Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMO, ja by som si najradsej dala dve facky, nie, tri, za tie veci, lebo ma mrzia tie prachy. No nic, bola som dumm.
VaMo, u mna dnes klasicke rak./nem. ozdravne jedlo :D: Pellkartoffeln mit Kräuterquark und dazu ein knackiger bunter Frischsalatteller :DD. Balzam na moje creva.
Tak sa z toho nepekneho rana vyklul nakoniec super den :-)
Este doobedu som vybehla cvicit - dobre som si dala, obed /kuracie sote s hlavk. kapustou a ryza/ len tak zmizol z taniera a poobede sme sli vonku, teraz budem musiet sadnut na rit a porobit tie veci do roboty - nechce sa mi...
maoam tak ja ti poradim, kam s tym svihadlom - gelge Mülltonne /Verpackungen/ :-))) a s rotanou az potom, ked povies, ci je kovova al. plastova...
xdanielax stretli sme sa v "oblubenej" ale bohuzial opat nepochopenej teme. Myslim, ze Stankuske vazne chyba glukoza...
A jasne, v telke bohovsky vyber, clovek nestiha...asi si budem musiet nahravat, lebo sa neviem rozhodnut medzi Plazou33, Extremnymi rodinami /favorit/, Farmou a podobne :-)
Danielka, no co z toho, ked to trci v pivnici, bud to predam alebo darujem, stvu ma tie prachy.
No ale vzdy lepsie za toto, ako kamoska, co nakupila chitosan a Accai Berry thin :DD na kila a oboje nemohla brat, lebo jej z toho bolo nevolno a teraz ma doma za krabicu pilul :DDDDDD za neviem kolko eur :DD.
A nie a nie to predat. Nejako utichla okolo Accai ta hysteria, aj tu na fore :DD. Asi ludia prisli na to, ze to neucinkuje.
Maoam - si mozes otvorit sukromne fitko :)))
Pri tom tvojom upgradnutom svihadle mi napadlo, ako velmi sa snazia niekedy vylepsovat aj tie najjednoduchsie veci, a nic z toho :D Nechapem, ci to pred tym na nikom netestuju, alebo co..
VaMo - plaz, bude isto uzasny projekt Markizy, uz len ten fakt, ze to moderuje Rakovska mi staci :D ocakavam uroven podobnu farme, s moderatorkou, ktora ma este "prirodzenejsie" vystupovanie ako kveta :-)))
ja sa inak od rana snazim pracovat, a i ked mi to nejde velmi, aspon sa snazim a nevykaslala som sa na to :DD
Ahojte baby, akurat dal vysledky z tej skusky, na zaplakanie, 6 ludi spravilo zo 68, nerozumiem ale on to robi asi fakt naschval.
Mne chybalo este dost bodov z prikladov, ale zlepsila som sa od minula, aspon nieco.
Zostava mi sa len ucit a ucit a dufat ze to dobre dopadne.
Prajem vam peknu sobotu, ja teraz nic neplanujem na najblizsich 10 dni :/
ale zarobili na mne samozrejme, tie tri vecicky stali dokopy do 100e :-/ a teraz neviem, co s nimi, to svihadlo je plastikove a tie snury su mi pridlhe, obycajne svihadlo za 5e z obchodu, na akych sme skakali ako deti, su tisickrat lepsie...
baby ahojte, ja vcera 5-19, takze som vecer odpadla :-)
Danielka: :D, jednym z mojich favoritov je slovicko 'niaka' (=nejaka) :DD, to tu najdes snad aj 200x a od roznych prispievatelov, uplne sa etablovalo :D
Inak dakujem za vysvetlenie, takze ZA niecim bude najskor zo zahorackeho narecia, ok, to este pochopim, ale zmiznutie predlozky 'K' nepochopim :DDD. Lebo ist lekarovi...CO, vymalovat mu byt alebo co? :DD Moja gramatika tiez nie je zdaleka 100%-na, tak ale taketo veci su zaklad, to ma desi na tom, ze sa to tak velmi kazi :-/.
Inga, ja sa az hanbim to povedat, co mam doma :D. Ale to bolo kupene v zachvate minuleho roku, ked som bola cela namotivovana, tak si predstav, ze ja sialenec som kupila svihadlo s LCD (ukazuje ti pocet skokov a cas :D), rotanu (ktora trci v kartone a zrejme ju niekomu podarujem k narodeninam, no ten clovek sa asi bude fakt 'tesit' :DDD) a este som kupila nieco, VaMO to urcite bude poznat, tzv. Bauchtrainer, ktory ti pomaha pri robeni brusakov, je to pre zaciatocnikov alebo ludi po operaciach. Vsetky tri vecicky samozrejme trcia v skrini, jedine, co malo vyznam bol stacionarny bicykel.
