Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
suseda ma nadvahu...
VaMo :D, no drahy Wertstoffabfall, ako sa poznam, dakomu darujem a ak nik nebude chciet, dam charite :D. Nerada vyhadzujem veci, ktore by este niekto iny mohol (a rad) vyuzit. Hoci, kto sa bude tocit na mojej plastovej rotane a kto bude skacat cez zlte svihadlo s LCD ukazovacom skokov/cas :DD.
maoamka som sa pousmiala nad vasim oznacenim - ze "Wertstoffabfall" :-))) Tak ked tam skoncia tvoje nepouzivane "plasty" tak aj doslova naplnis literu. xixixi
Maoam, musím skopčiť tie foto do svojho pc :). Ale ok, pošlem sa Ti :D.
No teraz už naozaj idem, ešte mám niečo v pláne dnes stihnúť :). Tak zatiaľ...
Inga22, to neraz tvrdila aj Carey a ked poslala fotky, tak na nich superstihla baba, Carey vyzera na fotkach teraz ovela stihlejsie, ako vlani, ale stale sa jej zda, ze pribera.
Pritom na fotkach uplne super.
Takze, pre objektivitu mi Inga posli fotku na :
maoamka1@gmail.com
:D nech mam predstavu, mozno to vobec nie je take zle!
Ale lamentácie mi nepomôžu. Asi si začnem pravidelne prezerať spomínané fotografie :D.
No mne veľmi do smiechu nie je, keď sa vidím na fotkách :). Občas sa v zrkadle až taká rozťahaná nevidím :D, ale buď mám niečo s očami alebo zoštíhlujúce zrkadlo...No ale pár dní vzad som videla fotky a tam to je! Des a hrôza! No fakt som znechutená zo seba.
Inga22: FATBAGY ;DDD
VaMo, hanbim sa sice za to, ale tak priznam sa: rotana je plastova :-///////////////.
Gelber Sack (Wertstoffabfall :DD), no jedine ak to, ale predtym to skusim niekomu podarovat :DDD.
Tak ste ma pekne znechutili :D Už dnes som chcela ísť kúpiť rotanu. No nič teda, ale tie videá na youtube pôsobili fajn :). Myslela som si, že by to na tie moje fatbagy mohlo byť dobré, ale tak....
Bicyk (alebo niečo tomu podobné) nechce zase rodina, vraj kam ho dáme. Mali sme doma ten pekelný stroj na brucho (AB rocker či aký to má názov), no a zaniesli sme ho na chalupu, doma zavadzal :).
Keď ja si naivne myslím, že by som po večeroch ten stroj využívala :). No ja teda naozaj neviem.
Inak dnes deň hrôza. Takéto počasie mi nerobí dobre, určite mám nízky tlak, nižší ako obvykle, aj keď teraz som už čulejšia, možno kvôli tým 3 kávam :). Ale teším sa, aj napriek tomu "omáčkovému stavu" som toho vcelku dosť stihla. A idem ešte niečo porobiť :).