Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

smilestarr - mozem ta navigovat. Je to lahke, BA je taka vacsia dedinka a centrum asi najlepsie vystihuje otazka jedneho turistu, kt. som stretla v centre a spytal sa ma, "kde je centrum?" :DDD
burka bola super, som sa tesila, ze sa schladilo, lenze ked udrela taka fakt supa pes mi skocil do postele a mala som vyhrevne teleso - asi aby som nezazila teplotny sok :DDD

smilestarr

ahaa danielka teraz som si prečítala že bola aj u vás búrka :) inak o tyzden idem do ba, ty si odtial žee ? snád trafím zo stanice do starého mesta... :D Aj ked tie moje orientačné schopnosti ..hmm.. :)

smilestarr

Danielka dakujem peknee :) Len mi je luto Carey.. :(
Inak aj u vás sa v noci tak užasne blýskalo 2 hodiny??? :D

xdanielax

Maoam - ahoj :) aky mas dnes den? Ako u vas s pocasim? Tu bola v noci taka burka, ze koniec sveta, ale uz to bolo potrebne, snad bude aj dnes.
Miery mas super! Hlavne ked sa pozitivne upravi ta horna, to potesi :DD ja som sa este vazit nebola, mam take nijake obdobie co sa tyka cvicenia, resp. mala som, uz sa to snad dostava do normalu, tak si hovrim, nepojdem zbytocne a ked sa budem na to citit, tak pojdem neskor.
A tu hladovku som samozrejme myslela ironicky. Resp. hladovala som, ale kvoli crevnej chripke :D hehe, to by som ja nezvladla taketo extremy. Na mna by bol aj jeden den o vode asi moc - za normalneho fungovania :-))

Mimochodom vcera pri vode bolo super, ale mam brucho jak prasatko (ruzove) :D aj dekolt (hned som si predstavila take zvraskavene babky co sa opekaju uz od aprila :DDD ) a vecer mi bolo vselijak, cize myslim ze nejaky mensi upal bol, takze dnes som to uz neriskovala a uz ani nebudem tien je tien, dobre ja stale hovorim :)))) dnes som si fajne posedela/polezala pod stromom 20 min uplny relax, parada. A nechapem, ako sa niektori ludia opekaju cele dni ani nic na hlave nemaju ..fakt divne.

Maoam

Danielka, mam este otazku na teba, pred par tyzdnami si pisala, ze sa pojdes dat po MS pomerat (do inbody, ci kam?), ako to dopadlo? Lebo si uz nic nenapisala.
Ja sa drzim stabilne, 165/54,8 kg, len neviem, co sa mi stalo, ale nejako mi explodovali prsia :DD, po schudnuti som mala asi dva mesiace cez ne 85cm, teraz sa to nejako pomenilo :DD a hoci ostatne miery ostali, cez hrudnik 88-89 :DD ale som spokojna, samozrejme :D.
Takze aktualne - 89/69/92,stehno 51-52 :D

Maoam

Používateľ
xdanielax
dátum a čas príspevku
Dnes 07:44
IP adresa
95.29

Ja som hladovkou schudla 4kg za tri dni. Tak si to vypocitaj.

pripadne si daj aj prehanadlo.

Danielka, toto bolo myslene vazne? (tema Chcem skusit hladovku).

Baby, caute, moj den dost napchaty. Ako sa mate?
Danielka, vcera ti bolo asi pekne fajn pri vode :D, viem si predstavit.
Smilestarr: gratulujem ti srdecne k skuske! Tak si to dala :D.

Carey: ostatne mas v maili, drz sa moja.

xdanielax

smilestarr - gratulacie !! :-) takze volno konecnce?? Uzivaj si. I ked, je to niekedy take, ze clovek zrazu nevie co. Mimochodom, ta zubarka ..vrtat korenove kanaliky?? to neviem v com presne spociva, ale mne jednu dobu tiez tak na etapy LIECILA zub (pricom som si tajne zelala nech mi ho radsej vytrhne a mam pokoj) ze mi pichala ihly do vsetkych tych korienkov brrrrrr, tak toto by som si uz nechcela zopakovat :DD mas pravdu.

Ja som dnes skoncila skorej v praci a aj som si najprv hovorila, ze ma nikto nedostane do tej horucavy, ale nakoniec som zobrala psa a isli sme k dunaju. Cestu som pretrpela a potom bolo faajne. Tam je svieza voda!! lezala som si na deke, pricom nohy som mala vo vode, na hlave satka+ tricko, po ruke flasa z mrazaku a kniha, no vyborny relax! aj by som tam zaspala, ale to som nechcela (kvoli slnku) a navyse sa ani nedalo (kto by hadzal lopticku?). Sice som si nezaplavala, ale namocena som bola poriadne. Teraz uz zase "trpim" vnutri, a cakam kym sa trosku na vecer ochladi.

carey

Ahojte baby,

smilestarr - nooo aspon z teba sa tesiim, velmi ti gratulujem. Mozes si zacat uzivat zasluzene prazdniny.

Ja dnes jedno velke sklamanie...idem teraz trosku von s priatelom vecer sa este ozvem, strasne ma to mrzi, je mi z toho az do placu :( najhorsie je ze enviem ci mam sancu to niekedy spravit, uz si neverim