Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

Akurát som sem nakukla :).

Xdanielax - ďakujem za info :). V podstate som si to mohla vygoogliť aj ja, ale tak, že nech to tu trošku ožije :D
Tak si mala napokon super deň :). Ja som si bola zabehať!!! :D Sláva, zázrak sa stal :D. Ale iba pol hodku, nemala som tepomer a teda som netušila koľko bežím, ale zabehla som tú moju klasickú trasu, po ktorej zvyknem raz za rok bežať :D Vcelku som sa držala, myslím tak, že ako som sa rozbehla, tak som dosť dlho vydržala bez predýchania. Som milo prekvapená, aj keď teda, mohla som to natiahnuť aspoň na tých 45 min. No nevadí. Začať sa niekde musí. A nabudúce ten tepomer (len ešte stále nemám kúpenú baterku :) ).

A inak, akého máš hafana? :)

xdanielax

No ja som sa dnes nakoniec uplne znicila.
Najprv posilka - dnes som pekne vladala a vypotila sa poctivo. Potom domov a o chvilu uz na prechadzku so psom. Ale taku poriadnu do kopca z kopca... vyse tri hodky, znova spotena.. Takze dnes dvojfazovy trening :))) - zakonceny malym pivkom, ktore mi chutilo ako uz dlho nie! Este k tomu aj v trave, parada! Psikovia sa vybehali, takze spokojnost na vsetkych stranach. Potom som polomrtva dosla domov a dala si super veceru, teraz uz cajikujem a myslim, ze keby som teraz zalahla tak zaspim behom 10sekund :DD

Inga22 - kvoli tebe som pozrela, kolko kj ma radler :D takze pol litra ma 525kj, pre porovnanie pivo 10 ma 655, a kofola 700 :-))

Inga22

Xdanielax - ahoj, tie pocity dôverne poznám :/...A ani neviem čo k tomu viac dodať, asi len toľko, že snáď to pominie....

Carey, a ja som bola v tom, že ideš žúrovať dnes :). No nevadí, máš to aspoň fajn rozložené, dnes kamoška a zajtra žúrka :). Každý deň niečo príjemné :).

A ešte niečo...ja mám veľmi rada radlera a v poslednom čase ho popíjam dosť často. Mňa len tak zaujíma, že akú to má kalorickú hodnotu. Neviete? Keď už sa snažím trošku pochudnúť :). Ja sa vo všeobecnosti sladkým nápojom typu fanta, coca cola a podobne vyhýbam...V podstate, nech má kcal koľko chce, nevzdám sa ho tak či onak :D. Ale nie je zlé byť informovaná.

carey

Inga22 - jasne ja viem ako si to myslela. Neboj zajtra si to uzijem naplno a ani chvilu nebudem mysliet na matiku. Inak uz som zacala dnes, no presla som 2 strany ale aj to je nieco :) a idem von v kamoskou. Zasa kebyze sa clovek uci stale tak to ani nie je zivot, treba aj vypnut a zabavit sa.

xdanielax - dakujem

xdanielax

Ahoj :)

ja mam nejake podivne pocity z toho, ze ani sa nemam na co tesit .. na nejaku dovolenku alebo tak :-/ uz od vcera.

Pomaly mi konci pracovny tyzden, tak si asi pojdem zacvicit a snad mi to trochu zlepsi naladu.

carey - gratulujem k vysledku.

utekam zas, este sa ozvem.

Inga22

Ja som to len myslela tak, že s priateľom byť, predpokladám, chceš, tej párty sa asi tiež zúčastníš, takže doma kvôli skúške nezostaneš. No a keď už tam teda pôjdeš, tak by si si to mala poriadne užiť a skúsiť nemyslieť na tú blbú matiku :). Ale úplne Ti rozumiem. Ja obvykle keď mám skúšku presedím celé predskúškové obdobie doma, pretože sa musím učiť. Iní študujúci sa aj zabávajú, ale ja nie, ja sedím doma a "učím sa". Pritom, mnohokrát príde večer a precitnem, že opäť som do tej hlavy nič nedostala a mohla som ísť aspoň niekam von sa prejsť.

Ale myslím, že toto Tvoj prípad nie je :). Aj keď máš také zmiešané pocity a myšlienky, že to nestihneš, ja verím, že Ty to všetko dobehneš. Dnes zábava, zajtra drina.

carey

Inga22 - ide o to, ze na tu skusku by som potrebovala mesiac vkuse. Lebo to je taka skuska, ze kvoli tomu predmetu ludia nedokoncia studium, jednoducho ich vyhodi a mozu ist na externe alebo jednoducho skoncili

Inga22

Carey, veď si písala, že máš ešte 10 dní, myslím. Ja teda neviem, ale mne sa to zdá celkom dosť. Ale na druhej strane, keď píšeš, že je to dosť divá skúška :/. No každopádne, na tú párty pôjdeš asi tak či tak, tak vypusť tie myšlienky, že "neviem či stíham alebo nestíham" a poriadne sa zabav. Zaslúžiš si to.

Prajem fajn deň.

A ďakujem :).

carey

Heeej aj ja to mam rada, len neviem nestiham sa ucit na tu matiku. Mam z toho zasa blby pocit. Dnes este budem s kamoskou, co som nevidela asi mesiac tak sa tesim.

No baby idem sa ucit teda, Inga22 - tak sa drz, dufam ze ti to pojde pekne do hlavy :)

Zatial sa majte a krasny den zelam