Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka pravdepodobne do konca júla. Dúfam že do vtedy ma tam šlak netrafí .. Ako nehovorím že všetci sú zlí, to nie , len ...Proste necítim sa tam tak pohodlne ako by som čakala. A ja som ticho dosť, ked vidím že oni medzi sebou sa rozprávajú,ale fakt že témy ku ktorým nemám čo povedať. Riešia kolegov a pod. Ako ich tá robota nebaví .. A takto. Tak minule som si tam robrala knihu a som sa učila , tak mimo v miestnosti . Nechce, aby to vyzeralo že sa izolujem od nich, ale ked sa inak nedá tak sa nedá . Dúfam,že si zvyknem ... Ja sa už neskutočne teším, ked spravím tú skúšku a začnem cvičiť, normálne fungovať .. Ani neviete ako . :) Lebo moja postava sa mi už nelúúbi...A to som si myslela že toto leto pojdem do plaviek :D
Smilestarr - poslana :)
carey posli mi prosím tu foto vašu s priatelom na lucia5454@azet.sk
Ďakujem :)
smilestarr - drzim palce, nech nezaspis. Dnes je to fakt o nicom aj vonku... a to s tou kavou, je to zvlastne! Tiez by mi nebolo vsetko jedno. Mozno si sa jej mohla spytat, ci praktikanti nemaju narok na kavu :D Je to blbe liezt niekomu do zadku, ale jednoducho s nimi komunikuj normalne, povedz si, ze vsetko su to ludia, tak ako ty, nemaju sa co povysovat. A nemusis sa citit, ze ty vzdy musis zacat konverzaciu na ktovieaku temu, i ked je tam mozno niekedy ticho, kt. je neprijemne. Ale na druhej strane, ked ti nieco napadne, povedz to, ako by si to povedala hocikomu inemu a uvidis, aka bude reakcia.
A ako dlho budes musiet este toto absolvovat?
Inga22 - ja som vcera dala tri a dnes uz mam jednu za sebou. :)) S tym jedlom to vyzera vcelku ok, ked vravis, ze aj planujes a tak..takze asi to chce len disciplinu, i ked to vie byt niekedy poriadne tazke. Najma, ked tak neskoro chodis domov, musis byt unavena.
baby, ako vikend? U mna nic extra, dnes by som si chcela ist zacvicit, samozrejme, podla planu som sa mala uz teraz potit, ale tak co sa budem nahanat este aj v sobotu, no nie? :-))) pojdem neskor.
Zdravim vas baby !
No to pocasie dnes nic moc, ked uz je skaredo mohlo byt aj poprsat, aby sme nemuseli ist babke polievat zahradu :D
Ja som vstala o 7.30 a uz sa ucim asi hodinku, konecne sa blizim ko koncu skript, este nejakych par stran a potom zacinam odznova, kedze zaciatok mi uz nic nehovori a ani vzorce.
Ale nebudem sa tak stresovat teraz, aj tak viem ze neni sanca, snad nabuduce to spravim.
Akurat mi priatel pisal ze dufa ze sa dnes uvidime... tento tyzden sme boli len raz spolu ale tak on mi sam povedal ze ked toho budem mat vela, tak to je jasne ze on ma plne podporuje. Inak sa vam tu vykecavam snad nevadi. Vcera som mala depku, vecer mi bolo zle, v noci mi tiekla krv z nosa a neviem preco.
Smilestarr - neviem ale nie je mi moc co zavidiet, ty si sikovna baba, urcite vsetko zvladnes, budem ti drzat palce. Inak s tym starsim kolektivom to poznam aj ja, my sme mali prax cez skolu samozrejme ze nas vyuzivali a makali sme zadarmo. A este tiez taky ignoranti tam boli. Neviem ale ci sa s tym da nieco robit, asi len vydrzat :/
VaMo - pozerala som si nejake videa k tomu cviceniu a je to riadna makacka, mne bolo zle uz len ked som sa na to divala... Ale tiez by som rada zacala na nieco chodit, v poslednej dobe rozmyslam co take vymysliet, co by ma aj bavilo.
