Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

carey - to znie SUPER !!! :-) a urciteee ze chceme vidiet foto :DD

smilestarr - ako dopadlo vcerajsie ucenie? :D dufam, ze si sa radsej vyspala. aj dnes pracujes?

ja som dnes horko-tazko vstala o osmej a hned ma zacala bolet hlava, divne :-//

tiez som si vsimla, ze tu chyba Maoam, zeby tentoraz zrealizovala svoj vopred avizovany docasny odchod? Maoam, potom sa nam ohlas! :)

a ktovie co je s VaMo, ta tu tiez uz dlho nebola.

carey

No cafte baby, tak mna uz o pol 8 zobudila sestra, ale nevadi, vcera som isla spat uplne normalne ako vzdy o 23.00hod.
xdanielax - nie ta oslava bola od 14.00 doo hm rana? Boze ste mali vidiet to jedlo a pitie, skoro sa stol prevratil. A velke misy so syrom, sunkou, salamom, kolace, 2 velke torty, sushi...no vsetkeho mozne a chlastu ze to by mal jeden na rok :D
Ale tak dali sme si, v podstate som sa asi prejedla aj prepila, lebo stale sme nieco dzobkali a davali do seba. Ale bolo super a inak mali sme sa obliect sportovo a fotilo sa, tesim sa na fotky, potom vam mozem nejaku poslat ak ste zvedave na toho mojho :)

A dnes ucenie do vecera, cely den... ale uz musim zabrat.

Inga22 a akeho chces toho psika teraz?

Maoam - kde si? Aky mas vikend? :)

smilestarr

ahojte baby ..ach konečne som sa dostala k pc. Mala som dnes službu, dosť výjazdov sme mali .. Unavená ako koň. A v utorok mám nočnú, čo je uplne "super" :D
Mala by som sa ísť učiť ... Keby sa mi tak ešte chcelo ;-)

xdanielax

Inga22 - a teraz nejakeho psika mas?
Mala si vyborny obed. losos je super, a zdravy! musim si aj ja niekedy spravit.

dnes som poobede uz len pracovala, takze ma boli chrbat a zadok mam uz urcite jak placku z toho sedenia :D neprijemny pocit :-))

Inga22

a ešte k tomu cvičeniu, že určite na tom nie si horšie...Ty beháš dosť pravidelne, plus posilka. Ja sa na to nehrabem. Ale tento týždeň som rada za ten pohyb. Ak by to bolo stále tak...

Inga22

Ahoj Daniela :).

Taký príjemný budíček :). Ja už ako malá som našim pílila uši, že chcem psíka :). Samozrejme najskôr tie také "prachovky", pekinéz sa mi strašne páčil. Neskôr (a svoje spravila aj reklama jedného nemenovaného mobilného operátora :) ) som túžila po bíglovi, no ale teraz som zase o kúsok inde :).
Ale vyžlička je krásna :)...a teda chápem tie prechádzky dlhé, inak by si to doma mala boj :).

Ja som mala taký neskorší obed a tentokrát vo veľkom tanieri :D. Lososa so zemiakmi pečenými a veľa zeleninového šalátu. Taká mňamka :)
A samozrejme, že aj radlera som stihla vydrúlať :D.

xdanielax

Ahoj baby,

tak ja som sa poriadne vyspala, hafan sice rano v klasickom case (kedze neviem preco nevedel, ze je sobota ..:))) ) zacal vymyslat, takze som si este chvilku pospala pod dozorom a ked som sa nahodou prebrala, tak som radsej len nenapadne otvorila oci, lebo hned by bola "pusa". O pol osmej som uz ale nemusela mat ani oci otvorene :D a bol budicek.

Aj doobednajsiu prechadzku som dala, vonku je perfetkne. Teraz som po obede a pojdem trochu pracovat.

Mala som super obed: zemiaciky, kura, zelenina ..samozrejme zabity dezertom :DD
zajtra vycvicim :))

Inga22 - super ze si bola behat, si ma prekvapila! :-) to si lepsia nez ja, lebo ja minuly tyzden vobec nic. Aj som chcela ist dnes, ale taku mam svalovicu po vcerajsku, ze som sa zmohla len na prechadzku :)) Inak psik (teda fenka) je madarska vyzla.

Carey - ta party je az vecer? A vyfesakuj sa, urcite sa budete fotit :-))

Nela - ja som tiez kupovala cez net ten sporttester. Uz ani neviem odkial, porovonala som ceny a podla toho sa zariadila.

Inga22

Ahojte.

Carey, tak aspoň si si obchody prešla :). Mne by sa tiež zišlo niečo nové si nakúpiť, už som nebola v obchodoch ani nepamätám. A keďže sa leto blíži, chcelo by to obmenu. Ale tak, predsa si nebudem teraz kupovať handry na seba keď teraz (s)chudnem :D :D

Nela, ja som si objednávala z jednej stránky. Ale vygoogliš si toho veľa, zadaj sporttester, pulzmeter či tepomer....určite Ti to vypľuje množstvo odkazov.

Nela41

žienky môžem sa spýtať skade máte tepomer? Ja sa snažím behávať, ale to meranie tepu počítaním ma moc nebaví a chcem aby tie litre potu boli na niečo dobré, no na internete som nič nenašla

carey

Zdravim vas, tak ja sa pomaly uz chystam na oslavu, teda rozmyslam co si obliect :D ale kedze sportovo tak gate a tricko.
Vcera som nakoniec s tou kamoskou ani nebola, mali sme sa stretnu v meste tak som isla skor este som si pobehala obchody a potom mi volala ze ma vela prace ze to musi zrusit, ale tak nevadi co uz.
Uz sa tesiim na dnesnu zabavu ako male decko :)