Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no, problem bude asi v priatelovi :D
ja toto nepochopim, vsak to uz podla vysky a vahy musi byt uplne stihla baba, ok, aj keby ze ma postavu taku,ze utly pas, sirsiu panvu, kks, tak ked on leti na ine, naco si ju vybral????
ja mam uz taky hnev na tychto magorov, vsade to aj tu citat, idu do vztahu s babou a potom ju nutia chudnut, aj ked ona uz chuda je, lebo v reali ho sexualne pritahuju baby s inym typom postavy
a mnohe baby tlaku podlahnu...:-/////
nakopat do riti a este inam, ale to sem nepatri
ahojte babyy ... :o)
No tak mne pekných par dní nešlo prihlásiť (netuším prečo) a teraz som zasa ťahala 12 tky... Tak som trošku mimo vašich debáát :))
Inak ..dnes som si písala s velmi dobrou kamarátkou a viete na čo sa mi sťažovala ?? že má 52 kíl,asi 167 cm a frajer jej povedal že má velké boky, cela bola nešťastná z toho.. chápete to ? Ja veru nie ...
VaMo: dnes dorazil tovar z tej stranky :D, VaMo, ja to asi neprezijem, vsetko perfektne, superkvalita, som az prekvapena a tie ceny...ja uz na seba v DE nic kupovat nebudem, co som sialena platit tunajsie ceny a kolkokrat je material tenky, stoji to viacnasobne viac, no nechapacky, baby, preco ja nezijem v UK??? platy maju vyssie, lacnejsie vsetko, oblecenie je sen! a tie ceny...jak na blsaku
co ja robim tu? :DD
baby, taka som z toho natesena, ze asi ani nezaspim :DDD
no a este by mi spadli prsia a musela by som setrit par tisice euracov na OPku, vsak nie som sialena predsa :DDDD
za tie prachy mozem urobit nieco ine :D
:D, no, aj do tvare som pekna :DDD, ale nie, Carey, tak pre mna je maximalne nelogicke sa trapit pre take malichernosti, ja si myslim, ze mozem byt spokojna :D, krivky mat budem vzdy, nie som stavana na chudu postavu, tak co, mam to robit nasilim? ako budem vyzerat? prepadnuto v tvari (kedze mam sirsie licne kosti), bleda, unavena, nervozna? neeeeeeeeeeeee
so mnou nie :DD
no a takto, vsak to je super :D
problemov mam inych viac nez dost :D
a uprimne, pred rokom som zacala, uz mam fakt dost...uz si tym nechcem zatazovat hlavu :DD
Maoam tak tesim sa ze to vidis z tohto uhla pohladu :) mas krasnu postavu a si inteligentna zena, takato kombinacia sa vidi zriedka :) takze gratulujem.
hlavne s tou vahou vyzeram najlepsie, stihlo, pekne, vyformovane :-) a co chcem viac?
ahojte baby, tak slavnostne vam oznamujem, ze koncim s chudnutim (v pravom slova zmysle) :-),
po dlhodobom pozorovani pochodov mojho tela, stravovania a toho, ako sa citim a co je mozne a realne som prisla k zaveru, ze pre mna je idealna hmotnost tych 54-55kg/165cm, pri ktorej mozem jest normalne, sustredim sa uz len na cvicenie (ked sa bude fazovo dat) a pojde uz len o doformovanie a spevnenie postavy, mozno nejaky ten cm este ubudne, ak nie, bude to aj tak ok pre mna :-)
myslim, ze je to fajn vaha a bez problemov udrzatelna aj pocas sviatkov a hojnosti :D a hlavne, nemusim sa psychicky nicit
ked vidim baby v inych temach, je mi az nevolno a tak nechcem skoncit, sice pri mojom zdravom rozume by mi to asi nehrozilo, ale clovek nikdy nevie
ked sa bude dat, vyhupnem na stacionar a myslim, ze to bude fajn :-)
No baby tak dolezita skuska mi dnes asi vysla, ale ta druha skuska no profesor tam nebol, takze nic... teraz idem na druhe kolo z matiky.
Ja som bola celkom v pohode, som teraz prisla este kamoske som zbechla do obchodu lebo mala meniny a idem sa ucit.