Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

Maoam, ešte by som doplnila, že ľudská závisť nepozná hraníc :). Nuž čo, môžeš byť so sebou spokojná. Nech Ti všetci vylezú niekam :). Myslím, že vieš racionálne zhodnotiť svoju postavu, takže isto to žiaden "anorektický" extrém nie je. Štíhla, pekná a hotovo! :).

Inga22

Baby, obedná prestávka :). Opekané kuracie prsia s tvrdým syrom + celozrnné cestoviny + zeleninový šalát. Obávam sa, že mi ten plný tanier bude málo :D.
Xdanielax, spomenula som si na Teba. Vytiahla som malý dezertný, ale naozaj mi to odtiaľ vypadávalo :D. Zostalo to na polievkový a kopcom! :D

Carey, ja mám iba jeden termín a naozaj som na tom vedomostne nie príliš dobre :/. Ale to som celá ja. Dúfam, že budem mať šťastnú ruku. A Tebe verím, určite to zmákneš :). Mám taký pocit proste :).

Maoam, posledný, no a smrdí to obchodom a marketingom :).

Maoam

no a ta, co o mne tvrdi, ze mam urcite PPP, tak ta bola cele roky chudsia odo mna a teraz za rok nabrala 10 kg, tak ta to nejde prezit, ako sa karta obratila

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

prisiel na psa mraz, haha

Maoam

Carey, ale ved take zle to s tebou nie je, vsak mas peknu vahu na svoju vysku, akurat.
Mne v poslednej dobe zasa nenormalne zacali liezt na nervy niektore zenske z okolia, ktore zacinaju po mne stekat a rypat, ze som nejak schudla a uz nemam/NESMIEM!!! chudnut dalej a su z toho cele v panike, ze som sa odvlani zuzila.
Ked som bola plnsia, zasa rypali, ze som taka, teraz zasa rypu, proste ludom nevyhovies.
Ale fakt ma to zacina otravovat, pretoze som sa dopocula, zevraj za mojim chrbtom padli komenty, ze urcite NIC nejem a jedna vraj povedala, ze mam urcite bulimiu alebo tak.
Tak to ma uz vazne dostalo.
A pritom vyzeram uplne normalne, stihlo. Ale proste boli zvyknute na to, ze som nebola tenka, tak ich to strasne zerie a od zavisit idu prasknut.
Vsetky su take, ze sa marne snazia zhodit, no ale to nie je moj problem, ze im nevychadzaju ich trapne diety a maju velke zadky.

carey

Inga22 - ahoj, diky no ja mam toho vyse hlavy, asi to ani nestiham cele prejst :(( este ze je viac terminov. Ucim sa uz vyse 2 hodin a som na 5 strane..ale to je tak ked kazdu vetu mam vediet naspamat aj kazdy vzorec. Tebe tiez vela sil pri tom uceni :) a super ze si bola behat, mozno aj ja dnes vecer pojdem.
Maoam - tak snad tu pracu rychlo dokoncis a budes si moct aj oddychnut.

Ja som zistila ako som behala po tych obchodoch ze uz na seba asi nic nekupim, jednoducho mi nic nie je dobre a citim sa v tom zle. Takze trosku sklamanie, ale mozem si za to sama.

A vcera som sa fakt odreagovala, aj som toho dost popila ale nic mi nebolo. A tych kalorii no hroza.

Inga22

Ahojte :).

Teší ma, že sa tu aj Maoam objavila :). Mne to včera akosi preblyslo hlavou, že je tu akési ticho po Tebe. Možno to tak intenzívnejšie vnímam, pretože posledné dni som teda naozaj obvykle doma a nakuknem sem častejšie a keď nevidím žiaden príspevok od Teba, tak je to také mätúce :D

Baby, no a hafana nemám. Ale do budúcnosti veľmi intenzívne premýšľam. Flat coated retriever sa mi páči a hovawart :). Majú dosť odlišné povahy. Ale vidím to skôr na toho hovawarta (predsalen je to ostrejší pes ako flatík, tak nech ma má kto ochraňovať :D), to plemeno ma neskutočne fascinuje, niežeby som mala možnosť sa stretávať so psíčkarmi v reále a teda tými, ktorí s takýmto hafanom žijú, ale čo sa informujem na nete, tak každý iba chváli. Zase na druhej strane, každý si chváli to svoje plemeno :). No a asi rok vzad som bola navštíviť jednu chovateľskú stanicu, veľmi fajn návšteva. Takže do budúcnosti uvažujem zaobstarať si hafa práve z tejto ch.s. Uvidíme čo čas prinesie :).

Xdanielax, obed bol veru fajn a večera to isté, ale bez prílohy, keď už sme tak sčítané :D.

Inak sa mi zdá, že v páse zo mňa kúsok ubudlo, ale teda tie stehná a zadok nič :/. Akoby som nejak svalnatela alebo čo, cítim také pevné nohy. Možno je to spôsobené aj tým piatkovým behaním a svalovicou a cítim tie svaly obrovské :D (dnes je horšia ako včera :) ). No neviem, uvidíme, v strave sa zatiaľ držím, aj sa vypotím, ak sa dá...:) Tak snáď čas prinesie lepšie výsledky.

Carey, držím prsty pri učení. Nech to ide ľahko. Ja toho mám na dnes teda viac než dosť :/.

Peknú nedeľu vám babule :)

Maoam

Danielka, no a ked nenapisem dva dni, uz ma zhanate :D a vysielate zachranku po mna :D.
Baby, mne sa tak nechce do tych veci, ja chcem mat nedelu :D.

xdanielax

Maoaaam - :-))))) tak vies, ale ty mas pracovne vikendy skoro stale a objavis sa tu aj tak :)
Tak hadam to aspon ubuda. Ja som tak v polovici toho, co som chcela cez vikend spravit. Dnes som este nezacala, takze realne to vidim, ze taku tretinku k tomu este pridam :D

sa tak zamyslam, ako nam tie kramy strpcuju zivot .. ak nam aj nie je zle, tak sme zas hladne. No mame toto za potreby? :D

Maoam

caute baby, vsak som vam pisala vo stvrtok, ze ma caka mierne pracovny vikend, babyyyyyy citajte poriadne! :DDD

Inak mi je uz par dni zle, MS stale nic, ale krce mam, horucavy su tu treti tyzden, boli ma vsetko, hlava, brucho, chrbat, je mi zle :-/ a do toho papierovacky, no fasa.

Carey: aspon si sa riadne najedla, napila a vypla, perfektne a FOTKY jasneee, chceme vidiet aj teba, aj tvojho noveho :DD

Danielka, neviem, co je s VaMo, dako nam zmizla a mozno je dakde na dovolenke.