Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Inga
Sledovala som, ze chodievas do prace a tak...ale uvedom si /a ja to myslim v dobrom, nie utocne, tak to aj tak vnimaj, prosim/, ze stale si TY dieta doma, nemas este svoju domacnost, deti...KEDY, KED NIE TERAZ mas cas nieco robit pre seba?
Cvicenie 1_2x tyzdenne je tak na nic, akoby si ho aj nemala. A ked ti niekto kruti motuzy popod nos, ze lepsie ako nic, tak mu never a ani sa sama neutesuj tymto stylom.
Aj ja vam prajem peknu nedelu :-)vyzera to na kupalisko
Inga22, z vlastnej skusenosti ti mozem stacionar odporucit, ak mas nedostatok casu, skoro rano alebo vecer, cojaviem pri tV si najdes 30-45min VZDY. A ked ho budes vidiet, tak ta to bude mrziet, ze ti stoji v kute.
Je to o zvyku a je to fajn vecicka. Troska monotonne, ale mne to vyhovovalo. Krasne to formuje nohy, zadok a hlavne ti odide pneumatika, co trci z rifli :D.
VaMo, ja som chodievala cvičiť mimo domu. Chodievala som na spinning a posledne som skúsila aj walking. Avšak už mesiac som sa nikam nedostala. Stratila som ten svoj akýsi režim, ktorý som mala. Aj keď ani predtým to nebolo bohviečo. Minimálne pondelky som však chodila na spinning, to som mala zaužívané a okrem toho pondelka niektorý iný deň v týždni, kedy mi to vyhovovalo. Ja to mám časovo také všakovaké, keď som v práci, tak to žiadnu aktivitu mimo domu nestíham. No a posledné týždne boli dosť chaotické, proste som sa k cvičeniu akosi nedostala. Netvrdím, že by sa nenašiel ani jeden voľný večer, našiel, ale keď som vopred nebola nahlásená, tak som jednoducho nešla. Asi som fakt zlenivela :).
To čo mi radíš by mohlo byť fajn, ale na strane druhej, práve pár dní vzad som si prezerala permanentku do kúpeľa, nedávno vypršala jej platnosť a 4 vstupy mi prepadli.
Možno aj ten stacionár by bol časom vešiak na šaty, ale aj tak ma láka :). A hovorím si, že ak sa mi nedá ísť cvičiť von, tak by som mala bicykel doma, ktorý môžem využiť kedykoľvek. Na strane druhej tie stroje čo mám doma k dispozícii nevyužívam, neviem či je to kvôli tomu, že sa mi zdajú málo efektívne a že to boli zbytočne vyhodené peniaze (stepper a tá už spomínaná zdvíhacia lavica na brucho) alebo ma cvičiť na nich jednoducho nebaví. Ale ten bicyk mi príde fajn voľba, že sa na ňom človek i zapotí a naozaj si zacvičí. Ja som ho chcela vlastne už vtedy keď som si stepper objednávala, len kvôli uskladneniu (a rodine, ktorá nesúhlasila s kúpou) som volila niečo skladnejšie. No a teraz mám doma nevyužívaný skladný stepper :D.
Ale inak som tiež toho názoru, že cvičiť vonku niekde medzi ľuďmi je zaujímavejšie (ak teda nerátam behanie). A najmä, ak už som nahlásená a prípadne sa mi aj nechce, i tak idem, pretože to odhlasovať nechcem, no a napokon po odcvičení mám super pocit, že som bola a bolo super, tak ako obvykle :).
Tak asi toľko k môjmu (ne)cvičiacemu režimu :D.
A inak čo vás dnes čaká? Ja som si dnes musela privstať, vonku bolo ráno o 5tej príjemne sviežo, ale zdá sa, že dnes bude horúci deň. Slnko už vykúka :).
Prajem vám peknú nedeľu, oddychujte, aby ste zajtra boli pripravené na ďalší pracovný týždeň, ktorý väčšinu isto čaká :).
Opalovat sa jej zachcelo...no ved co, ona uz pomaly nebude chapat rozdiely medzi vecami - a pysky jak pysky :P
no mať tak jej problémy....... :D šak nech si opáli .. :D :D
Ďakujem danielka, no snáád už konečne trocha zhodím . NATRVALO . U má to je ako na hojdačke stááále .. :D
ahojte baby .. :) Tak vidiím že sa tu rieši kadečo aj gramatika... Neviem,či som to tu niekde už spomínala ale mne moj ex zvykol pýsať, chodil cvYčiť, robYl v záhrade, varyl, mIslel, a pod... A nechápal ,ako ma to može rozčulovať :D A ja sa občas pomýlim a nie som v tom 100 tná, ale to že človek ovláda !základné! gramatické pravidlá považujem za prejav inteligencie... a ak chalan toto neviem, jednoducho má u mňa mínus a dosť velké, ruší ma to a nedokážem si pomôcť.
Inak dnes som sa po dvoch mesiacoh postavila na váhu: 65,0 na lačno, čiže v najedenom stave aj takmer 67 ...Musím začať opať aktívne cvičiť,lebo sa už sama sebe prestávam páčiť .. :/ Nie som tučná, len všade by toho mohlo byť menej . Ved chápete.:)
VaMo - ta stankuska je pekne trafena, ved ona nic nechape :DD Ona musi byt totalne zaslepena.
Inak mam milu prihodicku asi spred 3 tyzdnov prave s rotanou /plastova, bielo-oranzova/ v posilke.
Takze: dosla baba, totalne nesportovy typ, ale snazila sa...aj som ju sem tam usmernila a tak a ona to na konci zapichla, ked vzala tu rotanu a zasla za jednou trenerkou, ze "mozem sa odvazit"? :-) Stalo ma dost sil premoct smiech a nevypustit co som mala na jazyku:"Sak skus, mozno sa zadari..." Tolko k marketingovemu "zazraku" menom rotana.
Inga ak uvazujes nad cvicenim, skus si radsej zaplatit niekde clenstvo. Seriozne minim mesacne clenstvo, proste CASOVO /nie poctom vstupov/ limitovanu vec. Nastartuje ta to, vies, ze mas teraz napr. mesiac na to, aby si vyuzila svoje prachy, tak to potom aj motivuje. A uplne naj je, zaplatit si aspon na prve 3-4 treningy trenera - ukaze, vysvetli, necitis sa v novom prostredi "sama".
Baby vedia, ze ja mam aj doma stroje, aj von chodievam cvicit - a to ovela radsej. Doma uz len v dni, ked sa nedostanem do fitka /tak 3x mesacne :-))) /
Preco vlastne nechces chodievat cvicit vonku?