Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Aj ja mám toho plné zuby, mám pocit, že čím sa viac snažím, čím som viac ústretová, tým horšie. Som ochotná pomôcť vždy keď sa to dá, vždy sa snažím hľadať takú alternatívu, aby boli iní spokojní aj na úkor mňa (čo je dosť choré si myslím, ale proste to mám tak v sebe). A keď potrebujem, aby bolo vyhovené mne, tak sa nikdy nedá a vždy sa mi otočia chrbtom. To človeka strašne psychicky ničí :/. Akoby všetci so mnou vyhengávali.
Inga, myslim, ze viem odkial to prameni a kym nevyriesim to, nezmeni sa to.
Ale to bude tvrdy oriesok.
Maoam, ja Ti rozumiem...Mám to to isté. Neviem čo k tomu viac dodať. Asi to máš v sebe nejak zakorenené a aj keď sa snažíš dávať si pozor, ale jednoducho je niečo pre Teba prirodzené, tak to robíš tak.
Hej ja si neviem predstavit zivot bez mojich najblizsich kam ratam aj kamosky, oni mi velakrat pomohli aj viac ako rodicia napr.
Teraz mala jedna narodky ale nebol cas, vsetky mame skusky, ale tak snad cez tyzden si na chvilu uz niekam sadneme a poklebetime :) strasne mi to chyba, aj ked si casto telefonujeme, aj kazdy druhy den, my si stale mame co povedat.
No baby ale sa uz zasa ucit, je mi nejak na nic, ale musim sa prekonat. Zastavim sa o nejake 2 hodinky zasa, ked mi bude prepinat :)
Tak zatial
Inga22: no ale ja zacinam toho fakt dost, pretoze to uz nie je normalne, ze cely zivot toto. Nieco musim zmenit v sebe, aby to skoncilo. Len co?
Carey, to je v pohode :). No a s tou prácou, to sa uvidí. Keď ja sa nikde nevidím. Neviem vôbec čo by som chcela, kde by som chcela pracovať.
Maoam, ja myslím, že je to akýsi zákon. Proste priťahuješ k sebe takých hajzlíkov :/. Možno si tam hore niekto myslí, že si taká vnútorne silná a že týmto tlakom vieš odolávať alebo čo. Ja neviem :/
To čo od Teba čítam...niekedy, akoby som to ja písala. Jednoducho, akoby sme si boli v niečom podobné (tak vnútorne) a práve to nám v živote spôsobuje trable. Ale to je iba môj taký vnútorný pocit :).
Carey: kks, to je chore, ze len preto, ze robi lekara v Nemecku, stratil vsetkych kamosov okrem jedneho...neuveritelne, ludia su zavistlive svine
Inga22 - ano, ale vies, radi prijali podporu a pomoc, rady, kolkokrat a vzdy som im uprimne pochvalila, ked bolo co a pozri, aka odplata
stale je to o tom istom a to si uz fakt ovela viac davam pozor, ale asi stale este prilis malo
:-/
Carey, mozno mas stastie na ludi :-), to je fajn, ze mas takych okolo seba, co ta podporuju a praju ti. To vie dodat vela energie a fakt to potesi. To je ako balzam na dusu.
Inga22 - jaj to bolo na tvoje studium, ten MR a obchod sorrac :) tak super, mas myslim dobre predpoklady najst si fainu robotu.
Maoam - tak no nevravim ze cela moja rodina je taka, ale moj okruh najblizsich taky je a ja nemam vela kamaratok ale zasa su to baby ktorym naprosto doverujem a povedia mi pravdu hocikedy ako ja im.
To mi je luto ze okolo teba su taki zakeraci, hanba im
Maoam, akoby som to ja písala :D. Máš úplnú pravdu, ľudia vidia iba výsledky, ale koľko práce za nimi stálo, koľko odriekania, nad tým sa nikto nezamyslí.
Mrzí to, hnevá to, ale nič s tým nespravíš...ani Ty, ani ja, ani nik. To by sa muselo komplet celé ľudstvo uvedomiť. Čo je asi dosť nereálne :D.