Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Ahoj baby,

tak ja mam doma kelovu polievku, je tam aj troska zemiakov, zvlast som si navarila nejake strukoviny, takze uz sa tesim, ako si to na obed dam. Aj tie fazulky/sosovicky/cicer a zalejem to tou polievkou mnaaam!! Konecne zmena oproti tej zelenine parenej/surovej s cottage alebo s tofu :D
dnes je velmi "zaujimave" pocasie. dnes som sa tesila, ze idem von, ked svieti slnko o chvilu sa tak rozprsalo, potom okolo mna presiel autobus a pekne ma ospliechal :DD a potom zas slnko :D to pocasie bude asi zena. s MS :DDD

Inga22 - a do prace si neberies svoje jedlo? Alebo ake tam mas stravovanie? ja myslim, ze by ti to pomohlo, keby si si vzdy rozvrhla, co budes kedy jest, a ziadne pokusenia zbytocne.

carey

Ahojte, tak ja som dneska nejaka mimo, ale caka ma dnes 30stran takze nesmiem polavit. Akurat som si spravila desiatu slnecnicovy chlebik so sunkou a paprikou...ale neviem co na obed, vobec sa mi nechce varit. Nemate nejaky velmi jednoduchy napad na obed?

Inak mam strasnu svalovicu po vcerajsej vibra, tak ma bolia nohy, hlavne stehna :D

Maoam

caute baby,

teraz cez MS som mala styri dni po sebe cisto jedacie, same blbosti, aj keksy, aj cokolada, aj pizza, aj vecero 22h, no nic, ale chcela som vediet, ci je z toho katastrofa alebo nie, tak som dnes skocila na vahu a 55,6! :D Nechapem to, kedysi by som uz bola mala minimalne 58.

Ale uz sa pomaly budem troska asi konsolidovat, lebo vecne sa vyhovarat nemozem, ale tieto dni, cista zravka :D.
Vcera vecer som jedla pizzu, kakaove keksy a este som to zabila cukrikmi a citronovou zmrzlinou :D.

VaMo: chcela som sa ta opytat, ty casto jazdis na hory :-), aj na Velku Noc ste tusim boli, ci jarne prazdniny? Paci sa vam tam tak? Dokazete tam nabyt energiu? Musi to tam byt superkrasne, ach.
Jazdite vramci skolskych prazdnin alebo?

Baby, mna caka kopa papierov a vobec sa mi do toho nechce. Je mi z toho zle, ked to vidim.

Inga22: ak pracujes do neskoreho vecera, tak este vyzadovat od seba sport je asi trocha moc, skus si to dat na dni, kedy mas volno alebo ovela menej zataze :-)

Inga22

Ahojte babule,

ja konečne ležím, s noťasom na bruchu, pred chvíľou som sa vrátila z práce. Nohy mi idú odpadnúť.
Danielka, ja dnes kávy dve. Jedna raňajková a druhá v práci. Ale ani nie žeby mi nejak extra chutila, len som nevedela čo so sebou. Dnes som toho zase popchala, samé hlúposti. Tento týždeň som sa akosi rozjedla. Necvičím, ale pchám. Min. týždeň som cvičila a nepchala, čo z toho vyplýva? Že musím cvičiť :)

carey

smilestarr - ahoj :) som rada ze si napisala, inak az teraz som si vsimla ze si mi pisala ci ti poslem fotku, kludne mozem len nemam tvoj mail.
Inak aj mna tazi jedna skuska a velmo :/ treba mysliet pozitivne i ked je to tazke, ja som ucim na nu tyzden co je strasne malo, od nedele som presla 70stran velice narychlo a este nejakych 40 pred sebou to nehovorim ze na tu skusku musim ist 100% pripravena :(

Ale snad to zvladneme obe, hlavne nestresujme a to cvicenie nam neutecie. Drzim palce

smilestarr

čaute baby. Ach ja Vás pekne zanedbávam .. Opať som po nočnej a dosť rozbitá. Nuž čo už :D
Carey, tak ako čítam láska robí s človekom divy a velmi veľa... Mne už tak hrooozne chýba ten pocit . Snád sa dočkám...
Fu baby u nás je také dusno, zišla by sa poriadna búrka už konečne...
Ja inak tiež očakávam každomesačnú návštevu tak som super, ako balonik :D Dúfam , že neuletím .. ;-) Teraz ako pauzujem s cvičením to na sebe velmi cítim .. Až sa tomu čudujem . Brucho, boky , no fuj akože nevidím na sebe nič extra pekné , čo je dosť smutné :D Potrebujem sa zbaviť jednej skúšky, tak neuveritelne ma to ťaží, že sa nedokážem na nič iné sústrediť , ani na cvičenie..V polovici júna ma to čaká. Posledné dva pokusy, inak končím . Snažím sa učiť, sústrediť , ale mám pocit že som nejaka úplne vygumovaná . Ale stáále si opakujem , že bude dobre :))
A Maoam ako čítam zmena účesu ?? No super, 20 cm dole, klobúk dole, ja by som sa asi neodvážila. :)
Krásny deň zatiaľ :-**

carey

Danielka - ale ja som nebola na inbody ale na inych strojoch vyskusat :D no nabuduce sa tam asi postavim ale tak predpokladam ze budem mat viac tuku :)
Strasne sa mi chce dnes spat a vobec mi to ucenie nejde

xdanielax

Inga - ako kavicky?? ja som to vcera zvladla s 2 a dnes som si dokonca nedala ani rano! ale pred chvilkou som dopila prvu. Caj samozrejme rano nemoze chybat, aj ked mam kavu, to je jasne :)) Teraz som si zas po dlhom case kupila ananasovy pu-erh no a ten mi tak chuti, ze fakt mi ani kavu netreba :D

zdravim VaMo!! :-) som rada, ze si sa nam nestratila. zavidim oddych na horach, verim, ze prospel :) nechces sa prihlasit na nejaku fitness sutaz? ;)) a ako sa ma potomok?

carey - bola si na inbody zmerat vsetky proporcie? Ako dopadli? vidis nejake rozdiely oproti minulemu meraniu, ked si chudla?

maoam - co dnes chute?? vsak vies ze ked mas MS tak viac spalis, takze klud ;-) treba viac jest, je to normalne.

Ja idem zajtra konecne na kozmetiku, tak sa tesim, ako si oddychnem tam :) ...a po vcerajsku mam svalovicu na zadku, no budem to musiet rozchodit, dufam, ze ma vonku neprekvapi nejaka burka, alebo tak.

carey

Ahojte ja som si dneska spravila doobeda volno a viete kde som bola? Jedna znama ze ma pernamentky do vitalstudia, tam kde som bola na inbody...a tak ze ci idem ze to ma za lacnejsie. Mala som rolen, potom vibra plosinu a lymfa.
Ale by ste neverila ta vibra plosina tam len stojite a to sa vami trepe, ale je to dost narocne, normalne som sa spotila pritom :D a potom prijemny relax na lymfo, som pol hodinku oddychovala.
No a pojdem sa ucit.

Pekny den baby