Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

*pod jednou strechou

Carey - ale už to máš za sebou. A teraz si spokojná a šťastná a to je super :). Proste si tomu odolala, zvládla si to a to je to naj.

Inga22

Maoam, hej, to by bola už taká naozaj drastická zmena. Úplný začiatok.
No a ja to mám v rodine tiež. Myslím tú takú sebeckosť a naozaj sa takí majú najlepšie. Nie, že by mi nepomohli, ale tam je ten spôsob taký iný..."Potrebuješ niečo?...No tak teraz nemám náladu, čas, chuť tak snáď zajtra, o týždeň, o mesiac či polrok."..Niečo v tomto duchu. Ale ja? Ja vystrelím ako šíp :D. A to žijeme pod jednom strechou :). Takéto diametrálne odlišné bytosti :D

carey

Inga22 - jasne ze sa najde vzdy taka osoba, viem to az moc dobre, moj ex bol taky ze zo mna vysal skoro vsetko co sa dalo. A cloveku to je luto hlavne ak ide o osobu na ktorej vam zalezi/zalezalo

carey

Maoam - najtahsie to je vzdy s rodinou :( Ja viem ze v praxi to je horsie.
A v tom velmi prax nemam iba s ujom, ktory ma raz vytocil ze odvtedy si s nim nemam co povedat len to najnutnejsie. Myslim si o nom svoje a ked je v mojej blizkosti tak mam normalne nervy.

Inga22

Carey, myslím si, že to zažije každý, že sa nájde osoba, ktorá z Teba bude chcieť vycucnúť niečo, mať akýsi prospech, ak na Tebe niečo vhodné pre seba nájde. Lenže asi nie každý sa voči tomu vie dostatočne brániť.

Maoam

ale zrejme niet inej cesty, len byt nekompromisny a uplne sa otocit, o 180 stupnov

lenze to si potom vyzaduje zacat nanovo, inak a zrejme aj inde a postupne s novymi ludmi

Maoam

Carey, ano, mas pravdu a sedi to, lenze je tazke, ked mas takych ludi bud v rodine alebo blizkom okoli, kde sa tomu neda velmi vyhnut :-/. Ako kamosi, kolegovia, znami - tam mozes povedat, nemam si s tebou viac co povedat a proste sa viac nestykas.

Maoam

Inga -nemam co dodat a je len na nas toto zmenit.
Paradoxne v mojom okoli sa maju najlepsie ti (a pre tych je aj najviac robene ich priatelmi, rodinou), ktori myslia najmä na seba :-). proste myslia vzdy na svoje dobro a tym kazdy pomaha, ked maju nejaky malicky problem.

Inga22

Maoam, asi máš na mysli niečo konkrétne. Ja viem kde robím chybu, lenže to je ťažko, človek sa narodí, žije, nadobúda skúsenosti a život ho formuje...a mňa vyformoval do takejto podoby a pre mňa sú tie veci prirodzené. Pomáhať, byť milá na ľudí, ústretová a podobne. A ťažko je ísť proti tomu čo má človek v sebe. To potom bojujem sama so sebou. Jednak ma ubíja to, že každý ma má na saláme a každý si hľadí to svoje a svoje dobro...a jednak ma ubíja to, keď sa snažím byť iná, teda vzoprieť sa pred sebou a byť tvrdšia. Čiže napokon, stále som nespokojná :D Krása, však? :D Ach!

carey

Baby inak toto sa stavalo aj mne, az pokym som si neuvedomila ze chyba je vo mne. Ja ked mam dojem, ze ludia chcu so mnou mavat, tak uz vo mne zablika kontrolka a poviem si stop a s takymi ludmi si uz dalej nemam co povedat.
Je to tak najlepsie, ale clovek nikdy nevie na koho natrafi, je aj velmi vela vynimiek, len mozno hladate na zlych miestach.

To som napisala len moj nazor