Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka, vies co, ja nechapem tupost niektorych zien, je to absolutne proti logike, tyzdne nejest, alebo byt o polke salatovej uhorky za den, popritom chodit na cely den do skoly a este sa excesivne venovat sportu. Nechapem, ako moze nejaky clovek toto povazovat za REALNE.
Proste tupost.
Danielka, cisty chaos a vsetko naruby :D, no ale ta baba urcite vsade hovorila, ze drela v posilke hodinu a pol :DD
ja som dnes videla jednu tetu, ako sla behat, troska pri tele, tak 40+, som si povedala, ze super, ze sa rozhodla behat, ale vobec na to nebola oblecena, myslim, ok, teplaky, tricko ci co to bolo, to je Ok, jej vec,ale normalne ma bolel pohlad na jej kozy, lebo nemala riadnu podprdu na sport, ale obycajnu podprdu a kedze mala väcsie proporcie, to lietalo kade-tade, chuda väzivo, normalne som trpela za jej kozy, ked som to videla ;D
PS: ta baba z tej "hladovkovej" temy ma pekne vytaca. krava!
Maoam - jasne, ja sa z teba tesim :-)
ta baba v posilke, to bol fakt extra pripad :)) mala dost nadvahu. A skor vyzerala, ze aj energie ma dost. Najrpv bola na kardiu dost dlho, co bolo ok, ale potom si ZASADLA :DD na ten stroj na brucho (kedze mala vacsie brucho) nalozila tam vahu a robila ze 10 opakovani ... telefonovala, zase cca 10 ...pisala smsky (dlho) atd atd, na tom stroji bola aspon polhodku :D (zabity cas), potom spravila (zle) par cvikov na nohy .. (asi 5 min) a sla prec :DDD
Maoam - co ty, aky den u teba? Da sa?
Inak tie moje oci, ja som alergicka, aj mam lieky, ale prejavuje sa mi to inak. Teraz mam zvrchu skoro cele to, co ma byt biele uplne zilkove cervene, na druhom to mam zas zospodu .. no nic moc, vyzeram jak urevana :D a ked osm dnes krajala cibulu, po rokoch som si poplakala :D - asi ma niekto tam hore vypocul, lebo este min. vikend som hovorila, ze JA teda pri krajani cibule neplacem nikdy :-))))))
tie oci- to bude najskor alergia na pele, travy
Danielka, no za toto fakt nemozem :-/.
Ale hadam ste sa mi potesili :D.
Danielka, ta baba v posilovni, to bol asi tiez pripad na 0,0 sacharidoch.
:D
heh, Maoam, ty si teda nevypocitatelna :DD ale tak, vitaj naspat medzi nami.
Inga22 - ja si pri kazdej priprave jedla, akokolvek sa mi zbiehaju slinky hovorim, jest az z taniera !! :-)))) Lebo samozrejme, co je mimo taniera "sa nerata" a potom toho clovek zje uplne vela. A ty jedavas z tych malych tanierikov?? To ti staci? (nemyslim tie, co sa davaju pod salky, ale vies ..tie take "na prejdedlo" ? ) to mas moj obdiv :)) mne to z takeho raz padalo tak som to vzdala :DD
carey - kedy mas najblizsiu skusku? Inak je dobre, ze obcas od toho ucenia aj odides aj ides si zacvicit, lebo ja mam z teba pocit, ze sa dokazes vkuse ucit, co nechapem :))
ja som dnes bola truba a isla som cvicit, bolo nieco po stvrtej poobede a potom som sa cudovala, preco nevladzem - az mi napadlo, ze som od asi dvanastej nic nejedla .... nechapem ako sa toto MNE (vecne hladnej) mohlo stat :D no takze som ani nedocvicila uplne cely trening.
