Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Inga22 - ahoj:) tesi ma, ze prikladas ruku k dielu. A navyse, sa mi zda, ze dnes je zas o kusok lepsi den, nemas ten pocit?
Vcera ten tvoj spinnig, co si popisovala musel byt poriadny zaberak!! Super :-)

Tu v BA bola vcera vecer uplne mega burka, a potom este prsalo, a dnes svieti slnko, ale vsetko je este mokre, takze konecne taky dobry vzduch..

Ja este pojdem chvilu pracovat a potom si zacvicit a potom pojdem niekam na prechadzku, takze uz taky klud dnes. Zajtra toho bude trochu viac.

Inak, to s tym jedlom, ja to tiez tak robim - ten zdravy sposob. I ked stale sa mi zda, ze toho zjem hrozne vela, lebo ta zelenina vyzera tak objemne (a mozno aj je :DDD ) - potom ked sa pozriem na tanier niekoho ineho, kto tam ma polku maso a polku zemiaky, tak toho vyzera tak menej :))

Inga22

Tak, maoamka nám odišla a teraz to tu nebude mať kto udržiavať, tak priložím ruku k dielu :D

Práve pečiem hranolky v trúbe, začína to tu parádne rozvoniavať a nie som si istá, či odolám :). Totiž, my sme taká klasická slovenská rodina, kde sa konzumujú klasicky nie príliš zdravé pokrmy. No a obvykle teda bojujem a ja si ten svoj obed či večeru prispôsobím, pozmením podľa svojho gusta. Ale dnes to veľmi na pozmenenie nevidím :D.

Nedávno som čítala v časáku článok o stravovaní a podobne. Boli v ňom uvedené dva obrázky a to, klasicky vyzerajúci obed pre Slovákov, teda ako sa bežne ľudia stravujú a druhý, ako by mal obed vyzerať. Klasika - mäso, príloha (ryža, zemiaky...) a zelenina. Ten prvý obrázok vyzeral takto: 2/4 príloha, 1/4 mäso, 1/4 zelenina. A ten druhý (zdravý): 2/4 zelenina, 1/4 mäso, 1/4 príloha. No a o to sa ja snažím, len u nás doma ma akosi nikto nepočúva a keď si v nedeľu alebo kedykoľvek inokedy naberiem jedlo na tanier, tak majú vždy poznámky, že vymýšľam. A potom sa mi núka otázka, či som naozaj ja tá vadná alebo zvyšok mojej rodiny :D

Inga22

otvorila som tú tému, ale nečítala som všetky príspevky, no Tvoj mi udrel do oka :D

No a ja som práve dopila zelený čaj, ale neviem či si ešte kávu nepôjdem spraviť. Pijem veľa kávy a čaju posledne, mala by som byť čulá a učiť sa, ale naozaj sa mi to nechce a neviem sa k tomu dostať. Keď som pri zmysloch, tak sedím pri pc a robím to čo robiť nemám. Nuž, celá ja.

Včera som bola na spinningu. Bolo super. Hrali sme hokej :D. Šli sme intervalovo. Minuta na ľade = silná záťaž a pretláčaš a ďalšia striedanie = oddychuješ = nízka záťaž a šlapeš rýchlo. No a postupne sme skracovali intervaly. Bolo to fajn. Dobre som si ponakladala, keď som chytila ten kotúč na bicykli, tak bol fakt horúci.
No a asi dve hodky vzad som opäť raz premýšľala, že si obujem botasky a opäť raz som si ich neobula :D.
A zajtra mám walking. Takže asi tak. Ale inak u mňa je ten začiatok týždňa fajn, pondelky obvykle chodím, potom tú stredu ako kedy, no a zvyšok týždňa nič. Čiže nič moc. Malo by to byť pravidelnejšie. Len ja si vždy poviem, že nebudem sa vopred nahlasovať, že veď si pôjdem aj zabehnúť. Trošku zmeny a ešte aj ušetrím nejaké to euro :). Ale vidíš, že k tomu behu sa nie a nie dostať.

xdanielax

ja som si prave zdvihla tlak v teme o hladovke :DD ...a inak pijem colu, a kavu, takze asi tak dnes :-))
Inga22 - ako si na tom s cvicenim? Ja o d nedele nic, ale zajtra uz idem a tesim sa, snad mi to aj naladu zlepsi.

Inga22

Ahojte.

Xdanielax, no vieš čo, veru nebolo to nič extra. Celý deň som bola ospalá, taká malátna, strava nič moc, dopriala som si všakovaké maškrty a ešte aj víno som pila, nech mi je veselšie keď už ten deň bol nič moc :).
Búrku som ani nezaregistrovala, asi u nás to nebolo také výrazné ako tam u vás, alebo som práve spala a teda dosť tvrdo :).
A inak, ten jogurt v mrazničke je fajn, občas som si to i ja tak robievala, zdravšia alternatíva zmrzky :).

xdanielax

Ahoj baby,

tak aky ste mali den? Ja taky ..no nic extra, ale kazdopadne lepsi nez vcera, hoci dnes po mne nikto telefonne cislo nechcel .. :D
Inga22 - vyspala si sa dobre na dnes? mne to tusim trochu pomohlo :-)

Maoam - dufam, ze nic zle :-// mam blbe tusenie, ale snad to nebude pravda. Drz sa, a tesim sa, ked nam nieco napises - o tyzden (lebo "zaciatkom juna" znie tak vzdialene :D )

..a ta burka, to co bolo? :-O esteze mi to vsetko vyslo tak, ze som sa von dostala tesne po.
Dala som si do mrazaku jogurt, bude zmrzlina :-)))

Maoam

baby, nejaky cas tu nebudem, ozvem sa vam koncom maja-zaciatkom juna, drzte sa dovtedy

koncom maja sa pre vas odvazim a zmeriam a dam to potom sem

carey

Dobre ranko, tak ja uz v plnom nasedeni sa idem pustit do ucenia.

Smilestarr - to ma mrzi, ale aspon vies ze to nebol clovek pre teba. Lebo seriozny chlap povie co kde a co nechce a kazdopadne tento ani sam nevedel. Takze nemas vobec za cim smutit.
Vela stastia na skuskach

Ja som uz par dni nevyspata, ale musim vydrzat este taky mesiac :D vcera som bola s priatelom privitat hokejistov pri avione, pekne to bolo, isli tesne pri nas, dobra atmoska a potom super zaver dna :) Vidim ze ja mam na chlapa konecne stastie, musim si ale 3x zaklopat pre istotu :)

Maoam, xdanielax- inak uplna pravda s tymi chlapmi aj zenami, je to skoro take iste ako predtym, ja by som povedala ze mozno aj horsie je to teraz, lebo vtedy vacsina aj vedela ze su podvazdanych lenze teraz sa to robi tajne, viac klamstva...
Ale tak su aj vynimky, nemozme vsetkych hadzat jedneho vreca

Inga22

Heatherka, ja som zohnala v bio obchode.

Všetkým tu prajem krásne ráno a zároveň vydarenejší deň ako ten včerajší :).