Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka: ja nie som opalovaci typ :-), takze ja sa opalovanie stranim, ako sa len da :-))
strasne vela ludi bolo myslene
caute baby, tak ja zasa od 5 doteraz na nohach :-/
dnes jedlo cele zle, ale nedalo sa inak, pizza a pod. ale nevadi, len mi vadi to, ze mi je zle od zaludka
som uplne utahana, ledva vidim na monitor
baby, drzte sa
baby, mam este otazku, citam co na fore casto, su to nejake nove gramaticke pravidla v slovenskom jazyku, ktore som nepostrehla? konkretne, casto tu citam zvraty ' idem lekarovi, zubarovi, psychologicke' (ja to poznam pod ' idem KU niekomu a nie NIEKOMU) a druhy zvrat 'ist ZA niecim' napr. 'Kto bol v Pezinku ZA anorexiu' a pod. snad KVOLI anorexii, nie?
vedel by mi to niekto vysvetlit, preco to tak strasne ludi najnovsie pouziva a preco sa to tak zauzivalo? napr. VaMo, ty si jazykarka, dakujem!
Ahojte,
tak veru - konecne piatok, hoci aj ja budem mat dost prace cez vikend :-( ale tak uz len chvilocku...
danielka, tak ja som teda v opalovani a spol. presny opak - doslova vyhladavam, kde "vystrcit nozku" na slnko - a veru pri tych nasich pochôdzkach s potomkom som uz teraz riadne hneda - mozno to nie je najzdravsie, ale tak dobre to vyzera, co si budeme nahovarat ;)
Mrazeny jogurt - MNAAAM - aj teraz mam aspon 3 v mojom mini mrazaku, ale na druhej strane nepohrdnem ani zmrzlinou - kavova je moj favorit.
Na INSANITY som bola v Ruzinove /fitko Contours/, bola to z ich strany taka pokusna lekcia, ale dufam, ze to rozbehnu - mala som jemnu svalovku, takze vytesena som :-)
xdaenialax - ahoj, hej mala som vcera pauzu, lebo mi fakt nebolo z toho tepla dobre a pravdu povediac som potrebovala aj take leharo :D
Ale dnes je super rano, takze idem na to :)
carey - mala si aspon vcera pauzicku v uceni? :) drzim palec, nech to zvladnes, dnes to pojde urcite lepsie.
baby, aj sa chodievate opalovat, alebo tak?? Ma zaujima, ci aj tu som jedina, kto preferuje tien :D
Ahoj:)
prajem vam pekny piatok.
Konecne vonku svieze rano, a ja pevne verim, ze sa nam aj bude chciet porobit vsetko to, co musime a chceme.
vcera som prisla vecer domov tesne pred tym nez zacal ten mega lejak, ale aspon sa mi dobre spalo. Tusim som sa a ni nezobudila - neviem:DD a to uz je u mna co povedat.
Dnes si dufam stiahm aj zacvicit a cakaju ma povinnosti aj cez vikend a strasne sa mi do toho nechce, ale viem ze musim, tak snad sa prekonam.
Mam doma zasobu ovocia: zahradkove egrese a ribezle, melony aj zlty aj cerveny - od uja pri ceste (vonave a drahe), + nejaky ten banan a jablcko (musi byt) takze sa osviezujem tymto sposobom.
Este sa musim priznat, ze vcera som sa nechala ponuknut zmrzlinou (nanukom). Takou kupenou v obchode v kornutku. Akoze ...sladke to bolo, ale cele mi to prislo take umele a hnusne ze sa mi to totalne znechutilo. Co je fajn :-) Nie je nad jogurt alebo ovocie z mrazaku. (a magnum :DD )
Maoam - hej urcite to ma velky vplyv...ale od zajtra sa uz musim ucit
Carey, nie je to skor psychika?
Baby, prave som dojedla veceru, padam, rano zasa o 5h, vecer vas potom mozno stihnem prist kuknut, majte sa a drzte sa zajtra
Dobry vecer zelam, ja som asi chora alebo co, neviem je mi dost zle od poobedia...to pocasie na mna vplyva teda ohromne. UZ len cakam kedy bude prsat a ochladi sa.
Smilestarr - ja to beriem tak, ze sa nemoze len darit. No som z toho smutna to je jasne, ale nemozem sa lutovat.
Ja sa tesim ze to mas ty za sebou :)