Zase som tam videla jednu babu, ako sa zbytocne namaha, lebo robila totalne hluposti, ale mala taky zabijacky pohlad, ze som sa bala ze by mi jednu vylepila, keby som sa jej na nieco opytala :DDD tak som bola ticho.
a okrem toho ma bolia oci, cervene su - identifikovala som to na zapal spojoviek, co som sice nikdy nemala, ale zhodou okolnosti som o tom pozerala kusok min. tyzden v tv, tak myslim, ze to bude asi ono :-//
Dobry vecer ! Tak som rada ze aspon vy ste mali lepsi den ako ja. Teda ja od 7 hodiny rannej sa ucim a este sa aj budem asi do takej 23.00 zajtra skuska, som dopletena ako polepetko :) ale budem si verit ze to dam.
Inga22 - jaaaj si ma pobavila tvojim prispevkom o tych hranolkach, ale myslim to v dobrom. My sme tiez klasicka rodinka co jeme prevazne nezdrave pokrmy. Teda ja dnes na obed kuraci rezen a ryzu s hraskom. Aj ja viem kde mam chyby len s tym ich odstranenym je nemaly problem.
Maoam - ahojky, a kamze si mala ist? Dufam ze nic zlee...
xdanielax- ja som vcera v tej burke akurat isla z pilatesu z petrzky a bola som len v kratkom tricko, ale tak aspon ze nebola zima. Ked som prisla domov tak prsta prestalo som sa na tom aj pobavila.
Maoam, tak to je milé prekvapenie :). Ruší sa to úplne, či iba odklad?
:) Ahoj. Tej zeleniny je naozaj dosť, ale iba na objem. Plný tanier, dojem a stále mám pocit, že sa mi tam ešte niečo vprace :). Ale myslím si, že tak to má byť, človek by sa nemal prepchávať, mali by sme jesť tak do polosýta. Neviem ako inde, ale u nás v rodine sa pchá až kým človek nerozopína gombík na nohaviciach :D A asi preto to bolo pre mňa také prirodzené, že je tento spôsob stravovania sa ok. Ale už som z toho vyrástla :).
Teraz si obvykle zvyknem nakladať jedlo na menší tanier, vyzerá to zaujímavo, takmer mi z neho to kvantum vypadáva :D, ale tak naozaj prevažnú väčšinu tvorí zelenina. Ale aspoň je na menšom tanieri, obávam sa, že do klasického by som toho naváľala tiež až po okraj :D. Takže, hodnotím to tak, že radšej na malom tanieri a kopcom (čo by mohla byť cca normálna porcia), ako na veľkom a tiež kopcom (čo by už asi bola nadporcia :D).
Práve pred malou chvíľou som doobedovala, nakoniec som tie hranolky oželela :), aj keď teda vrámci pečenia som ochutnávala :). To je moja choroba, potom toho zjem naozaj dosť...jednak tým netanierovým pojedaním a plus normálnym tanierovým, keď sa to zosumarizuje, tak som plná na totálku. Ale snažím sa to obmedzovať. Ak nejem z taniera a iba týmto úchytkovým spôsobom, tak mám pocit, že som normálne nejedla a teda nie som najedená. Ale opak je pravdou, mám pocit, že toho zjem viac ako v prípade, ak by som si jedlo normálne nabrala na tanier. Ono by na tom nebolo nič zlé vziať si jednu hranolku z misy, ale nie vyjesť polovicu z celkového množstva, všakže :D.
Hlavné je, že viem kde robím chyby, už ich len odstrániť :).
Čo sa toho dnešného dňa týka, no veru, nemyslím si, že by bolo lepšie. Ale tak kým nie je horšie, tak je to fajn :). Počasie - u nás dusno, akoby sa schyľovalo k búrke, občas slnko, občas mraky, také pobláznené.
Práca - musím sa aj ja do toho zahryznúť. Inak ma dnes nič výnimočné nečaká, len čo najviac otázok prejsť. Času je málo a učiva kvantum. Večer si pôjdem zacvičiť a verím, že dnes to aj skôr zalomím do postele, nech si neprespím zajtra celé doobedie.
Tak ja Ti prajem ešte pohodový deň, fajne si zacvič :)