Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
caute fesandy :-))))
akooo?
ja poucena z vcerajska travim dnesny obed + poobedie doma a pracujem v tieni, s ladovym cajom, takze nenadavam na pocasie, ale na to, ako sa mi nic nechce :D
Doobeda som ale dala prechadzku, som si naivne myslela, ze kedy vyjdem z domu o pol 10 tak zazijem este take relativne "chladne" doobedie, ale nevyslo mi to :D Takze tak trochu priroztopena som uz dnes bola :-)
Takzeee... ok uz nebudem nakukat ani sem ani nikam (aspon hodinku! ) nech sa nerozptylujem. Ale uz teraz sa tesim na vecernu prechadzku. Posledny tyzden chodim pravidelne (okolo 9) a je to super! hlavne, ked je tak dlho svetlo.
Ahojte, ake je krasne rano ze :) som z toho nadsena ked ma skoro rano zobudi slniecko.
Ja si uz pripadam ako stroj na ucenie, ale aspon tomu uz zacinam rozumiet.
Vcera dosiel na chvilu priatel tak sme boli na kofolke, aby som sa trosku odreagovala a dnes cely den makam... a vcera som sa ucila do 2 rana, ale normalne mi to palilo, som prekvapena :D
Smilestarr - wau tak vela stran prejst za den, nevies to uz nahodou naspamat ? :D Tak ti drzim palce nech ti to vyjde. Ja mam uz len dva dni, tak zamakam ako sa len bude dat.
Ahoj Maoam. Zatial mi to nevychadza, dodrziavat stravu ale od zajtra planujem to zmenit a cvicit sa snazim ale... tiez nedodrziavam... miery ti dam nabuduce...zatial sa maj...:)
ahojteee :)
Danielka ani ja sa veru netesím ked bude 30 .. nemám rada také teploty. Pre mna je akurát tak 25 . Mňa také teplo doslova oberá o energiu.
Maoam, asi budeš moj vzor pri chudnutí :D
Carey aj sa sa učííím , včera som prešla 206 strán ... Sedela som nad tým skoro celý deň. Večer ma čaká grilovačka,tak sa aj teším,na chvílu vypnem ... Idem sa do toho ešte asi pustiť, nech mám potom čisté svedomie že som sa tomu cez deň venovala :o)
Navyse dnes to nechutne teplo .. neviem, ako sa z toho moze niekto tesit, ze bude vyse 30. Pokial neplanujem lezat pri vode (co ozaj neplanujem) tak naco to komu je?
Ale tie teple vecery, prijemne noci a rana, to ma bavi - uznavam :-)
pipina, ako si na tom teraz? vyska/vaha, miery? a co robis, upravila si nejako stravu, mas aj sport?
Ahoj Maoam. Dakujem za inšpiráciu...:)
baby, prajem vam pekny vikend, mna caka vela povinnosti v domacnosti, co sa nestihlo cez tyzden, dobiehat teraz :-/, aj postelne pradlo mi treba oprat, vyvesit a kopu inych veci
myslela som, ze si pospim dlhsie, ale sama som sa zobudila o 6 bez budika....vsetci este chrnia, len Maoam nie
no nic, prva kava vo mne :-), baby dnes rano som skocila na vahu, len tak zo spasu a 54,7 :D, to by bolo fakt super, kebyze to do konca leta dam na moj povodny ciel 53, i ked tomu necham volny priebeh :D
Pipina: ako? tak v prvom rade kukni na cas, trvalo to dobry rok :D, ked reflektujem spätne, asi 75-80% bola u mna strava a zvysok pohyb, ja zo zdravotnych dovodov nemozem sportovat tak, ako by som chcela, kebyze som zdrava, to je ten problem, kebyze som fit, ako baby tu, tak som 4-5x tyzdenne vo fitku alebo chodim behat, to je jasne...lebo hybem sa velmi rada, celkovo som taky clovek, co nerad sedi na riti
no ale kedze sa neda takto, z coho som velmi smutna, tak som robila to, co sa dalo, podstatne bolo kontinualne sa hybat, aj cez den, vela chodze, ak mas auto, skus ho pouzivat len ked musis, inak chod peso alebo na bicykli, no a ked sa u mna dalo, ked boli take fazy, tak som bola na stacionarnom bicykli, ale tak normalne, zatazovy stupen c.1, 30-45min maximalne, parkrat do tyzdna
nic viac
podstatne bolo naucit sa ovela viac pit (voda, nesladene caje), vela urobila vita-strava, zmensila som trocha porcie, lebo predtym som jedla prilis vela
no a vseho vsudy, za rok to postupne slo, ale mala som fazy, kedy to stalo a dokonca som mala aj recidivu, kde som cez Vianoce pribrala 3kg, to ma tak dostalo vtedy, lebo vsetka namaha bola za 14dni v keli, vtedy som sa vazne nastvala a dosledne som sa prepla :D
chce to hlavne cas a trpezlivost a vytrvalost, to je zaklad
lebo hrozne vela ludi chce schudnut prilis rychlo a prilis vela za kratky cas a ked nevidia okamzite vysledky, prepadaju depkam a zufalstvu
to je cele zle!
ahoj,
Maomam ako sa ti to podarilo????gratulujem k tym mieram,zvladla si to len cvičením???
Baby ja mam dnes taky den ze aj fain aj nie fain. Boli sme s kamoskami konecne sadnut na obede, ako kazda sme zjedli celu pizzu, co sa mi uz asi rok nestalo, ale bola super, totiz skoro nikde ju nerobia - spenatova s olivami :D no uzasne som si ju vychutnala.
A inak sa ucim a ucim...dnes to vidim aj na dlhu noc, som sama doma, tak mam klud.
Tak vam prajem pekny vikend, snad si oddychnite a nacerpate nove sily :)