Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - to som aj ja velmi zvedava, na to porovnanie tych mier! :-)) Do vianoc este dlha doba, takze mas cas pekne v klude.
Co sa tyka MS, tym tukom to nebude. Kedysi som to mala, odvtedy si davam pozor. Skor predpokldam nejaku cystu .. uz som to mala 2x, takze uvidime ci aj do tretice bude :-/
Danielka, nemas problemy s MS kvoli tomu, ze mas prilis malo tuku? (na sebe, v strave) viem, ze to moze haprovat z roznych dovodov, tak daj vediet potom, ze co povedal doky, snad to nebude nic vazne
Danielka, no tak momentalne ficim u generacie 40-45, co som si vsimla :DD, ale aj nejaki mladi sa kukli :DD, takze take zle to snad nebude :D
tiez uz nemam 25, ze :D
ja sa tu momentalne velmi vychvalujem, ale este mam co robit, o to nemajte, baby moje zlate obavu! este je co davat dole (tuk) :D
ale Danielka, co som si vsimla, troska ubudlo zo spekov, ked si predstavim, aka pneumatika mi vlani trcala z rifli, je to v porovnani s terajskom uz fakt lepsie :DD
ja ked budem v cieli (snad do Vianoc stihnem), tak sem naschval dam miery zo zaciatku a potom z konca, to budem asi aj sama cumakovat, ze kolko cm zovsadial to bude, ked budem vo finale :D
Maoam - noooo tak potesi potesi ... asponze to dnes nebola kategoria 50+ :DDD Takze o rok sa mi snad prihovori aj niekto schopny :DDD haha
ved ja som si ista, ze ty tiez take zazivas - predpokladam ze aj vhodnejsimi "vzorkami", ako ja :DD
ja mam/nemam teraz nejake podivne kramy. Takze uvidim co sa z toho vykluje a ked to daco skonci, tak okrem toho, ze navstivim gyn, tak pojdem sa dat zmerat/odvazit uz KONECNE, takze dufam, ze to bude pozitivne, ako u teba :-))
Danielka, jasne, dnes uz v pohode, to len tento posledny vikend bol taky jedaci vynimocny :D po veeeelmi dlhej dobe :D, dnes som si na kolac ani nespomenula. No, vsak ty si kocica velka, necudujem sa :DD a hned dvaja! cool :DD
Potesi, nie?
Ja som si vsimla, ze odkedy som vyraznejsie schudla a uz sa na mna fakt da pozerat :D, tak sa otaca podstatne viac muzov, proste je to tak - muzom sa prevazne pacia stihle az tenke zeny. Co si budeme nahovarat.
No ty si vysportovana stihlunka, vobec sa takemu feedbacku necudujem a velmi sa tesim spolu s tebou :D.
Ja sa vazim koncom maja, no tak uvidime. Dufam, ze tam uvidim, co si zelam.
ja mam dnes nejaky divny den.. taky psychicky divny :-// Tazko to popisat, ktovie cim to je, mozno pocasim, alebo co.
Strava nic moc tiez, nie ze by som sa prejedala, skor naopak, nejako som to prave vobec nesledovala, co a kedy ..co sa mi bezne nestava. No hovorim. Uplne zvlastne.
potom ma pristavi na ulici nejaky chlapik, ze ci si ho pamatam. Samozrejme ze nepamatam .. a on ze ma videl neviem kde,a ci mu dam cislo, lebo by ma este rad stretol :-))))))))))) babyyyy, ja som bola sokovana! hovorim si, ze aku ma odvahu, no kedze mi nebol velmi sympaticky, musela som zaonacit :DDD a povedaat mu, ze nech to nechame radsej na nahodu.
No a potom cestou domov ma pristavi dalsi?!!!!!!!! Neviem, asi som bola sexi v zmoknutych vlasoch a teplakoch :DDDDD haha :DD
som zvedava, dokedy budu vsetci blaznit z toho hokeja :-)
carey - bola si pozriet CHLAPCOV ? :-)))
Maoam - co kolac? dnes uz si odolala?
Ahojte baby :)
Carey, tak skús aspoň ten chlieb vymeniť za niečo iné večer, keďže na večer by sme tie sacharidy toľko pchať nemali. Ale viem, že je to ťažké. Navyše, keď sa učíš. Ja by som sa mala tiež a veru, vôbec sa mi do toho nechce. Nie a nie sa rozbehnúť, to ako s tým behaním...:)
Maoam, ale ja to dám! :D Keď bude trošku viac psychickej pohody, keď jedna starosť opadne, tak verím, dúfam (moja naivita nepozná hraníc :))) ), že sa tie moje botasky na behanie nezahanbia :).
No a čo sa týka tých prehreškov, ja osobne som názoru, že nič netreba príliš preháňať, takže z času na čas treba, nech si telo zvyká. Ja osobne viem, že nevydržím bez nezdravých vecí celý život, určite sa čokolády, chipsov a ani vyprážaného kuracieho prska nevzdám :). Jednoducho sa nevydržím stravovať ukážkovo, no a nestravujem sa ukážkovo ani teraz. Ale aspoň som taká spokojnejšia ako pár mesiacov vzad.
Babule, ja vám prajem úspešný štart do nového týždňa. Nech sa darí.
baby, ja som mala posledne tri dni pia-sob-ned totalne jedacie ale vobec mi to ani nevadi a ani nebadam, ze by sa na mna nieco nalepilo, myslim, ze z casu na cas, ked to nie je casto a ked je telo naucene na prisun zivin a nemusi mat paniku, ze bude hladovat a preto uklada, je to uplne legitimne :D
vcera vecer som jedla kysnute tvarohove kolace, mnamka! :DD
Cau baby, zelam aj ja pekny zaciatok tyzdna.
Dnes som uz stihla dojest aj zmrzlinu, nech ma neprovokuje a idem opat na normalny rezim.
Inac konecne jeden z tych lajt dni, co sa tyka prace, takzee tesim sa z toho :-)
babyy, takze co najmenej prehreskov :D a nech sa vam dari.
A samozrejme gratulujem ku krasnej striebornej zasluzenej medaile!