime :(( tie druhe tretiny nam nejako nejdu. Ale zase, ak by som mala byt objektivna: rusi ani raz na tychto MS neprehrali, takze aj by si to zasluzili. Ale takato vysoka prehra, tak to teda nieee! :D Uz som si aj poldecacik dala :DD haha :-))))) tusim som opita :D
Maoam - velmi dobra motivacia :-) Mne sa kazi adapter, tak tiez rozmyslam, ze ci vymenim celu masinu alebo len nejaku suciastku :)) Ale 4kg?! To uz je nejako vela, nie? No ale ty sa vidis, takze mne neostava ine, len drzat palce :-)))
Inga22 - tesi ma, ze si precitala :-)aj mne sa pacil, prave preto, ako bol napisany pekne a zrozumitelne. A ten walking, da sa to prezit? Cize ono si tam vlastne precvicis cele telo akoby, ze?
baby inak dnes som videla taku mladu slecnu na bicykli. Uplne bola tenka, palicka, ale! Zrazu s tym bicyklom zastavila a kedze svietilo slnko, vyhrnula si tricko az pod prsia, nech sa jej opali brucho, chrbat. No keby ste videli! speky z gati zozadu a tolko faldov na bruchu /ked riadila ten bajk/, ze to nemam hadam ani ja! Akoze jasne, ziadna velryba, ale velmi ma to prekvapilo na to, aka bola na prvy pohlad chuda.
no, idem drzat palce! :-))
Baby to su ake nervyy !!!
inga s tymi faldami si to trafila :) a to som si myslela že tento rok pojdem do plaviek ...
A čo myslíte, vyhráme ? :)
Baby, to sú aké stresy! Normálne sa potím pri tom hokeji :D
Xdanielax, ja som si veru už dnes dopriala radlera :). No ale ak to dáme, tak po hokeji určite s rodinou niečo otvoríme a možno aj kalorickejšie ako je to jedno pivko :D Inak, čítala som ten článok...veľmi pekne a vtipne napísaný :). Páčilo sa mi to, dokonca natoľko, že som po jeho prečítaní pozdvíhala párkrát nohy a veru aj tie ritné tvárnice som zacítila :D Je tam veľa tuku, ale pod tým nejaký ten sval malý byť musí, keď ma to zabolelo :D. Popravde, posilňovaniu som sa nikdy nevenovala, vždy som sa zameriavala na to kardio. Ale po tomto prečítaní začnem zvažovať...aspoň niečo...Navyše, tento týždeň som bola na walkingu a na záver sme precvičovali brucho, jedna veľká katastrofa! Ani sa nezodvihnem, takže, naozaj by som sa mala začať venovať aj tejto oblasti. No a popri "walkingovaní" na páse sme precvičovali ruky a to je taktiež jedna veľká katastrofa. Absolútne som to nevládala...A potom tá svalovica :D Ojojoj.
Maoam, ja sa obávam aj toho tepla vonku. Faldy z riflí mi trčia, nie je to pekný pohľad, nieto ešte do plavok ísť. Ale...ide sa do boja :).
Tak vám prajem všetkým pekný večer a držte päste :). Nech to dáme.