Zdravím baby. Ach toto čo je za počasiee ?? Dnes sa plánujem učiť, dúfam,že nad tým nezaspím.:) Večer navyše nočná . Včera ma tak tak naštvali ... Robiť medzi kolektívom kde je drvivá vačšina 45 + je dosť na figu ... Zistujem, že je nejaky problém s našou vzájomnou komunikáciou. Oni sa nehrnú do rozhovoru so mnou a ja zasa naopak netuším o čom sa mám baviť s nimi. Ale aj minule...Robí tam jedna baba taka uplne mladá, ale je fakt odmeraná , stále len hreší,fajčí, proste totááálny opak mna. A išla robiť kávy. Sedeli sme tam asi piaty. A išla po rade a mňa vynechala ...Proste nejde mi o tú debilnú kavu,ale citila som sa tam ako vzduch. Je to tažké ked máte robiť niekde, kde máte pocit že vás nechcú.. Len dúfam, že sa to časom zlepší. Lebo robím tam celé dni , od rána do večera úplne zadarmo,mám to v rámci školy, a ešte necítitť sa tam dobre je fakt blbé . Už nech je aspoň takto o mesiac...
Carey, dievča , ja chce mmať tvoju chuť do učenia ... A výdrž. :)
Danielka, dnes dve kávy za mnou. Ale teda to počasie bolo naozaj divoké, miestami ma tak bralo spať. No a obedy tam mám, len nikdy neviem čo bude. Ale nosím si vždy niečo, obvykle ovocie, nejaký banán či jablko, zeleninový šalát v miske, jogurt. Raňajky mám vždy doma. Ale tak vždy sa nejaké chipsy či napolitanka nájde a nie vždy odolám. Dnes som tiež zobala :/.
A veru, ja si vždy tak ráno poviem kedy čo budem jesť, spravím si taký "rozvrh" :), ale nie vždy sa mi to podarí dodržať bez tých hlúpostí navyše.
Carey, tá vibračná plošina môže byť zaujímavá, mňa to tiež láka, videla som na tom "cvičiť" ženy. Môže to byť fajn len tak si odstáť pár minút a spotiť sa ako pri spinningu :D
:-))))VaMo - ja urcite nie uplne bez kavy, ale tak 2 by bol ideal. Pijem ovela viac... ani som to neratala niekedy :DD Dnes dam tusim ale tri ..este mam na jednu chut.
O tom cviceni som este nepocula, ale pozriem cosi o tom, tiez som rozmyslala nad vyskusanim niecoho, naprikald tolko, v poslednej dobe, propagovaneho cross fitu, ale keby mi tam dali vyskocit na nejaky vyssi schod (krabicu, ci na co tom tam skacu..) tak som skoncila :DDD
mimochodom babyyy!! ja som dnes dostala od maminky cokoladuuuu ku dnu detiii!! .-))))))
Ahoj baby!
To co za smrtelny napad - ZIVOT BEZ KAVY? Neblaznite, ved to sa asi ani neda...teda neviem, kolko pijete, ale ja svoje 3 denne neviem /a asi ani nechcem/ nahradit nicim.
maoam ano, casto sa vyberieme do hor, mne osobne tento druh relaxu /kedze nemame more - zatial :-) / velmi vyhovuje.
Mam novu métu: asi ste uz poculi o cviceni INSANITY, vyzera to brutalne a zacina sa s tym aj v BA, takze uz som nastavena ist to aspon vyskusat. Pre inspiraciu posielam jeden link /neviem, ci prejde/ www.youtube.com
baby tak ja som si nakoniec spravila na obed nieco ako prazenicu, orestovala som roznu zeleninku dala 2 vajicko jedno cele, druhe bielko, trochu sunky do toho...je to faine.
Som nervozna lebo mi nevychadza priklad fnuk :(