Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey: to aby clovek fakt zil uplne utiahnuto a nikomu nic nevravel, ani sa nikde s nikym nedaval do reci...
Inga22 - ano, za dobrotu na zobrotu, rozhodla som sa, ze odo mna uz nic nedostanu, proste koncim.
Radsej budem uplne sama, ako zazivat vkuse taketo veci.
Ano, mam 165cm, uvidime, co vyda 31.05. :D
Maoam - jasne ludia su zakerni, sak aj kamoska co ma priatela robi chirurga v nemecku a tiez mal takych kvazi kamaratov, co mu zavideli, tak naraz zistil ze ma uz len jedneho kamosa
Carey, ja mam pocit, ze v mojom zivote boli doteraz len taki :-/.
Vsade...
neviem, kde ty chodis na svojich priatelov a rodinu :DD
Carey, no nemám iba jeden, len ďalší je až o rok :D. A písala som nižšie, že to smrdí obchodom a marketingom :). Takže asi toľko.
Maoam, :/...hej, to chápem, ale proste ľudia sú takí. Nie každý dopraje. A nehovorím iba o ženách. Tiež poznám ľudí, ktorí nepochvália ani za toho onôho. Proste nič, nech sa jedná o čokoľvek. Treba sa s tým nejak vyrovnať, aj keď to určite zabolí a zamrzí. Ľudia sú svine! Nejak často tú vetu používam :D.
A teším sa na Tvoje miery :). Čo si pamätám, myslím, že máš okolo 165cm. Tak som zvedavá :).
Nech si trhnu. Ja ked som schudla nastastie mi nikto taketo nehovoril, praveze vsetci mi to priali a hlavne kamosky lebo vedia ako mi na tom zalezalo. Nastastie ja mam okolo seba ludi, ktori nie su falosni, takych som uz poslala kade lahsie :)
ale tak je to aj inde, napr. kamos skoncil medicinu a je velmi dobry, dostal dobre miesto a strasne mu vsetci zavidia...nechutne, nik nevidi tie roky driny, bezsenne noci, tie nervy, skusky, tie 24h sluzby...vidia iba to, ze je lekar a ze ma dobry plat
ale jeho job by urcite nerobili, ale c hceli by mat vsetko to dobre a vyhodne, co z toho vyplyva....
ludia su hrozni
Carey: no vies, to je tak, ked si pekna a pritazliva, hned si stetka, zvlast, ak nemas problem u muzov, hned ohovaraju, ze si urcite lahka zena a pod :DD, ked schudnes a daco zo seba urobis, mas PPP a idu ta zozrat od nenavisti a hned urcite hladujes, zvracias do WC po jedle a podobne. Proste nechutne.
Mam dost.
Ale ZIADNA nevidi, kolko roboty a hlavne ako dlho...za tym je. Vsetci vidia iba vysledok a myslia si, ze si to dostala nepravom :DDD.
Inga, jo, ale soklo ma to, lebo ja som vzdy pochvalila, ked schudli, alebo ked maju nieco pekne na sebe, tak spontanne a uprimne pochvalim a aj to tak myslim! A ked sa nejakej zene podarilo zo seba nieco vykresat, tak uprimne obdivujem, lebo viem, ze je za tym vela roboty a makacky a z neba jej to urcite nespadlo.
Vadi mi, ze väcsina zien je zavistlivych, nevrazivych a nedopraju :-/. Je mi z toho smutno. Ale jasne, mozu mi vyliezt vies kam.
Vo stvrtok sem dam aktualny miery :D, ale je mi jasne, ze este daco by mohlo ist dolu. Ale to je taky zakon, ked si zacnu hovorit, musis prestat!!! = si kratko pred cielom (tak 3-4kg). Lenze ta chcu od toho odvratit, aby si tam nedosla. :-D
Ingaa22 - ako to ze mas len jeden termin? Tak dufam ze ti to vyjde. A co to vlastne studujes?
Ja mam mini pauzu tie som jedla kelovu polievku s pecivom... nejako mi ide hlava prasknut tak neviem co mam robit, len ucit sa musim uz stale.
Maoam - to neni mozne uz, co tie zenske robia, ale nech. Vidis teraz sa maju o com bavit, si stredobom pozornosti :D