Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
a ja som si bola cez burku zacvicit. bolo super, namiesto smradu tam povieval ten "mokry" vzduch :-)
teraz som sa najedla ale idem tusim vytiahnut jogurt z mrazaku.
pozeram staru cesku komediu pri tom, mam rada tie stare ceske filmy :)
carey - ked sa nevladzes ucit, ani ti to nepojde do hlavy, skus vybehnut na hodinku-dve na cerstvy vzduch a uvidis, ze potom to bude ovela lepsie.
Maoam - musis si zvykat brat komplimenty ako kazdodennu sucast dna, jak ta tak pocuvam :DDD
Carey,no, mam teraz asi tvoju dlzku, len moje su riadne zvlnene, vlastne miestami mam lokne :D, tym ze su zvlnene, tak vyzeraju teraz ovela kratsie, ako ked mi ich mokre strihala :D.
Ale mne to vobec nevadi, dala mi z nich dole inak 20 cm!!!!!!!!!!!!!
mam uplne lahucku hlavu, letny strih :DD a uz som dostala par komplimentov, takze asi to vyzera dobre :D
Babyy ja som dnes taka leniva ako vos. nic sa mi nechce a myslim ze bude u nas burka, sa zamracilo a zacalo fukat.
Prave som sa dozvedela ze este sa musim ucit jeden predmet co som aj zabudla na nho, taka hlupost ale aby som mala znamku tak musim.
Maoam - teeeda mas kratucke tie vlasky, ale ide ti to :)
a zistila som ze nemozem jest surovu zeleninu, som z nej taka nafuknuta :( a asi si kupim nejake probiotika.
babyyyy, tak vidim, ze nielen mne sa zda, ze je dnes divny den. a pritom na prvy pohlad slnko, teplucko.. :-))
konecne som dokoncila to co som chcela, takze kamen zo mna odpadol a idem si zacvicit.
Ku kadernicke sa uz musim konecne vybrat aj ja, lebo tragedia uz :D
Maoam, dufam, ze ti to tam dobre dopadlo.
Inga22 - ako kava dnes? ja som mala zatial len jednu. Kompenzujem to zatial dobrym cajom :)) uvidime, co vecer.
Carey, kuk mail :-)
Baby, ja dnes konec, rano dva velke maslove chleby, horuca cokolada (250ml mlieka + cokolada do toho asi 6 lyziciek), za tym cukriky...no MS, co uz.
:D
Mne to nevadi, normalne mi to uz chybalo, ako za starych cias :D.
Dobré ráno :)
Baby, ja som asi pred pol hodinou vstávala. Keď vás tu všetky čítam od všetky pracujete a ja som sa vyvoľovala, až sa hanbím :). Potiahla som dlhšie do noci a konečne už nemám tie školské povinnosti, tak sa mi aj lepšie spí s vedomím, že keď vstanem, tak nemusím k tým papierom.
Xdanielax, ja som sa tiež rozhodla, že obmedzím kávu. Včera som dokonca nevypila ani jednu! Čo je u mňa úspech. Ranná káva vždy musí byť, ale včera som mala celkom neštandardné raňajky, tak ani tá káva nebola. A inak, aj ja som vstala s tým, že ma hlava bolí :/. Neviem čo sa deje, ale mňa teda hlava naozaj nezvykne bolievať a posledne dosť často.
Maoam, teraz mám neskutočnú chuť na čokoládu :). Po tom Tvojom príspevku. Inak, včera som bola opäť nedisciplinovaná a dosť zmrzky som napchala a tiež tofife. No ale nevadí, ako zvykneš písať...ide sa ďalej :).
Carey, s tým sústredením je to naozaj najlepšie doobeda. Ja som si tiež všimla, že mi lepšie zapaľuje doobeda, čím bola pokročilejšia hodina, tým horšie. Asi to potom už ani netreba siliť, keď to nejde a radšej sa nejak odsústrediť.
Baby, tak nech tá bolesť hlavy odletí niekam. A verím, že budete mať ešte pekný deň všetky :).
Ahojte ja hore od 6.30 doobeda mi to najviac mysli, ale i tak to asi nepomaha. Ale vcera som nabrala druhy dych, priatel ma dobyl energiou :) jeho mamina mi dala plnu krabicu jahodok, tak papam ako diva.
Maoamka potom chceme vidiet fotky noveho ucesu, ja sa tiez pojdem ostrihat ale aj chcem farbu, nieco smrncove...ale ja az o mesiac po skuskach.
A inak aj mna dnes boli hlava, neviem co je to za den. A horuco je vonku, sedim pri otvorenom balkone.
baby, inak dnes ma caka kadernicka :D, mam vlasy uz do pol chrbta!!! nechapem, kedy tak narastli a idem dat osmykat tak skoro po plecia, skor nad plecia, farbit ani nic take nebude, iba umyt a osmykat :D, potrebujem letny strih
nie je to divne? niekto ti napise, ze konci..., ze uz nemas pisat a tak
a zrazu zasa pise :-) on tebe
trocha schizo, ze?
cauko, ja hore od 5:30, dnes som mala rano horucu cokoladu
boli ma hlava a som unavena