Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

Maoam, stale som chodievala sama - vynimajuc posledne dva roky. Pri mojom jedinecnom potomkovi :-) to boli vzdy tri tyzdne v roku, kedy som mohla totalne vypnut a nic neriesit. BTW tento rok to bude "vasa" Mallorca :-)

Maoam

VaMo, takze cosi ako pokus o navrat a uvidis, co z toho bude? tak drzim palce :-).

Ono je to ine, kedze si nezavisla, aj existencne, takze preco nie...ine by bolo, keby si nedokazala sama zit a v hre by boli veci ako spolocne byvanie atd :-/.
Takto ty rozhodujes, odkial-pokial a ci vobec :-).

Letis na dovolenku SAMA? WOW. To je inak moj sen :DDDD. Uvidim, kedy sa na to odhodlam :DD.

VaMo

:-))) jaaaj, vobec nie, na tuto temu kedykolvek.
Statu quo: nezije s nami, travi s nami ale aktivne viac casu ako kedykolvek predtym, prespal a u mna 3x... Dovolenku som si ale bookla bez neho a aj bez potomka /snazil sa mat "jemne vyhrady"/ takze uvidime, ci aj po troch tyzdnoch, ked nebudeme vobec v kontakte bude o com...
V myslienkach si stale kladiem otazku, ci to dokazem uplne odstranit z hlavy, asi nie, ale mam tendenciu dat mu/nam druhu sancu.

Maoam

VaMo, tu prave davali dokument, ze cim inteligentnejsia zena, tym 'mensie' plavky si vybera :DD

tie velmi inteligentne si davaju mini-bikiny ;DD

Maoam

VaMo cau, ja som mala nabitu sobotu, ale stihla som toho dost

teraz idem jest :D

VaMo, moja otazka z 8.6.12 20:54 bola asi inkriminovana, co?

VaMo

Hladam si plavky dvojdielne, resp. hlavne spodok - mam predstavu, ale zatial som nasla len na jednej talianskej stranke - fakt presne podla predstav, takze este skusim dalej...
Nemate tip? Chcem tie take ze "mini bikiny"
www.divissima.it

VaMo

Cau, ani nie, my sme cerstvo po obede a este sa len chystame "rozletiet" :-) Doobedu prsalo, teraz uz len jemne pretravime a ide sa von.