Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

smilestarr

jeej maoam to je uplne super, gratulujem .. :)) si riadne pohla s tými mierami . 55 kíl , fu tolko ja asi nikdy nebudem mať ... Momentálne mám o 10 viac. Inak zaujímavé,že aj tak nosím tiež velkosť S, ked si kupujem napr tričko. Ale nohavice, to už je horšie. Ja mám boky, stehná , zadok ... Súmernosť na totálku :DD

Maoam

Daniela & VaMo, odporucam to pozornosti temu 'hladam skusenu anorekticku'.
Pred par dnami som bola vyhlasena za retardovanu kravu, ale zda sa mi, ze som vtedy nebola daleko od pravdy s mojim odhadom...

Maoam

Danielka, dakujem :-), no ja som povodne chcela ist na 53, ale nevydalo zatial :D, ale dolezite su miery, lebo kazde telo je ine a moja kamoska ma skorotake iste miery ako ja a ma len 51kg, divne ze? Mi ani nechcela verit, ze mam 55, ale ja mam dost svalstva, ja som vzdy vazila viac ako mi ludia hadali podla vzhladu :D.
Vies co je pre mna najväcsie prekvapko? Ze vlastne najviac odislo zo spekov, to by som si nikdy nebola pomyslela. A to ma najviac tesi :D.
Ked citam tie susedne temy o trapnych dietach typu mliecna, ducanova a Co., tak sa len rehocem :D. Viem, trvalo to rok...ale myslim, ze takto je to lepsie, ked sa telo postupne moze prisposobit zmenam a hlavne som si nedodrbala nijako metabolizmus.

Maoam

baby, caute, ako som vam slubila, dam sem miery zo zaciatku chudnutia a z konca :D

zaciatok: 5/2011

koniec: 5/2012

vyska: 165/165

vaha: 63/55

prsia: 95/85

pas: 78/69

boky: 100/92

stehno: 58/51

lytko: 37/33

speky: 96/85

:DD

Maoam

baby, caute, ako som vam slubila, dam sem miery zo zaciatku chudnutia a z konca :D

zaciatok: 5/2011
koniec: 5/2012

vaha: 63/55
prsia: 95/85
pas: 78/69
boky: 100/92
stehno: 58/51
lytko: 37/33
speky: 96/85

:DD

carey

Baby tusim ste ma nainfikovali tou kavou, lebo aj ja som začali piť ale len jednu rano a citim sa normalne lepsie ked si ju dam... uvidim mozno to budem praktizovat aj mimo skuskoveho...ale nechcem byt zavisla :D

Dnes idem kadernicke, do skoly a potom budem s priatelom, tak to vidim ze dnes sa budem ucit vecer ak nie v noci. Ale mozem vam povedat ze teraz sa to ucim tak poriadne, ze mi to aj ide, ale strasne pomaly, obavam sa ze to zasa nestihnem cele prejst. Ale spravim maximum.

Krasny den vam prajem, plný slniečka :)

xdanielax

Ahojte,

tak streda a ja uz zacinam pocitovat spankovy deficit..... esteze uz len 2 dni :)) Pred chvilou som sa videla v zrkadle a mam dojem, ze vyzeram, akoby som sa prave zobudila. Ale mozno to bude aj pocasim.

Dnes si pojdem zacvicit.
Okrem toho, som chodila po vonku v bunde..a cez vikend ma byt 30 stupnov. Chapete? Potom ze mam take vykyvy nalad..

Tesim sa, ze som vas tu vsetky mohla "vidiet" :-)

Ale este vam musim povedat, ako som vcera vecer, mohlo byt pred 9 (a este nebola tma!) sla nachvilku von, lebo ma bolela hlava a vosla som do takeho maleho "lesika" (taka napodobenina, tu na kraji sidliska :D ) a skoro som odpadla... cely bol "osvieteny" svatojanskymi muskami. Ani sa mi nechcelo prec, bolo to ako v rozpravke :-) Fakt krasa. A nikde nikto, uplne ticho (iba ohnik bezdomovcom horel v dialke :DD ) Uplne som bola nadsena, dnes sa pojdem tiez pozriet.