Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Smilestarr a s tym nadrzanym dedkom si este sluzila? vies ten co mal paprce furt v pohotovosti a blbe reci :D
ak hej, dufam, ze si ho riadne uzemnila, ako sa patri
no carey pevne verím že to dbre dopadne, len ten skúšajuci je kapitola sama o sebe ..
Fešáka ?? nie veru ... už vyšo roka nič ničč...
Carey, potom daj vediet, ked sa budes vydavat :D
alebo to bude latentny gay
Carey: tesim sa spolu s tebou :-D
ako vidime aj na tvojom priklade, ide vzdy o to, KTO je ten clovek, s ktorym mame kontakt/vztah, ten tvoj je k tomu vsetkemu este aj fesak :D
musi to byt velmi fajn clovek, to bolo to najlepsie, co sa ti mohlo stat, kopnut do riti ex-a a stretnut tohoto :D
Smilestarr: no, peknejsie tuje z Auparku som prebrala z inej temy :D, lebo to je vyrok mesiaca, ale mate pravdu baby, o com to je?
proste NESTACI TO, ona je pritom taka kocka, ze sa za nou obzrie kazdy druhy
a taketo si najdu takych imbecilov, ktori im iba sliapu po sebavedomi
to je ako naschval, ale chapete, ked vam niekto VYCITA, ze mate dospelu zensku postavu :DDDD to je fakt na zaplakanie
nechcem byt hnusna, ale mi to pride uz skoro pedofilne, takito chlapi
a nechápem co sa chlapom nepaci na tom ked mám baba boky... ved práve to jej robí ženskú postavu ...
Smilestarr - neboj napadne, ak si sa to ucila dlho, tak to v tej hlave mas. Budem ti silno drzat palce :) ja mam tu matiku buducu stredu.
Hej je to krasne ze mi to tak napisal, a ze by to naozaj chcel. To mi este nikto takto nepovedal. Velmi ma podporuje, sak spolu teraz ani nie sme mozno tak 2x do tyzdna.
Inak a ty si kedy najdes nejakeho fesaka?
po 'peknejsich' tujach v auparku ,Maoam ja z teba nemožem :DDD
careyy to je krása, že takto sa ti priatel vyznal :) Teším sa s tebou,naozaj :)
čo sa týka skusok mám len tu jednu, aj teraz som sa učila, mám pocit že v hlave mam mega bordel a že vlastne nič neviem,je to 300 strán a nemam este uuplne vsetko ani prejdené :/ snád to stíham do pondelku . , no ale spolieham sa na to že ked TO príde tak ma to napadne... Normálne sa za to modlíím :)
Baby teraz som cela rozcitlivena musim sa s vami o tom podelit.
Priatel mi prave pisal ze ma lubi najviac na svete a ze so mnou bude navzdy...ja viem ze to tak byt vobec nemusi, ale mam vazne dobry pocit z toho vsetkeho a teraz toto. Som normalne vedla.
Inak maoam ta tvoja kamoska by mala rychlo menit chlapa...lebo najskor to zacina s narazkami a potom to je len horsie.
Smilestarr: prave mi pisala kamoska...no, jej krasavec jej vraj nacrtol, ze ma 'zenske boky' a ze jemu sa paci velmi dievcenska postava (14rocne)...a ze preco ona taku nema :DDDDD
no..baba ma tak krasnu postavu, ale hold ma 28r :D, no tak baby, to uz v tom veku je aj panva pekne vyvinuta, nie? :DDDDD
a pritom ona sportuje velmi aktivne, ma uplne super vypracovanu postavu
boze....a ona teraz hned v neistote, ze co ma robit...
chore, tento svet je chory!