Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey, ach tak, chapem. Ja som si minule v meste trocha vsimala ludi :-) a mnohe stihle baby, fakt az chude, skoro vsetky mali speky/pneumatiku trciacu z rifli a tie, aj ked len malu :D.
Ale to je proste dane, je tazke proti tomu daco robit, maju to aj chude baby, to uz fakt len dlhorocny pravidelny sport, aby sa to drzalo v medziach a vela asi robi strava.
Ale myslim, ze je tazke sa nejak doma presadit, ked zvysok rodiny jedava nezdravo alebo mastnejsie jedla :-/.
Mozno, keby si zila s priatelom, mala by si skor sancu jest, co chces ty sama.
Maoam - to bude asi tym ze mi narastlo brucho a aj boky sa mi zvacsili, zasa mi trci to sadlo 2x viac ako predtym a je mi z toho na nic. Ono ano vaha je mozno fain, ale vyhovujuca by bolo kebyze vacsinu tvoria svaly a nie tuk
Carey, ale mne nejde do hlavy, preco sa citis ako buchticka, ked mas 63kg na 174cm...vsak to je uplne idealna stihla vaha. Nejak si to neviem zdovodnit.
Carey, krvnu sk. by ti urcili, aj keby si napriklad isla darovat krv, to je vramci testu vzdy povinnost a robia aj testy na HIV-protilatky a t d.
Aj to by bola moznost.
Carey, inak s tou stravou podla krvnych sk., ja sa tym nejak striktne neriadim, len jedno som si z toho vzala - to, ze sa mam vyhybat obilninam, ale na to som prisla aj sama, ze mi netravia a ze z nich strasne priberam.
Vlastne mi po nich vzdy bolo zle.
Napr. vcera mi bola vynukovana babovka...strasne krasne vyzerala aj vonala, ale ked som si predstavila, co si tym zasa sposobim, hned ma presla chut.
A navyse odkedy jem tak malo sladkeho, zda sa mi vsetko hrozne sladke prikre, blee.
Maoam - hej mas viac sebazaprenia, to sa musi nechat. No to bolo len na preventivke, takze to si musim vyziadat na vlastnu ziadost, to som nevedela, dakujem. Ja ked budem mat po skuskach tak tam skocim a opytam sa na to...len sa obavam zasa ze vsetci budu mat dovolenky v lete
Carey: no, mozno som viac pripreta o stenu ako ty a prave preto sa viac snazim :D, ked musis, nemas inu moznost, len makat :DD
neviem, ci ti urcovali krvnu skupinu, mozno nie? za akym ucelom ti brala vlani krv?
Maoam - ale moja lekarka by to mala mat v spise nie, naco by mi brala znova krv ked mi brala minuly rok.
Maoam - je to super, ze vsetko takto zvladas popri zdravotnemu stavu a vsetkemu co si zazivas. Klobuk dolu.
To ja sa tu len poslednu dobu stazujem a v podstate ma nic netrapi len ta skola :/ Mala by som sa uvedomit a zacat na sebe pracovat
Carey, vies co, vsak si daj urobit test, normalne ak budes mat termin u lekarky, povedz jej, nech ti aj zistia krvnu skupinu. Ja som mala dost teraz take ovocno-zeleninove obdobie a zmensila som porcie, ja som kedysi strasne vela jedla a az do prasknutia, uplne cele zle.
Postupne som sa naucila vycitit signaly a proste teraz viem, kedy mam dost a koncim.
Dost sa mi upravilo travenie a celkovo je to lepsie, ked nezeriem tak vela.
Ono aj zeleniny sa da zjest privela, kedysi som stapla za misu salatu, teraz nie. Pretazuje to travenie, potom vsetko stoji a lepi sa to na cloveka.
No a dost sa vyhybam obilovinam, ale jem napr. tmavy chlieb so zrnami (rano), ale ja zle travim obilniny celkovo, lebo som 0-ka, tak sa snazim jest toho menej.
ja by som rada vedela aku mam krvnu skupinu, pretoze sa to nikde neviem docitat, aby som sa mohla vyhybat potravinam ktore mi fakt skodia. Chcela by som to vyskusat, ale tak teraz do 5.6. sa budem len ucit.
Ja si neviem povedat dost nedaj si. Neviem ci si myslim ze ked budem viac jest tak tym sa to rychlejsie naucim :D:D je to na smiech ked to teraz sama citam