Inga rotana je BLUD, ver mi. Mame ju vo fitku, kazda trenerka na nu posle tak akurat babu, kt. ma 150kg nadvahu nech teda aspon nieco robi. Nekupuj, aj ked je to lacne. Radsej - ak chces nieco na doma - eliptical, ale tak zase nie carach, lebo budes mat z neho len nervy a nie radost.Ked sa na to postavis, musi to byt dokonale stabilne a - toto ti nepovie predavac - potrebujes na tom dokazat spravit "dlhy krok". Asi som to nevysvetlila najlepsie, ale nesmie to byt len take "cupitanie".
maoamka ziadna "neue Rechtschreibung" sa nekonala :-))) Do jazyka sa vazne dostava velmi vela slangovych zvratov a niekedy mam pocit, ze si mnohi mladi ludia uz skutocne nevedia rozlisit, co je spisovne a co slang, kt. komunikuju medzi sebou.
Minuly tyzden mi vynadal jeden pan v telefone a poslal ma niekam stalom: "...a ked to neospravedlnite, MAM VAS U PI°I!" Prve co mi napadlo - chybna predlozka a pad :-)))
danielka MILUJEM KLIKY :-) boli v tom cviceni zaradene v druhej polovici. Samozrejme nie izolovane, ale v kombinacii s rychlou seriou unozovania a nasledneho vyskoku, ale to uz bolo po prvych 20 zabijackych minutach vsetkych moznych druhov skokov, kedy som dusu vypluvala. Inak Contours len poskytlo priestor.
Tak a v telke zacalo prazdninove "vymyvanie mozgov" v podobe Plaze33... Zacudovala som sa, odkial to nase drobne Slovensko naberie stale take kvanta kandidatov na podobne formaty. Hmmm...
Ahojte,
vidím, že tu spomínate slnenie. No tak to ja môžem :), ja rada nasávam D vitamín aj týmto spôsobom (okrem jedenia samozrejme, aj keď to je obľúbenejšia činnosť ako slnenie :D). V poslednom čase tú stravu veľmi flákam :/. Vôbec si nedávam pozor na stravu, jem všetkom a kedykoľvek, stratila som ten svoj systém a je to aj vidno. Čo sa cvičenia týka, tak nula bodov. Už dobrý mesiac som nič nerobila, žiaden spinning, proste nič.
Prezerala som si nejaké témy a v jednej sa spomínala rotana, myslím, že to ani nebudem nejak extra finančne nákladné, tak asi ju kúpim, je to aj fajn skladné. No a tiež mi napadol stacionárny bicykel alebo eliptikal či rotoped. Len ja ani neviem aký je v nich vlastne rozdiel. Čo by ste mi odporučili na také domáce cvičenie? Čo je efektívnejšie, plus aj čo sa týka ceny a kvality. Nechcela by som si kúpiť niečo, čo sa mi po dvoch týždňoch rozpadne.
Maoam, myslím, že Ty máš niečo z vymenovaného doma. Či to VaMo mala... Ja už neviem, každopádne, ak si nájdeme chvíľku času, ak sa vyjadríte :).
Prajem vám tu všetkým príjemný víkend.
Maoam - urcite to nie je spisovne. "idem lekarovi" - podla mna je to tym, ze ludia sa snazia skratit vsetko co sa da. Ale nepochybujem o tom, ze niektori si myslia, ze sa to tak naozaj hovori :))
tamta predlozka "za" - viem ze ju pouziva moja kamaratka, kt. je zo zahoria, cize zase len nieco prebrate, ale urcite nie spisovne. Urcite sme niekde kvoli niecomu.
Dnes mi inak napadlo, ako som rada, ze ovladate gramatiku :-)))
vsimli ste si ako ludia pouzivaju casto uplne zle slova ako "haMba", "poDStivo", "svaTba" ... i/y v prid. m. PL ani nema zmysel komentovat :D
Inak som prave prisla z vonku a vychazdala som z domu este bolo relativne "chladno" ..no a ked vyslo slnko, skoro som sa roztopila. Ale bola som prevazne v tieni, takze som taka zrelaxovana od ludi, co je fajn. Este keby sa mi aj chcelo robit to, co treba :-/
VaMo - pozeram to fitko, to vyzera ze je len pre zeny. Uz som o tom aj nieco pocula, len nikde na stranke neuvadzaju to cvicenie, aj celkovo, neobjavila som to nikde v ponuke. Mozno je to u nas naozaj este len na zaciatku. Robili ste tam aj kliky a vyskoky na nejaku vyvysenu podlozku? - to su veci, kt. mi fakt velmi nejdu. Ani neviem preco, ale kliky som vzdy neznasala - a asi preto mi aj nejdu velmi..