Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

Dobrý večer sa praje :).

Carey, aj mne sa zdá, ako Daniela poznamenala, že sa vydržíš učiť nonstop. Prestávky máš asi akurát tak na wc a na jedenie. Obdivujem Ťa, ja to tak nezvládam, akonáhle sa začnem učiť začnem pociťovať hlad, smäd, nutkanie na wc, konferenčný stolík sa mi zdá akýsi špinavý a aj podlaha zasvinená :D :D.

Baby, ja som taká nabudená :). Bola som si zawalkingovať a úplne super hodina to bola. Fakt, fajn partia žien a plus aj osôbka, ktorá tú hodinu vedie je úžasná. Taká nonstop naladená, to je určite tým cvičením a tým endorfínom, asi by som mala začať cvičiť 3x denne :D. Možno aj ľudia v mojej bezprostrednej blízkosti by následne tak netrpeli, najmä v tomto období stresujúcom.

A inak, keď už tu bola reč o stehnách, tak dnes som sa tak zahľadela na seba a zistila som, že ja mám iba jedno :D. Po medzierke ani chýru :D.
No a moje problémové partie sú asi všetky dokopy, teda zadok, brucho, stehná. Brucho mi fakt pretŕča, to ma dosť serie, tá spodná časť, ale to je asi z toho kvanta sladkého čo som popchala. No uvidím časom či to zlezie alebo nie, ak budem teda disciplinovaná :)

carey

ja ze skocim pomedzi ucenie pozriet a kolko prispevkov, maoam jasne ze sme radi ze si tu :)))

xdanielax - no skusku mam zajtra poobede, preto dnes sa ucim ako fakt ze cely den ked neratam male pauzy ako teraz. A som dost znicena z toho.
Idem to vyskusat, ked uz nic tak aspon uvidim styl otazok.
A kebyze ju spravim asi si vypijem, fakt mam chut sa odreagovat trosku. Teraz ma caka to najtahsie.

Ja mam zas stehna 60, a pas 71, ale tesim sa na leto veelmi, na plane Chorvatsko a chala v Nizkych Tatrach jupiii

xdanielax

Maoam - jasne, ved ty si rozumna zena, takze hlavne ked sa budes dobre citit.

ja som si minule povedala ze mam "nekonfekcnu velkost" - som vynimocna :D

Maoam

a si vezmi, ze ty pravidelne uz roky sportujes, behavas, aj tak nie si s nimi spoko, to je asi to, ze proste je to ta tvoja problemova partia, ja kebyze behavam tak ako ty, tak mam nohy asi ako lusk, ale zasa pozri moje brucho :D, to sa drzi, to prezije aj tretiu svetovu :DD

Maoam

Danielka, chapem, viem a rozumiem :D, kazdy mame svoju problemovu zonu ale aj partie, ktore su pekne a s ktorymi maju ine zeny ovela väcsie problemy, takze sa to vlastne vzdy vyvazi.
No ja si myslim, ze som teraz tak akurat, ale este par kg/cm treba, tato medzivelkost 36/38 ma stve.

xdanielax

No vsak to je to, kazdy mame svoju kriticku partiu.
a treba si uvedomit realitu.

ja keby chcem schudnem v nohach, ok, ale pojde mi aj z tvare co nechcem napriklad. Alebo z ruk. Rozumies.

A rovnako si myslim, ze je to aj u teba, schudnes z brucha, ale zase pozor aby si na ukor toho nezhodila uz neesteticky z inych partii.

vsetko s mierou.

xdanielax

ja myslim, ze to bude skor tym, ze mam siroke stehna :-)) A urcite ich nemam take pekne ako ty.
neprotestovala by som, keby som mala pekne, dlhe nohy, ale cim som starsia, tym sa s tymto svojim nedostatkom lepsie zzivam, i ked pracujem na tom aby to nevyzeralo horsie - ked uz nie lepsie :))

Maoam

inak ja mam nohy dost svalnate, aj lytka :D

priberam hlavne ale do brucha, to je moj problem, si preber, ze kolko som uz dala dolu, ale v pase proste nie a nie porazit 70ku :-/, pritom nohy, boky, vsetko slo dole

Maoam

Danielka, cez stehna mam ca. 52-52,5cm, cojaviem, to je taky normal, si myslim

ale to je fakt tym, ze su rovne, proste ked mas napr. nohy do X, tak mozes ich mat chude, medzierka tak lahko nebude, to je tym