Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka, tak 4kg by este bodli a DOST. Potom uz len udrziavat.
Ale uz je to celkom OK, ano, da sa na mna pozerat :D.
Darcek = laptop :-).
Maoam - akyyyy darceeek? :DD
hah:-)))) si vedela ze sa spytam, urcite!:))
A kolko vlastne planujes schudnut do vianoc? Nejako radikalne? Ved uz teraz si ok, ci nie?
Ja si idem spravit caj (ked uz nie je pivo) a pojdem sledovat
no, baby, tak teraz vas pre zmenu nestiham ani citat :D
den pracovny, fuj, otras
Carey: mnaaam, kolaciky s tvarohom, jablkami a makom, boze, nemozes mi par poslat? :DD
aaaaaa ja mam doma TVAROHOVY :DD, teraz som si spomenula a aj si ho dnes dam, spalila som dnes tolko kalorii, ze si zasluzim :D
Inga22: plavky - nad tymi zatial ani nepremyslam, podla mna tak naozaj sa z nejakych tesit budem az buduci rok - teda z pohladu v nich :D
Danielka: momentalne necvicim, u mna je to dost riskantne (zdravie) a ked to ide, tak dam obcas stacionar, ale to je tak zriedkavo v posledne dva mesiace, ze to ani neratam, ale tak pohybu mam celkovo dost za den + so stravou sa dost snazim, mala vynimka bola vcera a dnes po velmi dlhej dobe :D
a do Vianoc mam este dobreho polroka :-), tak to snad UZ DAM! :DD
Totiz som sama sebe slubila taky väcsi darcek, ked to dam :D, tak mam motivation.
BAby, drzim palce v hokeji :D.
no baby, ja tiez budem doma sledovat hokej. V klude, a mozno to aj obcas prepnem :DD
inga - ja ani to pivo nemam :-/ ale mam zmrzlinu, tak si asi /urcite/ dam :D
a ešte k tým plavkam, mne by sa tiež veru zišli....Ale pokiaľ vyzerám takto, tak ma to do obchodov vôbec neláka a na nákup plaviek už vôbec nie :D
Takže uvidím časom. Možno 24.12. vrámci vianočného prekvapenia :D
xdanielax, Ty už to máš za sebou, aspoň máš fajn pocit a teraz môžeš oddychovať :)...s takou spokojnosťou...Avšak ja zatiaľ celý deň iba hnijem :). Nerobím nič užitočné, ale snáď sa pôjdem aspoň na chvíľu sa prevetrať.
No a čo sa týka toho veľavýznamného zápasu, tak asi budem doma sledovať. Nechystám sa večer nikam. Taká domáca atmosféra, veď vieš, pivo, chipsy a pukance :D
xdanielax - ja budem dnes doma, ale zastava bude visiet v okne a bude sa fandit :)
Vcera sme boli vonku a to bola úzasna atmoska. Uz sa tesiiim
Inga22 - veru, dnes je krasne. Skoda, ze sa mi momentalne nechce ani pohnut :D Chystas sa niekam? A co sa tyka tych zazrakov, tiez by sa mi jeden zisiel, lebo ten nakup plaviek odkladam uz asi mesiac a ked to takto pojde dalej, ani si ziadne nekupim :DDD
baby, budete vecer niekde sledovat hokej? Ci nie ste fanusicky?
A to je dnes pekne vonku, takže by sme mali byť niekde v prírode, ale tak, asi máme povinnosti...podaktoré určite.
Carey, ďakujem. Som sa teda riadne napráskala :). A veď tie cestoviny asi tiež nie sú najzdravšie. Ale aspoň boli tmavé, celozrnné bio.
Xdanielax, do Vianoce je ozaj dlhá doba. Ale do leta, žiaľ, krátka :D. Škoda, že sa zázraky nedejú zo dňa na deň :)
carey - to je mile. a ano, mas pravdu, ze je to uplne normalne, ved tak to bolo aj predtym.
len potom tu zrazu nikto nepisal NIC, vsetci len citali :-))))))
mne je to smiesne.
ale teraz mi je smiesne asi vsetko, som prisla z posilky pred chvilou a endorfiny su endorfiny.
Maoam - do vianoc este dlha doba, fuuu to budes aka modelka!! ;-)) a okrem stravy aj cvicievas, ci ako si na tom?